אזרחות משולשת

בקר12

New member
את לא ממש מבינה הרבה בנושאי הגירה ואסביר לך

גם למה. אם היא לא הייתה אומרת את האמת והיו מגלים שהיא שיקרה (זו לא בעיה גדולה) או פשוט לא הזכירה את החבר אז סיכוייה העתידיים לגור עם החבר בארה"ב היו שואפים לאפס.
לא בדיוק התחלה רצויה במערכת יחסים רומנטית שאולי תתפתח כעתיד. בטווח הארוך היא עשתה את הדבר הנכון.
לשקר להגירה זו לפעמים הטעות הגדולה ביותר שאפשר לעשות כי העונש עליה יכול להיות חמור וארוך טווח הרבה מעבר לרווח המיידי.
ואני כותב על בסיס ידע אישי וקריאה מרובה ואם את רוצה להחליט שהדיון מיצה את עצמו תתמני למנהלת הפורום ואולי גם אז תעריכי את התרומה שלי אילו בדיוק כמו שאת מתפעלת מתמונות האייפל של ש'.
בינתיים התרומה שלך בטלה בששים אז תחסכי ממני את דעתך הבלתי מלומדת בנושא.

TrigATUSA

New member
נו, מה שמוכיח שקריאה מרובה

לא תמיד מביאה בעקבותיה גם ידע והבנה

הוויכוח הוא לשווא כי באמת אין לך הרבה מושג על מה אתה מדבר.

אם נמקד מחדש את הדיון - הוא היה האם יש ייתרון בכניסה לארה"ב אם יש דרכון המאפשר VWP
אתה טענת שלא, כי תנאי הכניסה הם אותו דבר בין אם מבקרים בקונסוליה, ובין אם מגיעים בטיסה, כאשר עדיף להיעצר בקונסוליה ולא בנמל הכניסה
ברור לכל מי שנכנס לארה"ב וגם קרא קצת שזו שטות. תנאי הכניסה הם לא אותו דבר, ובסך הכל, הרבה יותר קל להיכנס לארה"ב עם דרכון VWP

אתה יכול להמשיך לפזר עשן, ולהתפלפל על מיני מקרים איזוטרים, אישית אני מרגיש שאכן הדיון מיצה את עצמו.

בקר12

New member
מקרים איזוטרים? רק בתפוז יש לפחות 3

פורומים שביקורי בן זוג או הגירה בעקבות בן זוג מהוויפ אחוז נכבד מהמקרים אבל שאבתי נחת מהביטויים "אם נמקד מחדש", וה"דיון מיצא את עצמו" שכן בהכירי אותך אני יודע שהמשמעות היא שהבנת והפנמת את הטיעונים שלי.
לי אגב; אמנם גם לא קל אבל כבר מספר פעמים הודתי בטעויות וגם למדתי דברים חדשים. אצלך זה כנראה קורה פשוט בהיחבא.

TrigATUSA

New member
אני מבין שחשובה שלך המילה האחרונה

גם אם אין לך מה להוסיף או לענות
יום נעים (אתה מוזמן לענות, כדי שחס וחלילה לא תשאיר משהו בלי מענה)
יום נעים

elley

New member
את התרומה שלך לפורום,

את הידע ואת הפרטים הטכניים שאתה מביא הנה אני מאד מאד מאד |הדגש
סדגש| מעריכה.

מה שאני |הדגש
סדגש| מעריכה הוא תרבות הדיון שלך - את הטון המזלזל שלך, את ההטפלות לפרטים לאו דוקא חשובים, את הההתעקשות להמשיך דיונים שמוצו מזמן, ואת הצורך הבלתי נלאה שלך להתנשא ולהעליב אנשים. הפורום הזה אמור להיות אינפורמטיבי לעניני הגירה לאירופה נטו, והודעה בדיוק בסגנון של זו שאני מגיבה לה כרגע הופכת את הפורום הזה למקום שלא נעים להכנס אליו.

אולי אני לא מומחית לענייני הגירה ללונדון/בריטניה כמוך, אבל כן היגרתי לאירופה, וכן מבינה דבר או שניים בנושא. אם לי לא נעים להכנס הנה, אני די בטוחה שגם לאחרים, ואם פחות ופחות אנשים יכנסו הנה בגלל האוירה פה, כולם ייפגעו, בעיקר אלה הבאים הנה לקבל תשובות על שאלות לגבי הגירה.

וזכותי לחשוב שהדיון מיצה את עצמו גם אם אני לא המנהלת. וזכותי לומר זאת. זהו פורום פתוח, בו כל אחד יכול להגיב לכל הודעה. אולי תציע אתה את מועמדותך לניהול הפורום? רצוי שמנהל הפורום יהיה מישהו שבקי ברזיו ובפרטים הקטנים של המדובר בו, לא?

בקר12

New member
הבנתי את הנאום שלך אך עדיין לא הבנתי איזה

מידע את בדיוק תורמת (בסגנון הנעים שלך להבדיל מהסגנון המתנשא שלי)?
להזכירך שאנחנו לא בפורום ישראלים באירופה.
בינתיים כתבת המון ולא הוספת כלום.
אם את מבינה במשהוא כפי שאת אומרת אשמח ללמוד גם ממך

elley

New member
מ.ש.ל.

You just proved my point.

תודה וערב מצוין שיהיה לך

Karambulla

New member
בסופו של דבר העיניין הוא התנאים שמקבלים

באופן כללי אני יכול להוציא את שתי הדרכונים בלי בעיה כי כל הסיפור המורכב נעשה כבר ע"י הורי ובסופו של דבר לכל מדינה עשוי להיות היתרונות מעצם היותך אזרח של המדינה מיסים\ הלוואות\משכנתא לימודים ועוד כולל תנאים שמשתנים במדינות עם הזמן השאלה היחידה עם זה חוקי מבחינת ליטא להיות עם אזרחות פולנית ישראלית וליטאית לצורך העיניין אפשר להוציא אזרחות ליטאית בלי בכלל לספר להם שיש לי אזרחות פולנית אחרי הכל פולין לא מוסרת לה דין וחשבון מי האזרחים שלה כמו כל מדינה אחרת בעולם השאלה האם יש מניעה חוקית לעשות גם אזרחות ליטאית כשיש לי אזרחות פולנית וישראלית

בקר12

New member
חוקי אזרחות של כל מדינה היא נחלתה

הבלעדית של המדינה שמעניקה אזרחות ולכן מה חוקי או לא חוקי נקבע לפי החוקים שלה ורק שלה. אם ליטא לא מאפשרת אזרחות כפולה ואתה מרמה אותה אז אתה עובר על החוקים שלה ורק שלה.
אגב, במידה שהם לא יאפשרו אזרחות כפולה הם עלולים לדרוש ממך מסמך מטעם הרשויות הישראליות שויתרת על האזרחות הישראלית (כי הם כבר יודעים שאתה אזרח ישראלי)
בקיצור תברר בשגרירות הליטאית או תפנה לעורך דין מומחה שכן המקרה שלך מאוד פרטני.

Karambulla

New member
הם בטוח מאשרים אזרחות ישראלית וליטאית יחד

תחת סייגים כלשהם שהם דורשים ואני עומד בהם השאלה אם הם מאפשרים אזרחות משולשת

Karambulla

New member
בקשר לויזה

לכל אזרח פולני ליטאי ועוד כמה מדינות ניתן להוציא מאין ויזה לכל החיים הכוללת אישור עבודה בהשקעה של 50,000 דולר בהקמת עסק בארה"ב וזו השיטה הכי נוחה אם אתה יכול להרשות לעצמך להוציא את ההשקעה הנ"ל

Nobilis

New member
אתה מדבר על ויזת E2, ואלו שטויות

להוציא את הויזה הזאת עולה הרבה כסף ומאמץ (צריך להראות תוכנית עסקית, להתחייב להשקעה, וכו'). היא מאפשרת עבודה רק בעסק הספציפי שאתה מקים עם הכסף הזה, ופגה תוקף לאחר מספר שנים אם העסק לא חי.

noa scotland

New member
וצריך להעסיק מספר מסויים של עובדים

וכמובן שההשקעה צריכה להיות בעסק, לא בבית....
בקיצור, שטויות כפי שאמרת, נוביליס.

למעלה