אזרחות

abreef

New member
אזרחות

משפחתי מעוניינת להגר לקנדה מבריטניה, בעלי הוא בעל אזרחות בריטית ואילו אני ושניי בניי בעלי אזרחות כפולה,ישראלית,בריטית,שאלתי היא באם נרצה לקבל אזרחות קנדית,האם נחוייב לוותר על אזרחות אחת או אפילו על שתיהן,כדוגמא לבאר"הב,שאינה מרשה לאזרח להחזיק ביותר מאזרחות אחת. תודה

drz400e

New member
אין צורך לוותר על אף אזרחות

גם לא אם את מהגרת לארה"ב. אני חושב שיש מעט מאוד מדינות היום שדורשות דרישה כזאת.

abreef

New member
אזרחות

בראשית תודה לתגובה לשאלתי, שנית,כבר חודשים רבים אני עוקבת בהתעניינות רבה בנכתב בפורם זה. עיקר התרשמותי היתה בהתייחסות החיובית ששרתה בין הכותבים בפורם,אך לאחרונה שמתי לב לטונים שלליים בין הכותבים,לא בתוכן הרעיוני שבהודעה אלא בתגובות רגשיות שלליות,אני מבינה שמספר חברים בפורם מתנגדים להוצאתם של תגובות אלו,אני מצדדת בגישתך לא מכיוון שהפורום חייב להיות טהור, אלא בגלל שמספר חברים אולי ימנעו לשאול,להגיב,מחשש לתגובה מביכה. נוגה abreef

אלמרה 1

New member
אין בעיה עם אזרחות כפולה גם לאמריקא

אין בעיה עם אזרחות כפולה גם לאמריקאים

abreef

New member
אמריקא

יש לי כאן באנגליה ידידות אמריקאיות אשר אינן מחזיקות אזרחות בריטית מהסיבה שציינתי,אחרי כל כך הרבה שנים מחוץ לאמריקא נראה שקשה להתעדכן.תודה על תגובתך נוגה abreef

אלמרה 1

New member
ואולי... הסיבה לכך

אין בעיה לאזרחות כפולה אמריקאית ... מנסיון!!! לילדים שלי יש אזרחות כפולה אמריקאית כי נולדו בארה"ב, וישראלית כי נולדו להורים ישראלים יש להם שני דרכונים!!! ובע"ה כשנקבל פה אזרחות אולי, נוציא גם להם דרכון קנדי. אולי הסיבה לכך שאינן מחזיקות אזרחות בריטית ואמריקאית באה מהכיוון הבריטי... ולא מהאמריקאי!

drz400e

New member
גם לי יש שתי אזרחויות

והקנדית תהיה השלישית . אין עם זה שום בעיה. פעם אפילו שאלתי את העו"ד שלי על זה והא סיפר לי שיש לו לקוח עם 7 אזרחויות שונות....

אלמרה 1

New member
לפני שלוקחים עוד אזרחויות יש לבדוק

מה זה נותן, חוץ מדרכון כמובן... יש מדינות שברגע שאתה אזרח שלהם, גם כשאתה לא גר באותה מדינה אתה צריך להצהיר על הכנסות לצרכי מס... ואת זה לא כולם אוהבים!!!

למעלה