אזהרת הגאולה

אזהרת הגאולה

שלום לכולם וחג שמח . לכל תרבות צורת חשיבה ייחודית בעלת תפישה שונה . לדוגמא : היהדות אינה תופשת את עצמה כדת אלה כדרך חיים . דת - ביהדות פירושה , דברי תורה או תחום כל התפישות ביחיד . וכיצד כל התפישות הללו באות לידי ביטוי במודעות ובקיומך , דהיינו הקיום עצמו המחשבות הרגש והחוויות הנובעות מהרגלי תפישתך , וכיצד לכוונם ולשנות את מציאותך הקיומית בעבורך . ולכן היא נתפשת כדברי אלהים חיים , כי זו מהות חייה . כאשר לערך או אידיולוגייה בתפישה היהודית יש רק תפקיד המאפיין את החיים , ונקודת התפישה היא מתוך מהות חיה ולא כמושג שכלי . לעומת זו בתרבות היוונית בגלגולה בימיננו כמערבית , התפישה של המושג דת היא תפישה שכלית בלבד , הרואה מערכות של חוקים ומצוות כחלק מתפישת של אמונה , ובעבור הדת היהודית הם מגדרים את מערכת האמונה באל אחד כאמונה מונוטאיסטית . כאשר היהדות עצמה אין לה דבר וחצי דבר אם מונוטאיזם , היא רואה את כל החיים כמקשה אחת שאחד מהיבטיה הוא התפישה השכלית היוונית . הבדלים אלה מופיעים גם בקבלה , שהיא לימוד רמות וצורות החיות של החיים דרך חווית החיים ואור החיים , אור = בפעילות כקיום היורד . לדוגמא : יהודי הוא מהות אלוהית המושכת אור לתוך המציאות , למרכבים שדרכם היא מושכת אור , מספר רבדים שהם : בית המקדש ,ארץ ישראל , תורת משה , מצוות התורה , כלי מודעות הנקראים גופים (כל היהודים) , נפש שהיא פעילות מודעות החיים בין כל היהודים , רוח - שהיא תחום תפישת המציאות המשותפת לכל היהודים . נשמה - התהוות כל המודעות היהודית המצטברת בזמן למציאות המודעת בימיננו. חיה - מצב חיות החיים או מצב האור בעולם , כיחס בין המרחב-זמן לאלוקות היוצרת אותו . יחידה - האלוקים וביטויו כיוצר אור , מעבר לזמן ולמרחב . כך יוצא שמקובל , הוא אחד המקבל אור מהחיה והיחידה , ומעביר אותה לשאר , כדי שיהיה להם חיים , וזה כולל את כל תפישותיהם ומצבם החומרי . כל יהודי הוא נחשב לצדיק מהות המושכת אור או כוהן לעומת הגויים . בינינו היהודים , יש מי שעוסק באור כאור ונקרא מקובל , ויש מי שמתעסק בהיבטיו הגשמיים של אור זה , דהיינו העולם שכביכול חילוני המתעסק בכסף מסחר מלחמות ובמדע וכו´ אחד מהיבטים אלה נקרא גם מיסטיקה , שהוא נותן אור למהויות לא יהודיות , ונותן להם אשליה שיש מהויות שאליהם הם מתפללים , כאשר המטרה של הפצת אור לגויים אמורה להיות דרך היבטים גשמיים בלבד . כאשר הגויים מקבלים היבטי אור מיסטיים , נוצר קוטב שלילי של האור המופיע בעולם כמחלות אסונות , והוא מומתק על ידי יצירת מרכזי אור לגויים , הנקרא בני האור , וזה הכוח מאחורי הדתות השונים וכו´ . הגויים חושבים שהם מגיעים לאור או להארה , ועוד כל מיני תפישות שונות ומשונות , הנובעות מעשייה חוטאת של הכוהנים – היהודים שלא עוסקים בתורה ומתעסקים בכל תחום מיסטי שהוא היבט שלילי של האור בחיים . ועל ידי כח יוצרים קוטב שלילי . בני האדם מתחלקים לשלוש קבוצות . בני אור שזה דתות הגויים , בני חושך שזה ראייה גשמית בלבד . ויהודים יוצרי ומושכיי האור . בעת הזו מתכנס ומתאחד ההיבט המושך את האור דהיינו היהודים . אשר נבדל במהותו משאר ההיבטים גם מבני האור וגם מבני החושך . ולזה ביטויים במרחב-זמן מבחינה גשמית , כהיבטים היסטוריים כהתפתחות תרבותית וטכנולוגית , כמלחמות עולם , סיום הקולוניאליזם , חופש וחירות לבני אדם , בימינו כפר גלובאלי ואינטרנט , ולקיחת אחריות של האדם על קיומו ועל סביבתו . התופעה הזו התרחשה בעידנים קודמים ובמימדים שונים , והיא חלק משחרור בני האדם , לאור באור החיים , והם יצטרפו לשאר המהויות בחלל המחכים להם . והיא תופיע בימינו כגאולה נוסח הנצרות ולאחריה גאולה יהודית . 1) הגאולה הנוצרית , היא איסוף כלל האור שהואצל על ידי היהודים , לגויים קרי האור שבו מגיעים להארה , או מושכים אנרגיות וכישוף או מתקשרים אם ישויות מעידנים קודמים וממדים מקבילים , לאור זה כאמור גם היבטים גשמיים של כסף ורכוש שעליו אמונים המוסלמים . חלק מתהליך זה של הגויים הוא עלייה רוחנית שהיא תופעה עולמית גורפת . בסיום התהליך הגויים יהיו אדונים לגורלם , בחלל היקום . כינוי כללי לעולם עתידי זה נקרא בשם עשו בתורה . 2) הגאולה היהודית , היא איסוף האור היהודי והתנתקות מהאור שניתן לגויים , ההתנתקות מכל הישויות המהויות הקיומים והממדים , מופיע בתורה בסיפור המבול , בו מתכנסים ההיבטים היוצרים את דפוסי האור , כאשר הכינוס עצמו מתקיים במרחב ארץ הקודש , והוא בא לביטוי יחסי במרחב-זמן הגשמי כיריבות בין הגישות על ירושלים . ככתוב גם יהודה תלחם על ירושלים . עתה ההכרעה ברורה ותתברר ביתר שאת , ירושלים היא מקום היהודים בלבד , ``ביתי יקרא בית תפילה לכל העמים `` יקרא - כי משם המקור אך בתוכו הם לא יהיו . ואתה יהיה עניין ``מי לחיי עולם ומי לדראון עולם . מי יתקיים בגאולת היהודים כחלק מהבורא היוצר את האור , ולחלק הנגאל מדמות האדם הראשון , הנקרא תודעת משיח , ומי יצטרף לגירוש גן העדן היחסי , ויצטרף למסעות החלל של המגורשים . ההכרעה והכאב יקרו על פי מעשי היהודים , מי שיעשה לימוד תורה ומצוות יצטרף לאלוקות , ולהתפרדות היהודים וארץ הקודש ממציאות כדור הארץ . רמת הסכסוך תלויה במעשי היהודים בלבד , ובויכוח ביניהם , אם יעסקו בתורה ובמצוות , וישמרו על לשונם ומעשיהם , ולא יתאוו לאוכל , כסף , ומין , נעבור את התקופה יחסית בשלום , וההיפרדות תהיה ללא שפיכת דם , עיסוק במיסטיקה מעביר ישירות את האור מאתנו לגויים ויגרום לפגיעה בנפשות יהודיות (חס וחלילה) ויחריף את הויכוח על ירושלים. ראו זאת כאזהרה מפורשת , לעיסוק במיסטיקה בימינו יש מחיר המוצמד אליו . עד רגע זה לא הציגו לכם תמונה מדויקת כיצד הדברים פועלים , עכשיו בנר שמיני של חנוכה , יש בעבורכם הזדמנות לשנות את דרכיכם . להתעורר באחדות הקדושה של העם היהודי . התהליך עצמו יתפרש על זמן ואירועים , אך נקודת ההבדלה מי לחיי עולם ומי לדראון עולם מתחילה היום , במציאות ההיסטורית , בניגוד ובהבדל עד היום שנושא זה היה פתוח לעניין של יחסיות זמן ומרחב . יודע אני כי התקופה מבלבלת וכתבתי את דברי להבהיר את העניין מתוך היבט היהדות , כדי שמי שיקרא זאת ידע . חג שמח דוד

דוד שדה

New member
תיקון קטן וצנוע ידידי :

היי דוד . מכיוון שטרחת כה רבות להאיר את חיינו ולהעיר אותנו משנתנו , אני רואה צורך עז להרחיב את דבריך ועם זאת לתת מספר תיקונים קלים . ראשית אפתח ואומר שגם אני מצוי ביסודות תורת הקבלה , אך לעומתך אני משול לשה תמים מול היחיד ! לכן לא אנסה להתיימר ולעוות את שאתה עושה , זו אינה מטרתי , רק תיקונים קלים בדבריך . שכן דבריך בבסיסם נכונים המה , אך לעיתים מוכנסת דעה קלה , המובאת מאותו זרם קבלה שאתה בקיא בו . אני אישית מרגיש משוחרר מדרך אחת , וכל דרך בה אבחר ואראה בה אור - אצעד בה בגאון . כעת לתיקון : ------------ ראשית הקבלה , בבסיסה אינה מדברת על יהודים או על גויים , זו טעות ידידי . המושג יהודי אינו בבסיס הקבלה כי אם ``בני ישראל`` . בני ישראל אינם דווקא עם ישראל כפי שנחשב במשך דורות רבים בטעות , כי אם ההולכים באור . מכיוון שעם ישראל , לעתיד העם היהודי , הלך בדרך האלוהים , נחשב כעם היחידי וכעם הסגולה . אך מאז ידידי , עברו שנים , התבוללות , שינויים , התמזגויות , בני ישראל אינם עוד רק יהודים כי אם כל ההולכים באור . אין הכוונה שלעם היהודי אין עוד תפקיד , יש גם יש , כי בו קיים האחוז הניכר בעולמנו , אך לא רק בעמנו . לכן ידידי , כול בני האדם שווים , אחד טוב יותר בדבר אחד והשני באחר . כולם יכולים להגיע לדרגה רוחנית נאותה . שאר בני האדם לפי הקבלה משולים לעשיו , שהינו אדם גשמי לחלוטין , רוחניות ממנו והלאה . לכן נבדלים בני ישראל מעשיו בכך שבחרו לפתוח עיניהם , להביט מעלה , לתהות , לשאוף לאושר ולרוחניות ולא רק לגשמיות . לכן ידידי , טעות קלה בידך , שכן לא רק בארצנו פורחת הרוחניות ולא רק בידי הקבלה . אל נא תשכח ידידי שרוב בני האדם היו בעבר בני ישראל , ובעיני האל כולנו שווים , אין יותר ואין פחות . המנהיג הגדול ביותר , הינו הצנוע ביותר ואינו אהוב יותר או פחות בעיני האל . ידידי , אנו מכבדים את דרכך , אתה מרגש אותי בכל פעם ומפליא אותי בידע שלך . אך אתה בא מזרם מסויים של הקבלה , וישנם זרמים נוספים ורבים , שבעים פנים לה לתורה וכך גם לקבלה . כבד אותנו , אל תסתום פינו , אל תאשימנו כי בגדנו בך או באל . אהבת האל היא בליבותינו , האר לנו , הער אותנו אך אל תעצור אותנו - כי לא תוכל . לא נעצרך , נאהב אותך יותר בכל פעם שתבקר את מעשינו , כי אתה עושה זאת מדאגה ומאהבה . אבל אל תפחידנו ידידי , כי אין אנו פוחדים עוד , פחד שרר בליבותינו שנים ועידנים רבים עד מאוד , כעת תורנו להרים ראשינו , להביט מעלה , לתהות , לחשוב רוחניות , ללמוד קבלה , לעסוק במיסטיקה לסוגיה , להנות מהידע שנצבר ולאמר אמן כן יהי רצון. כי הדרך לאותה משיחיות אותה אתה מציג , פתוחה ופנויה לכולנו , לקטן ולגדול , לשמן ולרזה , לגוי וליהודי , לכל עם ישראל ! איני מעוניין בהתנצחות ידידי , רק רציתי להעיר על ההארה שלך .......... דוד שדה .

תיקון התיקון מתוך אהבה

שלום וחג שמח . ראשית אנני שייך לשום זרם לא ביהדות ולא בקבלה , ההפך הוא הנכון . עניין של נשמה כוללת , וכל הדרכים הם אותה דרך עבורי ,איחוד הלל בשמאי . בין זה שכל העולם יהיו ישראל ובין ההתרחשויות , יש הבדלים , ויש הבדל בין יהודים לשאר ישראל . תפקיד היהודים הוא להביא את האנושות לכך שכולם יהיו ישראל , אך היהודים עצמם שהם העיקר ביעקב-ישראל , יש מהות ודרך שונים . התורה ניתנה כחידוש עץ החיים לאדם בני ישראל על ידי משה , והיא לא נתנה לא ליעקב-ישראל לא לאברהם ולא ליצחק . והעיקר בין בני ישראל הוא יהודה . ולכן מכל ההיבטים היהדות היא שנשארה , ולא בני ישראל . החלק מבני ישראל המיועד לקבל את עץ החיים הוא היהודי , ולא שאר בני ישראל העתידים להתחבר לעשו . היהודים כהגדרה יהפכו להיות חלק מהבורא , ולא חלק מהאדם החוזר לגן עדן . שזה אשר קורה ויקרה לכל בני האדם , גם לאלה שלא נולדו בכוכב שלנו או במימד שלנו . וכפי שאתה רואה דברי מצביעים על אשר מתרחש בימיינו , ואתה מזהה רק חלק מהפאן האמור , שלב המבול היחסי בתקופתינו רק נכנס עכשיו , כהבדלת תיבת נוח , ולזה כמובן השלכות רבות , וכל תיבת נוח יחסית באור ישראל יש היבט מעשי שונה , וכך גם ליהודים , מתוך כל עצי העקדה של יצחק , יש עניין של קישוש עצים בשבת , שמשה מורה כנגדו , וזה האלמנט המכריע בדיון הנ``ל . אז יש הבדל , בראשית קיום ישראל , הוא האור , ושעריו השונים הם זויות האור , אך התאחדות עם יוצר האור (יהודים)שונה מהתאחדות אם האור (ישראל). למרות שכשהינך באור אין זה משנה לאור כלל מי יוצרו . יש הרי היבט של תיקון סוף האלף השביעי . בו האור מתייחס ליוצרו , וזה ייחוד היהודים לעומת כל ברואי היקום כולו . כך שתיקונך מתקבל בערכו היחסי , בהסתיגויות משמעותיות . דוד

דוד שדה

New member
אין הסתייגות - יש רק קשב :

היי דוד . אין לא בי ולא בך הסתייגות ידידי , רק קשב - וכך צריכים פני הדברים להראות . אני מבין את שאתה אומר לגבי היהודים . מכיוון שאני מודע לחשיבותנו הרבה . אך ההערות שלך לגבי העיסוק ב``מיסטיקה`` , אינן נכונות ללמרות שאני מבין היטב מאין באו . לכן איני כועס , פשוט מסתייג מכך . משום שלא דרך אחת הביא עלינו הבורא , אלא מיליארד דרכים , אין סוף דרכים , מעגלים מעגלים של דרכים . הגיע הזמן להרחיב מעגלינו .....

לטליה ולדוד שדה

שלום . העניין הרבה יותר פשוט . יש שהחי תופש את החיים מתוך החיים , ויש המתמקד בהיבט דעת שהוא ביטוי יחסי שכלי או חלומי כזה או אחר , להפרש בין תפישת החיים על החיים , ובין תפישות שונות הרובחות בכל מיני צורות (דעת-חלום) , קוראים דרך ארץ . ונוהגים בחיבור היחסי שביניהם כדרך בית-הלל , הכולל את כל תפישות הדתות או אפשרויות דעת החלום . לחיים כחיים יש רק את דרך האור או בית שמאי , ואין שם שום ביטוי לדעת חלום זו או אחרת . יש כניסה לאור פרטית , ויש כניסה המכניסה את כל העולם לאור . תיקון האדם . ודרך הכנסת כל העולם לאור היא אחת והיא היהדות התורה ומצוותיה , והיא שמורה רק ליהודים . כבר פרטתי את הסוגיה של כניסות האור השונות , תחת מתן תורה פרטי (הר-סיני) מתן תורה כללי (אוהל מועד) וחיבורם מתן תורה ב(ערבות מואב) לתהליכי הכנסיה של האור באופן יחסי קוראים קידוש . שליישומם יש ביטויים גשמיים ותהליכים היסטוריים , עד כה באופן יחסי היו ויש : בית מקדש ראשון - שהוא אור החיים כעשייה של זכרון , קיומי . בית מקדש שני - בו רואים את יחסיות האור (הווה מוחלט) במרחב-זמן , לעומת היבטי דעת שונים , במיוחד זו של משנת בלעם , וסיבת היווצרות הנצרות , הבודיזם , והאסלם . בית שלישי , שבו ניסיונות לביטול עצם קיום האור . ועכשיו בו נכניס קצת מראה התרחשויות , ככתוב גם יהודה תלחם על ירושליים .כלומר האור כאור נאבק על קיומו . ובהקשר רחב יותר - היבטי הבודיזם הנצרות האיסלם וכו` או המאבק על ירושליים בימים אלה . שלא נדבר על תהליכים רחבים יותר . לדוגמא : אם כל השופטים נקראת דבורה הנביאה המביאה את ברק , להילחם בסיסרא . כנגד שני בתי מקדש , ישנם שני ביטויים של ברק , אהרון ואהוד . לעומת עומדים שילובים של בלעם+בלק =ביל- גייטס , קלינטון . העומדים על תכנים רחבים יותר מעצם חשיבתם או כיצד הם נתפשים . וכל זה כהכנה לקראת בית שלישי , בו משנת בלעם מיישרת קו אם ישראל . ובישראל לא ימצא אשם . כך שלאחר הפשטה סיבכתי בעבוכם שוב את הסוגיה , בכדי להעיר באור החיים . דוד

Tal_Ya_Tal

New member
לדוד היחיד,

החיים, תופשים את החיים-כחיים. כאחדות. אנחנו, תופשים אותם באופן יחסי. במושגים של כאן ועכשיו, (או שם ואחר כך). התפישה שלנו, האנושית, היא התפישה של המיינד, השכל. השכל הוא זה המעלה מחשבות, דעות, רעיונות ואמונות. כל עוד אנו מפעילים את השכל, איננו יכולים לתפוש את החיים כאחדות. כי חווית ההוויה, היא חוויתו הבלעדית של יהווה!!! על מנת לחוות את ההוויה, עלינו לחזור אל מקורינו. אל יהווה. אולם, אנו יכולים לעשות סימולציה של ההוויה, באמצעות מצב תודעתי (סטייט אוף מיינד), שחווה רק את כאן ועכשיו, שחווה את האחדות המוחלטת. באמצעות מדיטציה. אישית, יש לי הסתייגות כשמישהו אומר שהדרך שלו היא הדרך היחידה. משמע, שהוא מצוי בתוך חלום. חלום של נפרדות!!! הוא רואה הרבה דרכים, הוא רואה הרבה אפשרויות ובוחר מתוכם אחת! כלומר, הוא מאמין, שיש משהו שהוא מיוחד על פני האחרים! הוא מצוי במצב הנקרא `מיוחדות`! (specialness) בהתבדלות. בנבדלות. הוא מפריד עצמו מאחרים. לכן, הוא מצוי בחלום. חלום הנפרדות, חלום הניגודים. חלום שנובע מאכילת התפוח מעץ הדעת (טוב ורע- חושך ואור). טוב, כבר אמרתי בעבר, שלדעתי כל מתחילי הדתות ראו את האור! וכוונתם לא הייתה ליצור דת חדשה או זרם חדש. הם פשוט רצו לקרב את האנושות אל האמת, באמצעות ה`כלים` או האמצעים שהיו ברשותם כל אחד בזמנו הוא. אלה שהלכו אחריהם, פשוט לא הבינו והאלילו אותם. אל תשאל אותי איך אני יודעת, זה הובהר לי בערך כשהייתי בת שבע עשרה. וזה היה לפני למעלה משלושים שנה. לכן אין משנת בלעם ומשנת ישוע או משנת בודהה, או מוחמד. כולם דברו על אותו אל ועל אותה אהבה עצמה תפקיד כולם היה אותו תפקיד שיש גם לי וגם לך ולכל אחד! להיות אור העולם!!! לממש את האור בפיזי ולהאיר את דרכינו ודרכי אחינו להביא גאולה לעולם. דבר נוסף. עם כל החיבה שיש לי לשפה ולשון נופל על לשון, אני מוצאת תמיד את הדברים הללו קצת מאולצים, כאילו ניסינו ל`רבע את העיגול`. כי מה עניין שמיטה להר סיני? מה עניין אהוד ברק לאהרון ברק? (מלבד אולי העובדה ששם שניהם היה פעם ברקוביץ` או משהו כזה). ועם כל הדמיון הרב בשמו של ביל קלינטון ל`בלק` (בן בעור) מה עניין ביל גייטס לבלעם ואתונו? ואייה אפוא, מקומו של ג`ורג` בוש אם כן? ומיהו סיסרא?- ערפאת?! ואם כך, איה היא דבורה הנביאה והיכן היא יעל? והאם בסוף גם נשיר את שירת דבורה על נצחונה של אישה אחת על צבא אדומים שלם. בברכת אור ואהבה, טליה טל

תשובה

שלום . בין להגיע לאור וליצור אותו ולמשוך אותו לעולם יש הבדל . דבורה היא מנקת רבקה אותה אם הלוקחת את קיללת יעקב על עצמה . דבורה המורידה את המודעות בדיבור שמלפני הבריאה , מניקה את יצירת תחום העולם (רבקה)הנוצר מדיבורים . בלעם - עיצוב המציאות מתוך המציאות . ביל - יחסיות המציאות . קלינטון - מעצב את המציאות היחסיות של התהליכים כרציונל קיומי (ויליאם גפרסון ). גייטס - התחדשות יחסיות הרציונל לסובב . אהוד - שינויי ההכרה לעומת התפישה . אהרן - שינויי הכרת הקיום . ערפאת - מרחב האגו הפועל ,במציאות . סיסרא - המציאות הפועלת . יעל - יחסיות עולם המציאות . גורג בוש - התחדשות הקיום המתחדש כקיום עבר העולם . בסוך לא נשיר את שירת דבורה כי את שירת הים . דוד

Tal_Ya_Tal

New member
הרשה לי לחזק את ידך .B-)

הרשה לי לחזק את ידך ואת דבריך, דוד שדה. אגב, האם דוד שדה הוא צחי שיינפלד? L&L TALYA

דוד שדה

New member
היי :

שמי דוד שדה . זוהי זהותי ואל לי מלהסתתר בדמות אחרת . אני עונה ל``דוד היחיד`` לאחר הודעות רבות בהן לא הגבתי . כל עוד ראיתי אור ואהבה ואי שיפוט מצידו , ידעתי כי מסריו והידע שלו תורם לכולם ולי . אך כרגע הוא עורך מסע הפחדה שאינו נכון . לכן התערבתי והכנסתי שיווי משקל לדבריו . אשמח לשמוע את מסריו , כי ניכר בהם ידע רב . אבל לא הוא ולא אף אחד אחר יעז לסגור שוב את עיננו שסוף סוף נפתחו אל האור . לא בפחד , לא בשפיטה , כי אם באור . אני מעריך לחלוטין את דברייך , הנאמרים עם ידע רב ועם אצבע על הדופק . כה לחי .

Tal_Ya_Tal

New member
כה לחי גם לך, בעניים פקוחות:cool:

שלום דוד, כפי שכבר אמרתי, שמחתי לקרוא את תגובותיך. אתה מוזמן להשתתף בפורום באופן פעיל,בכל מקרה. מתנצלת על ההנחה, פשוט הכרתי (בעבר.הכרות מקצועית) מישהו שהשתמש בשם כשלך, כשם ספרותי. אבל הוא השתמש בשם בגרסה האנגלית שלו, דייויד. בברכת אור ואהבה לשנה החדשה טליה טל

Tal_Ya_Tal

New member
לדוד, דבר אחד ידוע לי.

קטונתי למול טיעוניך. אינני מתימרת לדעת קבלה וכמו כן, איני יכולה לחלוק עליך בכל הקשור לעיסוקים מפוקפקים למיניהם (פעמים רבות רק למטרות רווח). אך רציתי להבהיר (אם כבר) מושג אחד, אז בואו נבהיר זאת אחת ולתמיד. הקבלה, היא תפיסה רוחנית גבוהה מאד, המבינה את הסיבה הראשונית של העולם ורואה את הדפוס הנרחב יותר של היקום. זוהי ההבנה המלאה של הכוח הטבעי המכוון את אנרגיית החיים שלנו, לקראת שלמות. זוהי תפיסה מטאפיזית. המטאפיזיקה דנה בדברים שמעבר לעולם הפיזי. זהו מדע פילוסופי החוקר את הסיבה המעניקה צורה. את סוד הבריאה. את מהות הנפש ואת הנשמה ואת העקרונות הנעלים ביותר והמופשטים ביותר המצויים ביסודו של כל מדע. בעוד שהמטאפיזיקה התפתחה בקרב הוגי דעות ואנשי רוח בכל העולם, התפתחה הקבלה יותר בקרב העם היהודי, ללא קשר לדת, כפי שהחרדים תופשים אותה. המושג מיסטיקה נגזר מהמילה היוונית `מיסטיקוס`. כלומר, סודי. מיסטיקה משמעה מסתורין, תורת הסוד והנסתר. הקבלה, יש בה מיסודות המיסטיקה. היא נקראת `מיסטיקה יהודית`. מפני שבמשך דורות רבים היא הייתה `תורת הסוד` והוגבלה רק לתלמידי חכמים שעברו את גיל הארבעים. מיסטיקנים היו מאז ומעולם. אלו הם אנשים, לעתים בעלי תואר של רבנים, העוסקים בהכנת קמיעות למיניהם, בנומרולוגיה ובגימטרייה והרבה מהם אמונים בעצם על תורה עתיקה מסוג אחר, הנקראת מאגיה. המילה מאגיה, נגזרת מהשורש הלטיני מאגוס, או מאהה, שפירושו בסנסקריט (הודית עתיקה) גדול. והכוונה הייתה ל``חכמים שמשרתים בשירותו של אלוהים``. לכן, מוצאה של המאגיה הוא מן הדת. מאגיה היא מדע עתיק המבוסס על הבנת היכולות ``העל טבעיות`` של הטבע. אנשים העוסקים במאגיה יודעים לקשר בין אנרגיות של האינטליגנציות הנצחיות לבין העולם המוחשי של הצורות וליצור דברים המבוססים על החוקים הקוסמיים, שהם מעבר להבנתו של האדם הקונבנציונלי ושנראים בעיניו כפלא. לסיכום, כשהמטאפיזיקה מתגלה, נעלם המסתורין. נעלמת המיסטיקה. הכל הופך להיות גלוי ומובן. אלה המגדירים את עצמם `משרתי האור`, הם אנשים שפנו לדרך של התפתחות רוחנית ואבולוציה אישית של הנשמה, על מנת לתרום להעלאת התנודתיות של התדר האנושי, כדי לסייע במעבר האנרגטי של כדור הארץ והעלאת `קרן הבריאה`. המילה הארה, מתקשרת אצלי להתעוררות מן החלום הפלנטרי. ``האם אתה מאמין שאפשר שהאמת אינה אלא אשליות אחדות? הן חלומות מפני שהן אינן אמיתיות. העדר האמת השווה שבהן, הופכן לבסיס הנס שמשמעו הוא שאתה הבנת שחלומות הם חלומות ושהיחלצות זו תלויה לא בחלום, אלא רק בהתעוררת!!! האם יתכן שכמה חלומות נשמרים ומן האחרים מתעוררים? הבחירה אינה בין אלו חלומות לשמור, אלא רק אם אתה רוצה לחיות בחלומות, או להתעורר מהם. כך הנס אינו בוחר כמה חלומות ושולל מהם את מגעו המיטיב. אינך יכול לחלום כמה חלומות ולהתעורר מכמה חלומות אחרים, כי אתה או ישן, או ער. וחלימת חלומות כרוכה רק באחד מאלה.``…. L&L TALYA

למעלה