אז, *אהמ* |כוכב| מה המין שלכם? ולמי אתם נמשכים יותר? ^^
S soul on fire New member 14/7/08 #3 ../images/Emo41.gif אני בת, וכידוע לי אני נמשכת לשני המינים במידה כמעט שווה.
J justmeandu4ever New member 15/7/08 #5 אני נקבה,מתאהבת ונמשכת הרבה יותר לבנות/tapuzforum/images/emo99.gif
A anyzeany New member 15/7/08 #7 ../images/Emo41.gif אני בן אני סוגד לנשים ולנשיות עד כדי מחשבות ראשוניות על שינוי מין. אצלי המשיכה היא די שוויונית עם נטיה לכיוון בנים.
../images/Emo41.gif אני בן אני סוגד לנשים ולנשיות עד כדי מחשבות ראשוניות על שינוי מין. אצלי המשיכה היא די שוויונית עם נטיה לכיוון בנים.
ל ליעתע New member 15/7/08 #9 ../images/Emo192.gif אני בת מממ.. נראה לי שנמשכת לבנים ובנות בצורה כמעט שווה. אולי טיפה יותר לבנות. קשה למדוד את זה חח
../images/Emo192.gif אני בת מממ.. נראה לי שנמשכת לבנים ובנות בצורה כמעט שווה. אולי טיפה יותר לבנות. קשה למדוד את זה חח
B Blackice New member 16/7/08 #12 ../images/Emo41.gif המין שלי הוא זכר (וגם המגדר הוא גבר למי שמעוניין..), נמשך בעוצמה שווה לבנים ולבנות, אבל הייתי אומר שמבחינה כמותית יש יותר בנות שאני נמשך אליהם מאשר בנים.
../images/Emo41.gif המין שלי הוא זכר (וגם המגדר הוא גבר למי שמעוניין..), נמשך בעוצמה שווה לבנים ולבנות, אבל הייתי אומר שמבחינה כמותית יש יותר בנות שאני נמשך אליהם מאשר בנים.