אזהרה

btekx

New member
אז ייתכן שיש לי מזל

שיחקתי בזמן אחרון רק בלאסוף חפצים מייפל ולא עליתי שום רמה וגם נכנסתי לPQ גולבין בתקווה לקבל את הרכיבה צבוע... (כן אני יודע שזה ממש נדייייייייייייייייייייייר) ביומיים אחרונות אין לי הרבה מזל, מגילה לא עובד ומעט חפצים כלומר לא קורה משהו חשוב כך שזה בסדר לי לאבד יומיים לרול בק... אלא אם יקבל עוד NX אז זה יותר מגניב!

רגע. אם יהיה רולבאק, אני אחזור ל76?

בבקשה לא...
NX בהחלט לא יפצה אותי. כאילו שעכשיו עם הבגרויות יש לי ים זמן להעלות רמות.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|עדיין יש סיכוי לרולבק=\

דיברו באליאנס שהשוק משתגע.... [ברה] אז למה לעשאשל עשיתי 40% היום?! למה זה היה טוב=\

מ י ל ר

New member
כן ראיתי גם באליינס

אני גם חושב שיהיה ראיתי מלא בגדים מסוקרלים במשהו (ככול הנראה כאוס סקרול) וראיתי מלא כאוס סקרול ב-900K השאלה אם לנצל את ההזדמנות ולקנות, ואולי יום אחד יהיה מזה איזה שהוא רווח. או פשוט לא לעשות את זה וזהו. יצאתי מהמשחק כי אם היהי בסוף RB אני אתבאס.

Guid

New member
קראתי את השרשור הזה מאוחר מדי...

קוביית פרימיום עבדה בפעם הרביעית והפכה את החפץ לבעל שלוש שורות פוטנציאל, ולגבי קוביות רגילות... הפסקתי לספור אחרי 20
אני מאחל לעצמי שלא יהיה רול-בק. מאוד מאחל...

דרך אגב אני מאד זקוקה ל רול בק הפעם

כמו שרון בזמנו אבל הפעם המצב הרבה יותר חמור.....
הבת שלי מחקה בטעות אתמול דואל בלייד דרגה 69 עם כובע זאקום , טבעת, ומלא נשקים של מייפל מעל הממוצע שאמא שלה נתנה לה..... כבר קנינו ספר אחד בקאש שופ. אני ממש חייבת רול בק או לפחות הבת שלי כדי שהדמות שלה תחזור !!!!!

../images/Emo266.gif אזהרה נוספת !!!!

יש MESO EXPLOIT בחוץ !!!! נא לא למכור כלום בשוק. להזכירכם - פעם נקסון כיסחו לי את החשבון בגלל האקרים עם מזו אקפלוייט. ובכלל, עוד לא היה מזו אקספלוייט במייפל שלא נגמר ברול בק.

צ ל י ל 8

New member
אוי, קנו ממני הבוקר כמה דברים ../images/Emo4.gif

אני מקווה שלא האקר..... ואני מקווה שירד המשחק כי החנות שלי עדיין היתה פתוחה.

אני חושבת שרול בק די סגור.....

רק שיעשו את זה כבר ונגמור עם זה ! יש לי זמן לשחק, אני לבד בבית, ואני לא עושה כלום. רק עומדת ומקשקשת עם חברים. שיורידו את המשחק, יעשו מה שצריך וזהו - יתנו לנו לשחק כבר !!!! איזה מצב נאחס.

Guid

New member
הם אוהבים להשאיר במתח... ../images/Emo4.gif

אני רוצה לעלות רמה כבר!

צ ל י ל 8

New member
ממש מעצבן..... ואין בעיה לרול-בק ../images/Emo6.gif

אחרי שאיבדתי 14% מלילי

ירד המשחק !!! מקווה שסוף סוף

יטפלו, יעשו מה שצריך, ונוכל לחזור לשחק כמו בני אדם.....

לי זה קרה שהייתי במיני דאנג'ן עם הדרייקס ב98%

-_____- בטח שאני יחזור הדמות תהיה חזרה בסליפי ושוב ב13% כמו בבוקר..... F5

למעלה