אזהרה

Don Nirtin

New member
Yep../images/Emo267.gif

בגלל זה לא משחקים כשיש בלגננים במשחק ונקסון אינם מודעים לכל ה$#%#@%$ הזה. ד"א- תתחברי למסן כבר!!!%#$$%#$$% אני כבר מחכה שם ימים ולילות..... [email protected] למקרה ששכחת

אבלאבל, הגבתי לך... ._.

בכ"א, זה יהיה לי ממש נוראי לעלות 4 רמות מחדש, בייחוד כשהייתי על 80% בדרך ל81...
אבל יום רביעי יש לי יום חופשי, אם באמת יהיה רולבאק-מה שאני מאמינה שיהיה-אני מקווה לעלות את זה בבוקר כמה שיותר מהר...
וניר! אני תמיד מחוברת למסנ
שלח לי הודעה!!

Don Nirtin

New member
but i'm not see u on msn/!../images/Emo267.gif

יאללה תשלחי במסר את המסן שלך כדי שנוכל לראות מה הבעיה פה......

מ י ל ר

New member
אבל אתם יודעים מה באמת מצחיק?

שעשיתי את הגאמפ קווסט של זאקום אתמול בשביל הכדורים לול איזה פייל

אני לא מאמינה שחלמתי הלילה על רולבאק../images/Emo122.gif

זה מה שקורה כשאני חולה...
חלמתי שיש רולבאק מטורף והדמות שלי חוזרת לרמה 1.
יופי.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני פעם הייתי חולמת שאני מתה..... והאמת היא שהגילדה הקודמת שלי השתוללה מאד לאחרונה עם האקים וזה השפיע עלי גם כן לרעה. הייתי חולמת שפרצו לי את החשבון בצורות הזויות.....

מז"א? הגילד שלך השתמש בהאקים?../images/Emo2.gif

בחיים שלי לא חלמתי על מייפל...הרולבאקס האלו עושים לי סיוטים

הגילדה שעזבתי לאחרונה

משתמשת ב D.C האק, בשכפול חפצים ועוד. לא כולם כמובן. 2 האקרים מהחזקים בסקניה נמצאים בגילדה הזו. אני חייבת להגיד שהם מסוג ההאקרים העצלנים ולא מסוג ההאקרים שיפרצו לאנשים חשבונות לטובת רווח. נקמה וכד'. האקרים נחמדים יחסית - פשוט ילדים עצלנים להחריד ומאד לא אתיים. הם עשו למישהו DC האק במשך כמה ימים כדי שלא יהיה המכניק הראשון החוקי שהגיע לדרגה 200..... זה לא הגילדה היחידה והאנשים היחידים שעושים את זה. אנשים חוקיים בדרגות גבוהות באמת די נדיר למצוא.

איזו חוצפה יש לאנשים...../images/Emo4.gif

מזל שעזבת את הגילדה הזאת, לא מתאים לך להיות במקום כזה.
[אפילו שלא הרוב שם כאלו]

ושאלה על קאש../images/Emo41.gif

כרגיל, יש לי שאלות...
במידה ומה שרועי אמר לי-ששישי [ששישי...
], שבת וראשון הם לא ימי-עסקים, והמעטפות הוטסו לארה"ב בחמישי-היום הן אמורות להשלח כבר לכתובת לדעתי...בכ"א, אם הקאש יגיע לי מחר או משהו כזה [
], לא יקרה לו כלום, נכון?

מ י ל ר

New member
אין ספק שאת צריכה כובע שקוף

למרות שמבין הכובעים המכוערים - של הקוסמים זה הכובע הכי חמוד (האריה הסגול) חבל שלא עשיתי את הקוסט הזה עם הסיגנוס, היה עוזר לי מאוד. (אין לי מושג איך עושים את הקווסט הזה)

../images/Emo69.gifתעודד אותי עוד קצת אסף!

סתם
את הכובע השקוף שלי והמראה היפה אני אשיג בקרוב

צ ל י ל 8

New member
אין רול-בק ../images/Emo70.gif הנה ההודעה של נקסון:

**Update** We will NOT be performing a rollback to address this issue. The affect on the meso economy has been very minimal and we are working on addressing the large increase in scrolls and equipment items through other methods. We will release details soon. Thank you for your patience. עקרונית הם אומרים שלא נעשה שימוש רציני מדי בכלכלה ולכן לא יעשו רול-בק. הם ינסו לאחר איפה יש את כמות הסקרולים הגדולה וכד' כדי לפעול בהתאם. http://maplestory.nexon.net/News/News.aspx?boardNo=106&contentNo=00C2z&pageIndex=1 אין עדיין ידע מתי זה יסתיים

למעלה