אזזזזזזזז

belka1

New member
אזזזזזזזז

מה חשבתם על פרק 8 ???? לכל מי שראה ביס ואם מישהו אחר רוצה להגיב שיגיב .... מה חשבתם ?

michalb20

New member
פרק 8

נני קארי פשוט דפוקה על כל הראש... מתי לוקאס יבין שהוא צריך להיות עם פייטון? מה הסיפור של הדלת בארון...זאת סידרת מדע בדיוני? והדבר שהכי מטריד אותי כמעט לאורך כל העונה זה שהקפיצו את המשך העונה 4 שנים קדימה כי הם נראו גדולים מידי כדי להיות בני 18 והאמת היא שהם גם לא נראים בני 21/22....התחושה היא שהם כבר מתקרבים לאזור ה-30... מלבישים אותם בצורה מאוד מבוגרת,רוב הטקסטים נשמעים כאילו אומרים את זה אנשים בני 30 ולא אנשים בני 21...

ShiR a5

New member
נכון...

הם באמת מתנהגים כמו מבוגרים וגם נראים ככה... בכלל היילי בעונה הרביעית הייתה נראית כמו ילדה בתיכון אבל עכשיו היא נראית כמו בת 30.. אבל הם היו חייבים לעשות שינויים..בכל זאת עברו 4 שנים!

AllenIverson

New member
יש בזה משהו אבל

אתם גם מחפשים את זה בקטנות. בכל מקום שאפשר למצוא פגמים וכו', אתם מוצאים ומתלוננים על זה. א--י--ן סדרה שלא מדרדרת בעונות האחרונות שלה ואני יכול לתת מיליון דוגמאות וזה קרה וכנראה ימשיך לקרות גם למגרש... אין מה לבכות על זה בסך הכל העונה הזאת הולכת ומשתפרת לקראת הסוף וזהו אין מה לעשות.. נשאר רק לחכות ולקוות שהעונה השישית תתעלה על עצמה ותיהיה יותר טובה מה5 שגם לא הייתה כזאת גרועה כמו שעשיתם אותה.

jeny89

New member
שאלה

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הציור שפייטון כביכול ציירה בסוף הפרק עם הלב שנשטף בחול?? תודה :)

Miss Ocean

New member
וואי כמה חיפשתי../images/Emo178.gif

מצאתי כמה באיכות לא הכי משהו אבל בנתיים

AVriL AddiCt

New member
חחחח אין לי מושג מאיפה

יש לי תיקייה עם מלא תמונות של מגרש ביתי אז היה שם

Miss Ocean

New member
אוף ניית'ן כזה קרח קפוא

מה אתה נותן לנני הזאת לנשק אותך? תעשה משהו... היא מתחילה להפחיד אותי.. אהה ואני מחכה לראות את הפרצוף של לינדסי שהיא תגלה שהטבעת הזאת הייתה מיועדת לפייטון. איך לוקאס יכול לעשות את זה... והשיער של ברוק
ב-מק-רה יש לי אותה תספורת ייאי...

TaMiRMo

New member
היה פרק נחמד, לא יותר מזה

בינתיים מבחינתי לפחות הפרק הטוב ביותר של העונה היה פרק הפלאשבק שהיה מעולה!! אבל יש חלקים טובים גם בפרקים הבינוניים. הפרק הקודם היה טוב. אבל אם לא היו שמים כל הפרק את המסיבה זה היה יותר טוב.... אני מקווה שהפרק הבא ובכלל המשך העונה תהיה טובה יותר. ההתפתחות העלילתית בין פייטון ולוקאס לא מוצאת חו בעיניי בכלל! בקשר לשאר העלילה... למשל עם הנני אני לא ממש אוהב.. אבל שיהיה.... אני ממש אוהב את לינזי... אני יודע כל מיני ספויילרים כבר על סוף העונה לצערי אבל לא ארחיב... אני אוהב את כיוון העלילה של מאות' ומיליסנט... אני אוהב את ברוק והברמן. ג'ימי חמוד רצח! והוא עושה את העונה הזאת חביבה במיוחד! נעלמו לי סקילס ובווין שזה קצת חבל... אהבתי מאוד את שלי של מאות' וקיוויתי שהיא תחזור... וממש חבל לי שוויטי כבר לא חלק מהסדרה. למרות שזה באמת היה בטח מאולץ העלילה שלו...

פייטי

New member
ראיתם מי חזר בפרק של הסיפריה ?

טים...חחח שנשוי לבווין איזה הזוי זה היה יאללה :) תמיר תפסיק להיות ילדה קטנה אז ראית את מה יהיה בפרק מה אתה מתייפח פה בכל הפורום, שומדבר ממה שיגלו לך לא יהרוס לך להיפך זה רק מסקרן יותר לראות ותעשה לעצמך כבר טובה ותעבור לשיטה היותר מהירה לראות את הפרקים

למעלה