אז... איך בוחרים בורד?

אני אשתדל להיות קצר

1-חשוב לא רק המותג חשוב ממי ואיפה קונים-מוכר סנובורד מקצועי הוא כמו "רופא", אחד שאחראי על ההנאה שלכם ויודע להתאים לגולש את הבורד הטוב ביותר בשבילו,לכן זה לא משנה מה אומר הקטלוג ודפי היח"צ או שאלוף העולם גולש על זה כי מה שמתאים לאלוף העולם לא מתאים ל99% מהגולשים .
2-בורדים מתחדשים כמעט כל שנה ונכון שבורד מלפני 5 שנים ירד את ההר יופי ואפילו תהנו,אבל גם פלא פון טנגו ז"ל יודע להתקשר ולענות {וזהו}וזה " יפה אבל אתם מחליפים את הפלא פון כל פעם שיוצא דגם חדש .
3- אין מה לעשות הבורדים החדישים פשוט הרבה יותר קלים לגלישה מבורדים של פעם{אפילו אלה מלפני רק 3 שנים} ועוד לא דיברנו על ה"רוקר" מו ה"קאמבר"....
4- מכל ציוד הגלישה {כולל ביגוד,משקפת וכו} רק הבורד באמת קשור לרמת או סגנון הגלישה{כל השאר זה נוחות ובטיחות} לכן חשוב להגדיר נכון את הצרכים שלך כגולש ולא לדמיין שקוראים לכם שון וויט.
5-בורד קונים רק ע"פ משקל הגולש ומידת הנעליים שלו .

6-בחו"ל כל המותגים-קטנים כגדולים מוכרים בורדים באותם המחירים ע"פ קבוצות מחיר-המחיר הוא פונקציה של רמת החומרים בבורד וקהל היעד,הכיול של הבורד לסגנון ורמת הגלישה אינו תלוי מחיר ומתבסס בעיקר על הDNA של היצרן ומה קהל היעד שלו ,רק בישראל יש יבואנים שונים לכל מותג וכל יבואן מתמחר איך שהוא רוצה,זה לשיקול הקונה באיזה מחיר שווה לו לקנות כי אין סיבה שישראלי ישלם יותר מאמריקה ובטח לא יותר מאש באירופה.

7-ציוד אישי משפר את הגולש הכי הרבה והכי מהר{יותר מכל הדרכה} חוסך זמן והשכרות{גם עולה כסף} וכמעט תמיד יהיה מהנה יותר מציוד מושכר....רק תלוי כמובן מה קניתם...

אוף פיסט היא החנות היחידה בישראל שמציעה מחירים תחרותים על בורדים לארהב {2014],את האחריות הארוכה בעולם,בורדים מסוימים לטסטים ואפילו אפשרות{מוגבלת} של החזרה והחלפה במקרה של אי שבעיות רצון הלקוח מהבורד....

תיזכרו תמיד "שזה אתה גולש לא אומר שאתה באמת נהנה"

אני מסכימה איתך

ובגלל שאני רוצה להתאים את הבורד לצרכים וממש לא מדמיינת שאני יודעת לגלוש אני רוצה ללמוד ולהגיע עם ידע תיאורטי לבורד שיתאים לצרכים שלי. .

בנוגע לרופא: במרפאה שלך כרגע יש רק בורד אחד ויחיד למתחילות, כך שכלל אין בחירה...

אה, ואני ממש לא מחליפה את הסלולרי בכל פעם שיוצא דגם חדש
לא רודפת אחרי טכנולוגיה.

טלית-אני כבר בסוף המלאי גם ככה אבל

כמו שאמרתי מה שחשוב בבורד הוא הכיול ולא ההגדרה, הבורדים של מרבית המותגים קשיחים קצת יותר מהבורדים של רום , פועל יוצע מכך הוא שברום גם אם תיקחי את הLO-FI של רום למרות היותו בורד יקר יותר -תמצאי אותו קל וכייפי לגלישה גם כמתחילה.

זו ההצלחה של רום שמכוונת את הבורדים שלה לגולש הממוצע מבלי לפגוע בגולש המתקדם,הכיול המיוחד שלהם שנותן מקסימום גמישות בין הביינדינגז אבל מקסימום יציבות ופופ מהביינדינגז לקצוות,יוצרים בורדים כיפיים וקלים מאד לגלישה לכל רמה ובכל מצב -כיול מיוחד זה מגיע לשיאו במוד-רוקר שלא בכדי קונות אות גם נשים והוא הבורד הנמכר בישראל.

את מוזמנת להתרשם ולקבל הסבר ללא התחיבות

מוד רוקר לגברים יהיה לי גבוה

במיוחד שזכור לי שאמרת שצריך לקחת נמוך יותר ממה שגולשים בד"כ, כך שלדעתי הוא לא אופציוני כרגע.

ו"הנמכר בישראל" זה יפה ונחמד, אבל זה לא מדד שאני מסתמכת עליו שאני קונה משהו. אנחנו שלולית בעולם ומתנהגים בתחום הצרכני כמו עדר. בתחום הבורדים זה בכלל לא חוכמה כי אתה היחיד שמוכר במחירים הגיוניים והוגנים, כך שמעבר לתכונות של הבורד עצמו יש עוד גורמים שמובילים לכך שהוא הנמכר בישראל. ואני לא מזלזל בבורד, מאמינה שהוא בורד טוב.

ותודה על ההזמנה! אשתדל להגיע באחד הימים. אני לא גרה קרוב, כך שלהגיע מצריך התארגנות.

לא המלצתי לך על mod rocker

נתתי כדוגמא לכיול בלבד מול הגדרת משתמש את המוד כי הוא כביכול מוגדר כבורד לגולש מתקדם אבל מכיוון שרמת הגמישות שלו מקבילה ל4 של ברטון או רייד הוא מתאים לכל אחד גם אם הוא מתחיל.
ואני בהחלט רוצה לחשוב שקונים אצלי לא בגלל המחיר אלא בגלל המקצועיות והידע ואיכות המוצר וגם פה שוב אם נסתכל על המוד-----
-זה הקרש הכי יקר בחנות ! ומי שקונה אותו לא קונה אותו בגלל המחיר אלא מכיוון שהוא יודע או מאמין לי {"הרופא"}שזה הבורד הכי טוב שיש כרגע בשוק למרבית האנשים ובכל רמות הגלישה או סגנון.

למעלה