אז איך בעצם חיינו???

אז איך בעצם חיינו???

דיברתי עם ידיד טוב שלי בטלפון, כשלפתע ניזכרתי שבעברי ניהלתי עם חברתי לכיתה (מכיתה י´-יב´) מחברת התכתבויות, ריכולים, הגיגים ופילוסופיות. וחשבתי לעצמי...הממםםםם. מעניין מה אחשוב היום על מה שכתבתי אז: גם בתור נערה תמימה וגם בתור דתיה מוגבלת (כי הוריה מגבילים אותה, לא מפגרת...). enicegirl, חברתי משכבר הימים, האם תהיי מוכנה לחשוף את מחברותנו לרבים?

enicegirl

New member
מגניבה שכמותך!!

רגע, המחברות לא נשארו אצלך מאז הטיול שאחרי י"ב?? את מוזמנת לחשוף דברים מעניינים

אהובתי!!!../images/Emo99.gif

קיבלתי אור ירוק.
אוי, חברתי, יש שם קטעים גדולים מהחיים! בשעות הקרובות אכתוב כאן כמה הגיגים נבחרים... מיכלית

דידית

New member
אני זוכרת את הפתקים שלי.

אני שומרת את כל הפתקים שהעברנו בשיעורים ואת היומן עם כל התמונות והרכילויות. לפעמים ככה פעם ב... אני פותחת את הקופסא ומציצה אבל אני לא תמיד מסוגלת להמשיך לקרוא. חלק דברים מזכירים לי תקופות לא טובות בחיי וחלק מהפתקים מעוררים בי גיחוח. היתה לי חברה מסכנה שההורים שלה היכו אותה היום היא חילונית אבל אין לנו קשר אני לא מסוגלת לקרוא את המכתבים העצובים שהיא כתבה לי זה נותן לי רגשות אשם על זה שלא שמרנו על קשר. יש מכתבים שמרכלים על בנות ומורות ואני רואה כמה מצומצמות ומרובעות היינו שמורה מסכנה היתה לנו האקשן היחיד בבית הספר. כשאני מציצה לפתקים הקטנים אני רואה כמה השתנתי וכמה שינויים עברתי ב4 שנים האחרונות. אם אתן מסוגלות להעלות את המכתבים שלכן אתן גדולות מהחיים. אני לא מסוגלת בקושי להראות את זה לעצמי. דידית.

אני יודעת שאולי זה לא יענין את כולם

אבל אני לוקחת ת´סיכון. מקסימום אני ו-enicegirl=אפרת, נתבדר ביננו.

מכתב ברכה:

הנה הכבוד, ידידותי הרבניות הצדיקות הגאונות המהוללות, מרת הדסה, מרת אפרת, מרת ציפי ומרת מיכל, הידועות בכוחן הגדול בכתב ובע"פ, במתן הרצאות לרבות, בענייני בנים בנים ו…בנים! כפי שהורו לשומעיהן. כעת חשקה נפשן לאסוף את כל כתבי הקודש הנ"ל במס´ מחברות ויהיה זה בעז"ה תועלת לרבים. באנו בשורות אלו, לברך את כבודינו , שתהיה לנו סיעתא דישמיא במפעל זה. שהן ידועות בשקידתן על לימודיהן ויש להן ידיעות ובקיאות רבה בנושא הנ"ל ובודאי לא תיכשלנה בשגיאות כתיב. באנו לברכן שיצליחו במחברת זו להביע את רחשי ליבן ובעוד שנים מספר , לעיין במחברות אלו ולזכור את אשר שכחה נפשן ותשמענה חכמות נוספות ותוספנה לקח, על החתום: הדסה, מיכל, ציפי, אפרת

הבנים:

מיכל: חבל שלא ראית אף פעם את גיא (או אולי ראית ,אבל לא ממש), כי את היית מתלהבת ממנו. גם מופרע, גם אינטלקטואל, גם גאון וגם יפה תואר! שילוב קטלני! אפרת: את חושבת עליו תוך כדי שיעור דינים??? את במצוקה קשה ! אולי אני אדאג שצלם פפרצ´י ירדוף אחריו!

מדור שו"ת

מיכלי: 1 .למה כל הבנים השווים לא בגילנו/נשואים? 2. למה אנחנו לא מוצאות (עדיין) שידוך? 3. איפה כל הבנים מתחבאים? 4. על מה הבנים מדברים בלילות? 5. מה הם באמת חושבים עלינו? 6. ועלי? ומה לעזאזל אני עושה פה? אפרת: 1. זה לא נכון. 2. עוד לא הגענו לגיל שאפשר להתחיל. 3. הם עדיין לא יצאו מהארון (והמבין יבין…) 4. בואו נשים מכשיר ציטוט בישיבה!!! הבנים שם בטח מדברים מתוך שינה. 5. שאנחנו מדהימות כמו מיקל ג´קסון… 6. שאת (מיכל) אנורקסית. ואת בעצם עב"ם שנחת לביקור ובקרוב תוחזרי למקומך- בחלל

ועוד שו"ת:

א´: תגידי, אנאלי זה רגיל? ב´: כן. ואמרתי לך לא לדבר על זה במחברת הזו!!!

הגבר האידיאלי:

מיכל: * אוהב אותי *בן אדם. *צדיק (לא פאנטי *שאקל (הרפתקאן) *חמוד (עם סנדלי שורש וציצית צמר עם פתיל תכלת) *לא מכוער ולא יפה (עדיף מהמם). * עדיפות ליוצאי מרכז הרב +סיירות למינהם. * יותר גבוה מהכלה. * ראש פתוח (אז ינזול לו הרבה דם…) * אינטיליגנטי. אפרת: *אוהב מאד. *שיהיה עם כיפה סרוגה. * חכם, טוב בלימודים. *מצחיק, שנון. * שיאהב מוזיקה לועזית- הכרחי ביותר! * שיהיה לו אינטרנט- יותר הכרחי! * רצוי שזה יהיה שמוליק

ש חף

New member
אך,

הבנות הדתיות האלה,רק בנים יש להם בראש! (ומזכיר לי אותי ואת החברות בתקופה הדתיה..) "עדיפןת ליוצאי מרכז"-אצלנו היו דירוגים למכינות ולהסדרים... וואי כזה מצחיק וקצת פתאטי

מצב רוח:

מיכל: איך אני מרגישה היום: 1) בלבול- אין לי מושג מה אני צריכה לעשות. 2) פחד: מהמבחן בהיסטוריה. 3) שמחה- אמא קנתה לי תכשירים ב100 ש”ח 4) פיצוץ- הסרפן מתפוצץ עלי 5) ארוחת הבוקר עדיין לא עוכלה ואני מרגישה שהיא נתקעה לי בגרון.

פנטזיות:

מיכל: הדבר הבא שאני רוצה לעבור זה שמישהו יתאהב בי בצורה רצינית , אבל אני לא איהב אותו. הוא ישלח לי מכתבי אהבה- ואני לא אענה לו.

ועוד פנטזיה:

מיכל: החלום שלי זה לפגוש אותו (=גיא, השכן שלי) באוטובוס לבני ברק ואז הוא יגיד לי שלום (וכל האוטובוס יסתכל-כי כולם חרדים) ואז נשב אחד ליד השני ונדבר.

uri80

New member
מה עם החלוק המטורף של מחפשת ?../images/Emo8.gif

הקוקו הזה עונה על ההגדרה שלך ?

יאוש:

אפרת: שתדעו לכן, חברותיי היקרות, שאם השומר היה בחור צעיר יותר (20-30) , היינו יכולים להצליח ביחד… מיכל: אל תתחילי עם הבחורים המפוקפקים האלו! הישמרי לך!

אסרטיביות:

אפרת: אני בדיעה נחרצת לא להתחתן עם מישהו טיפש. כי מינוס ומינוס –הילדים שלי רק יסבלו מזה ואני לא אתן להם לעבור את מה שאני עוברת! ברצינות! התחברות של מינוס ועוד מינוס , יוצא מינוס טיפש יותר. יענו: (-19)+(-21) = (-40)---- > הילד יהיה במצוקה קשה!!

למעלה