אז אחרי 900 פרקים

רם חיים

New member
אז אחרי 900 פרקים

קרבות גדולים, בכורות, חזרות מפתיעות, חזרות אחרי תקופה ארוכה, סגמנטים בלתי נשכחים, פרומואים, בגידה, איחוד, "מוות", נקרופיליה היה כמעט הכל ב 17 שנה ו 900 פרקים האלה של יום שני רו. אז מה עבורכם הוא הרגע הכי גדול בהיסטוריה של התוכנית?

liron50

New member
לבחור רגע אחד....

נראה לי בלתי אפשרי. אני זוכר בעיקר את הצחוקים- אני אהבתי את כל הקטעים של מייקלס נגד המקמהנים ו-5 הרקדנים האלה(כבר שכחתי את השם). הקטע שוינס הכריח את מייקלס לעשות בדיקת שתן ולבסוף מייקלס העיף את הכוס עם השתן עליו ועל שיין. יותר מאוחר היה קטע שמייקלס וטריפלH מחקים את שיין ווינס. גם הקטע של ג'ריקו וביג שואו מול שאקיל אוניל היה ענק בקטעים של סנטינו מרלה בכלל נפלתי לרצפה מרוב צחוק אה, והקטע הכי מצחיק היה החיקוי של צ'רלי האס למיסטר פרפקט, לקראת כניסתו ל-hall of fame, למישהו יש במקרה את הקטע?

nWkobi

New member
אחלה טופיק....קשה לבחור...

אני לא יכול לבחור אחד...אבל אני בעד שירשור רגעי ראו בפורום עם עזרתו האדיבה של יוטיוב...אשמח אם תגיבו לפה כדי לדעת אם יש הענות...ואז נלך על זה.

OZ M1

New member
בחירה קשה...

לבחור רגע אחד זה באמת קשה... אבל יש לי כמה שעולים לי לראש כמו הסגמנט של ה"אלו הם חייך" של הרוק ומנקיינד ב-99 , הסטאנר הראשון שאוסטין נתן לוינס, המפגש הראשון של שון וברט 12 שנה אחרי מונטריאול מתחילת השנה, החזרה של טריפל H ב-2002 לאחר הפציעה (לא יודע לי זה הרגיש כמו משהו גדול) ואני גם מאוד אהבתי הסגמנט של הלייב סקס של אדג' וליטה לילה לאחר הזכייה הראשונה של אדג' (בעיקר בגלל ריק פלייר)

הקטע הכי טוב שראיתי וכנראה אראה...

הפרומו של דה רוק ואוסטין ברו האחרון לפני סרבייבר סיריס 2001. ירידות אחד על השני, הדואט, המשחק, קהל - אין זה היה מושלם.

ANGELUSPIKE

New member
שתי סגמנטים זכורים לי במיוחד

הראשון הוא של הרוק והוריקן שהוא אחד הקטעים היותר מצחיקים שראיתי אי פעם. השני הוא קיין מחכה את הוגאן, הרוק ושות', קטע שאף פעם לא נמאס לראות.

נצל"ש - למה אומרים ש...

למה אומרים שראו היא התוכנית הרצופה הארוכה ביותר בתולדות הטלוויזיה עם 900 פרקים כשביקור קצר בויקיפדיה מגלה שצעירים חסרי מנוח אוטוטו פרק 9466? סתם מוכרים לי שטויות עוד פעם? קטעים בלתי נשכחים - הדביוט של ג'ריקו מול הרוק. אדי גררו ורוק. קורט אנגל בכל פעם שהיה על המסך אבל הקטע מס' 1 - 13 בפברואר 1997 - I've lost my smile....

elvis18

New member
זה לא נכון, הקטע של צערים חסרי מנוח

הרו זה הכי ארוך מבחינת פרק אחד בשבוע בפריים טיים ,צעירים חסרי יכולת וכדומה זה פרקים יומיים ובנוסף לא פריים טיים זה ההבדל ...

לא מדויק

הם מקפידים להדגיש - The longest running show in TV history... אבל אחרי בדיקה בויקיפדיה כנראה שהכוונה באמת לתוכנית שבועית ולא יומית. תכלס, חרטא...

meidadc

New member
לא נכון

הם מקפידים לקרוא לה the longest-running weekly episodic TV show in history

טוב, מצאתי עוד רגעים

כל הקטע שאוסטין פרץ לבית של פילמן, וגם הקטע שהאנטר פרץ לבית של אורטון. וגם הRAW של ה3 בינואר 2000, שם DX השתלטו על התוכנית, בדיוק שבוע לאחר שמנקיינד פוטר, כשDX מכריחים את הRAW לשים את הקריירה שלו על הכף מול כל DX, ושהאנטר זוכה בתואר מביג שואו.

למעלה