אזרחות יוונית

אסטרלו

New member
שריקה, אל תשכחי

שדרישה להשבת רכוש יכולה להיות גם דו צדדית. מה דעתך על כל הערבים שיבקשו מאיתנו תשלום על כל בית ובית שהשאירו ואנו נכנסו פנימה? קראת בודאי את "כל בית צריך מרפסת" הספר מתחיל בזה שהם פלשו לבית שערבים ברחו ממנו. את יודעת מה הכי מפריע לי? שעברנו לכתוב בעברית! אז יאללה, מספיק פוליטיקה אי טורנאר פרסטו אל לאדינו

../images/Emo24.gifאסטלו היקרה

לפי דעתי את צודקית. אבל אפשר לנהל שיחות .הלו אנחנו בפורום בשביל זה לדבר על הכל.כמובן שצריך לעשות את זה ברוח טובה ובלי לפגועה ברגשות אף אחד.בקשר לזה שמעצבן אותך לכתוב בעברית.?אני לא מבינה לדינו לכן אין לי סיכוי בפורום שלך אם לא תכתבי עברית כמובן שאני לא יוכל להגיב לכלום וזה אומר.שאין לי מה לעשות אתכם

אסטרלו

New member
מאוד מצטערת אביבה,

עם כל הכבוד לכל אדם שרוצה להצטרף אלינו - וזאת בשמחה רבה, עדיין אנחנו פורום לאדינוולא משהו אחר ! אם אני לא מבינה צרפתית אני לא נכנסת לפורום תרבות צרפת. מטרת הפורום הזה הוא להתכתב בלאדינו, כאשר למישהו יש קשיים בהבנת הכתוב פה ושם אנחנו מתרגמים בשמחה, אבל לכתוב הכל בעברית? זה לא!

|לב-הכוונה היתה לא לכתוב הכל בעברית

כמובן.ואין לך על מה להתנצל אני מבינה אותך טוב מאוד אחד הדברים שמשכו אותי לפורום הוא השפה שנורא אתגעגעתי לשמוע אותה.השורשים שלי מבולגריה דיברו לדינו סבא וסבתא שלי זה שלא הצלחתי ללימוד את השפה כי הם מתו מהר לא צריך להעניש אותי על כך לאזה פורום אני אמורה להיכנס צרפתי?אמרקאי?אנגלי?הלו השורשים שלי לדינו לכן אני איתך.אולי אם קצת סבלנות תוכלו לעזור לי במקום לבקש ממני לפנות את מקומי.

אסטרלו

New member
../images/Emo4.gifלא זכור לי שבקשתי ממך לפנות

את המקום. חלילה לי מלעשות כך ! את מוזמנת לביתנו תמיד באהבה ובחום וכל עזרה שתבקשי- תגיע מיד

Sarika

New member
נו אס קי מוס דיצ'ידימוס אה טורנאר

אל לאדינו??? היידה, סקריב'יר אן לאדינו, אי קן קי ב'ה דמאנדאר לי ב'אמוס אה טראדוקסיונאר.

Sarika

New member
ברצון...

"האם לא החלטנו לחזור ללאדינו??? היידה, לכתוב בלאדינו ומי שיבקש נתרגם לו" (ההודעה היתה לאסטרלו בעקבות דרישתה לחזור ולכתוב בלאדינו)

למעלה