אזהרה

Guid

New member
יום שישי?!

הבלגן התחיל בחמישי.....

אבל הפך למשמעותי ביותר בששי מסתבר..... ובשבת לבלגן רציני. ואתמול - שלא נדע.....

../images/Emo124.gif הודעה של נקסון ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

Dear Players, Currently some users are taking advantage of a known exploit in the 6th Anniversary event. We have attempted in the past few days to resolve this issue without affecting other players, but unfortunately we have been forced to take all game services down to avoid any further damage to the in game economy. During this maintenance we will address the exploit and those that abused it. We do not have an estimated end time for this maintenance now, but we will update you as soon as possible. Thank you for your patience, and we apologize for the inconvenience רול בק בטוח אם תשאלו אותי. יש לי 2 שאלות פתוחות - למתי ? מתי זה יגמר? יש לי הרגשה שנאלץ למצוא פעילויות חלופיות לשאות הפנאי היום......

skini11

New member
מנצלת את הפנאי אני צריכה איך להעלות סקיל

ל fighter מרמה 10 והלאה לפי סדר דרך אגב הלכתי להרוג זומבים עם night walker רמה 120 הרגו אותי בשנייה הם רמה 136

אם את עושה פייטר

אז למה שלא תחכי ותעשי אולטימייט קספלורר פייטר? ולגבי ה NW - בשביל מה את מכירה איזו לוחמת דרגה 200 שיכולה להרוג זומבים בקלי קלות?
אני אבוא איתך לעזור לך להרוג אותם. מזל שלא עשית כלום כי יהיה רול בק. לגבי סקילים של פייטר - אני שמתי כאן בזמנו SS - צילומי מסך של כל הזקילים שלי מדרגה 0 ועד 19X. אני אנסה לעשות לזה חיפוש תכף.

skini11

New member
ברח לי

יש לי פייטרית מזמן דרגה 30 ומשהו אני לא זוכרת אני רוצה לקדם אותה לא העלתי נכון. כבר דיברתי עם מיקי שנעשה את זה ביחד כשהיא תגיע לדרגה 120 עשיתי הרבה בקוסמת קרח עליתי ביומיים 75% מה לעשות נעבוד שוב קשה

Guid

New member
אם אחרי כל הימים האלו

הם לא כותבים בפירוש שיהיה רול-בק, אז אני מנסה להיות אופטימי. מאוד. מה שכן, ייקח להם משהו כמו 5 שעות לדעתי...

אנשים מדברים על רול בק של 48 שעות

אין מצב ! שלא יהיה רול בק. היה ברדק רציני , כזה שלא זכור הרבה זמן. יתנו פיצוי של ניסיון כפול ב 2 בלילה.....

צ ל י ל 8

New member
איזה באסה זה ../images/Emo70.gif

שלא יעשו רול בק כזה גדול
לא בא לי לחזור לרמה 159

Hasselblad

New member
שרון הפעם אנחנו שוב הפוכות

עכשיו את לא רוצה ואני כן רוצה רולבאק... נכשלה לי מגילה של 50% על הדאגר... לפחות אם יהיה רולבק אקבל הזדמנות נוספת לנסות אותה...

הבת שלי מחקה דמות מלאה ציוד אתמול בערב !! ../images/Emo7.gif

ואני מכוונה לא סירקלתי כלום.... מאתמול בבוקר לא עשיתי כלום במשחק.

Hasselblad

New member
אוי מסכנה

תאמת אני חייבת להגיד שסתם הייתי עצבנית על שטות אז סיקרלתי דיי ידעתי שאני עושה את זה בידיעה שיהיה רולבק... איך מוחקים דמות בטעות?

היא רצתה להכין דמות חדשה על החשבון ו

ולא היה לה מקום. היא התכוונה למחוק איזו קוסמת ומחקה בטעות את הדמות הלא נכונה. זה יכול לקרות מאד בקלות.... פעם מחקתי דמות והזהירו אותי 1000 פעמים שאני יכולה למחוק בטעות את הראשית שלי.

צ ל י ל 8

New member
להיפך, תלוי רול-בק למתי ../images/Emo4.gif

לא כמה ימים אחורה... זה יהיה מעצבן לעלות שוב רמה שלמה

למעלה