אזהרה!!! ציוד גנוב!!!

• פותח הנושא ArtF
  • פורסם בתאריך

ArtF

New member
אזהרה!!! ציוד גנוב!!!

נגנבו !!! פנדר סטראטוקאסטר לבנה, American Series, 50th Anniversary עם פיק-גארד לבן ושלושה פיקאפים סינגל-קויל עם קייס קשיח שחור בעל סימני שחיקה בהירים ליד הלוגו. מגבר של חברת RIVERA (ריוורה) מדגם Suprema 55 – בצבע אדום ככה, ועוד שנאי ממיר מתח מ220 וולט ל120 וולט, שחור – גדול וכבד. מזוודת אפקטים שעליה מס' טלפון ובתוכה; ווא-ווא בעל הסימן זיהוי הבא: חסר צבע בדופן השמאלית האחורית ובצד שמאל ליד היציאה. שני אפקטים של חברת Arteffect, שחורים עם כיתוב בצבע כתום. אפקט נוסף, שחור, ללא כל כיתוב נראה לעין. לוח מודפס חשוף רצועת עור רחבה של גיטרה - שחורה טיונר של חברת סייקו כבל של חברת פנדר כבל של חברת קורדיאל עם פלאגים של חברת נויטריק סלייד מתכת לזרת כל היודע דבר על מקום הימצאותם מוזמן להתקשר לטלפונים הבאים: דן – 054-4731450 תום – 054-5499798 למוצא הישר יתנן פרס ראוי נ.ב. הכלים הללו הינם חשובים לאין שיעור לבעליהם. יש לנו קשר סנטימינטאלי עמוק, מתוך יצירה ועבודה קשה שנעשו עליהם ואנו מוכנים לעשות הכל כדי להחזירם לידינו.

MilkShack

New member
זה די מוזר האמת.

זה לא כמו לאבד כלב או משהו כזה... לא רואים סטראטים ברחוב Oם לפחות תגיד מאיזה אזור אתה או משהו.

תבדקו אצל מוסיקאים

אף אחד לא ירצה לגנוב ציוד נגינה אלא אם כן הוא מוסיקאי והוא מכיר אתכם! דבר כזה קרה לי וגיליתי שמישהו שהיה קרוב אליי פרץ לי לחדר וגנב ציוד. תעשו סריקה ותבדקו מי מהנגנים מהאזור מכיר אתכם ויכול לעשות לכם דבר כזה! אני מאחל לכם המון המון המון בהצלחה ואם תצטרכו עזרה נשבור את הגנב מכות חח אבל אני מקווה שתמצאו ומבין אתכם מאוד...

Kfitzi

New member
ליבי יוצא אליכם. כואב הלב.

למה הוא נותן פרטים מזהים? לא בגלל שמישהו יתקל בזה זרוק ברחוב - אלא בגלל שמי שגנב, בד"כ ימכור. אם נתקלתם במכירה של ציוד מהרשימה, די פשוט להרים צלצול לאחד משני הטלפונים כאן. אני מניח שהמקורבים לדבר, יבדקו בכל מקום שמישהו מציע משהו למכירה - אבל כל זוג עיניים שמחפש יכול לעזור. אני, בכל מקרה, הולך לחפש במקומות שבהם מוכרים כלי נגינה משומשים. מקווה שהאבדה תושב לבעליה בקרוב.

waveslike

New member
נצל"ש ציוד גנוב

לפני כשלוש שנים ניגנבה מהדירה שלי בחיפה גיטרה, אמנם עבר זמן מאז אבל אני עדיין מנסה למצוא אותה ולא מתייאש, אולי מישהו במיקרה נתקל בה.[ התיאור: גיטרה של BLADE (ניראית כמו סטראט אחד לאחד) בצבע שחור עם פיקגארד לבן. דרך קלה לזיהוי הגיטרה היא באמצעות הפיקאפים, שלושה סינגלים: פיקאפ ברידג': lace sensor red בצבע שחור. פיקאפ מידל: לבן מכוסה. פיקאפ נק: סימור דנקן לבן. הגיטרה נגנבה יחד עם נרתיק של אקוסטית שכתוב עליו MARS בצבע אדום. גם הגיטרה וגם הנרתיק הנ"ל אינם מחזה שכיח במחוזותינו (אני מרגיש כמו עו"ד), ומשך הזמן שאני מחפש אותה מעיד על החשיבות הרבה שלה בשבילי. אם מישהו ניתקל באחד מהם בבקשה בבקשה בבקשה לפנות אלי למייל: [email protected]

למעלה