אזהרה

אזהרה../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

לצערי, כמה שאומרים ומזהירים ומתריאים מראש, עדיין בנות עושות טעויות ובסופו של דבר משלמות מחיר יקר על הטעויות ולוקחים מהן את הילדים ושוללים מהן את הזכות לגדל את ילדיהן! בנות, אני ממש מתחננת בשביל ילדיכן ובשבילכן אל תעשנה ואל תחזורנה על הטעויות שאני עשיתי אני זועקת מקירות ליבי לכנה לפתוח תיק בבית משפט לעניני משפחה לפני שהאקס יפתח תיק ברבנות. העו"ד המטומטם שייצג אותי אמר לי שגם אם אתנצר זה עדיין לא יהופך אותי לאמא לא טובה לילדים, ורק אם יש הוכחות של סיכון לילדים כגון: אם חולת נפש, או הזנחה ברמה קשה במיוחד, רק אז יוציאו ממני את הילדים, והיות ואני בריאה בגופי ובנפשי בית הדין לא יעשו לי דבר. חברות! אני זועקת מקירות ליבי, עורך הדין שלי טעה ובגדול, לקחו לי את הילדים, ולא בגלל שאני חולת נפש או מזניחה, אלא רק בשם הדת. אני זוכרת שנתי הזהיר אותי על כך, ואני לא התייחסתי, את בתי הדין לא ממש מעניין טובת הילד למרות שכך הם מצהירים, את בית הדין מעניין רק דבר אחד: הדת. והרבנים אמרו מפורשות (אאל"ט זה היה כתוב באחד העיתונים החרדיים) שהם יוציאו ילדים מאמהות שיוצאות בשאלה. בבקשה עשנה טובה לילדיכן ולעצמכן וצורנה קשר עם "אליזד" ותחסוכנה הרבה צער ודמעות גם אם יש לך עו"ד, וגם אם נראה לך שהכל בסדר בבקשה, אני ממש מתחננת, ויפה שעה אחת קודם. מי שעדיין לא פתחה תיק בכלל שתפתח בבית משפט, מי שכבר יש לה תיק ברבנות שתיצור קשר בהקדם. מטעויות לומדים ועל טעויות משלמים באהבה
לילדי ישראל הצדיקים ולאימותיהן

סוג ב

New member
אין לי איך לנחם או לעודד

הפחד מקפיא. זה הסיוט הגדול שלי וכל יום שעובר, אני עושה בו איקס. מצב סגור אבוד? אפשר עוד לערער?

מדברים על כפיה ובכן הכפיה היא אחת דתית

ואכן בבתי הדין הרבניים אין צדק לנשים כי גם בהלכה ובגמרא ובשולחן ערוך מעמד הנשים הוא נמוך ובחלק מהדברים בטל ומבוטל.....אלאלק בת מלך....בת מלך בכלוב של זהב...........את צודקת ולנשים בית הדין לעניני משפחה הוא המקום לצדק אפשרי ובטח הרבה יותר גדול מאשר אצל השוביניסטים שיושבים בבתי הדין הרבניים.

mister xy

New member
דברים היוצאים מן הלב...../images/Emo201.gif

ליבי ליבי על הילדים שניתקו אותם כך מאמם
מה היתה הסיבה הרשמית שבגינה הוציאו את הילדים? מטעמי דת או שעטפו את זה בטענות על הזנחה וכו'? והעו"ד שלך? יש מצב שהוא היה משת"ף לש"ש? העלית כאן נושא חשוב מאוד, שלא לעשות שום צעד בלי ייעוץ מקצועי ובטח כשעתיד הילדים מונח על כף המאזניים. לדעתי רצוי גם להמנע ככל האפשר מפרובוקציות כדי להמנע מחיכוכים מיותרים עם האקס...

אגס 10

New member
מסכים לכל מילה שכתבת

ביודעי ומכירי קאמינא... התעסקתי עם כמה וכמה מקרים כאלו,אני יודע מקרוב כמה את צודקת. באמת חייבים להתריע ולעמוד בשער שוב ושוב. אסור להתפתות לשום עיצה או מחשבה שהכל יהיה בסדר,כי הכל ממש לא יהיה בסדר! חייבים לנהוג בחכמה והכי חשוב עם סיוע והדרכה מהמנוסים בעניין. כמובן למשל עם אליזד(מי שכבר זכה לכינוי הרב פירר של היוצאים...) והאמת אפשר גם מאוד להתייעץ אם אלה שחוו את זה כבר,אין חכמים כבעלי הניסיון,למרות שזה אימרה חזלי"ת יש בה המון מהאמת. ולך אם יקרה אין לנו אלא לאחל שתמצאי את הדרך להיטיב את חייך,לשפר את המצב,ובטח מהפורום הזה תקבלי תמיד
חם ואוהב בכל שתצטרכי.

רקפת81

New member
יצא לי לדבר על הנושא הזה

עם חברה חרדית. והיא אמרה לי בפה מלא שזה ברור וכך צריך להיות. בית דין תפקידו לפסוק לפי ההלכה, ולפי ההלכה הילדים צריכים להיות אצל ההורה הדתי ע"מ שלא יחללו שבת. עצוב.

התחתנת דתייה. לא ?

את אותה שאלה הייתי מפנה כלפי האיכס שלך אילו המקרה היה הפוך. וכן, אילו היה מדובר בחזרה בתשוקה ולא ביציאה בשאלה. בפעם הבאה תחשבו פעמיים לפני שמביאים ילדים. ואף כי ייתכן שהבעייה תחזור על עצמה אילו תחליטו את או בעלך לעתיד בעוד כמה שנים לחזור בתשוקה. על חוזר חשיבה לפני המעשה - משלמים ובגדול. וכל המשנה ידו על התחתונה.

לפי המקובל

טובת הילדים שיהיו אצל אימם, וטובת הילדים קודמת לכל, אמרנו להכל? לא לפי הרבנים, הדת חשובה עוד יותר מטובת הילדים. ניחא שזה מה שהרבנים חושבים אבל כל עוד לחילונים יש יותר כוח מלחרדים עד מתי ניתן למפלצת הרבנית להשתלט על חיינו.

בטח תדרוש גם מזונות בגין טובת הילדים.

אינני בטוח שטובת הילד דווקא אצל אימו. וזכורני בפסיקת בית הדין של הגששים האם הילד צריך להיות אצל האם ? או אצל האב ? והפסיקה הייתה "אצל הח'ברה'"

בחייך, אני באמת לא מבין את הטענה שלך

נגיד שהיא היית חושב מאה פעם לפני שהיא הביאה את הילדים, מה זה היה עוזר? היא לא מתחרטת שהיא ילדה אותם היא רק שינתה את אורח חייה, למה זה אמור למנוע ממנה להחזיק את הילדים?! בכלל, האם ניתנה לה הזדמנות לחשוב על מה שהיא רוצה לעשות בחיים שלה לפני שהיא התחתנה? הרי זה הפטנט הנצחי של החרדיות, לחתן אותנו לפני שיש לנו הזדמנות לחשוב באופן עצמאי, ואז כשמתעוררים הכל מדי מאוחר. בקשר טענה שלך על חזרה בתשובה, הסיטואציה שונה בהחלט כי אדם התרבות החילונית היא הרבה יותר סובלנית כלפי אנשים דתיים, לדוגמא כשאדם חילוני בא לדתי הוא לובש כיפה או נזהר לא להדליק אש בשבת, אבל כשאדם דתי בא לבית חילוני הוא לא מוותר כהוא זה על מנהגיו, אותו דבר לגבי חינוך ילדים, בתור הורה חילוני אין בעיה לקבל הורה חרד, לעומת זאת להורה חרד יש בעיה קריטית עם כך שהילד יבקר אצל ההורה החילוני. דבר שלישי: מותר להתבטא קצת יותר בעדינות עם אנשים בכלל ובפרט כשמישהוא חולק איתך את צערו וכאבו.

moshe010

New member
הילדים אינם חפץ

או עבד ששייכים כביכול להוריהם בסה"כ ילד גודל אצל הוריהם כי באופן כללי הם יספקו לו את הטוב ביותר והפועל יוצא הבלתי נמנע הוא שחינוכו והשקפתו יהיה דומה להוריו אבל ברגע שאחד מהוריו איננו חרדי ולא משנה מה הסיבה מן הראוי להעדיף את ההורה היותר ליברלי שיחנך את ילדיו לעצמאות השכלה ויכולת בחירה ואם ההורה הליברלי הוא האם אז בוודאי שטובת הילד לגדול אם אמו

אם אין לך מה לחדש לנו בנושא

אז אולי כדי שתסנן את עצמך משירשורים ספציפיים... זה עשוי לעשות טוב לכולם כי אני בטוחה שאין לך כוונות רעות.

למעלה