|אזהרה|הפרק השבועי

pilot promo

New member
דעתי על הפרק:

טוב; כבר ידעתי בערך מה הולך לקרות בפרק(השם באנגלית כבר מגלה לך חצי מהעלילה.)ושמעתי מכל מיני מקורות לא קונבציונלים שמועות לגבי המתרחש בפרק(80% מהשמועות אגב לא התממשו.) משחק: קיילי(בילי)הייתה ממש עלובה גם מבחינת משחק וגם מבחינת הדמות שלה. האובססיה בשביל למצוא את אחותה האובדת של בילי כבר יצאה מכל המקומות האפשריים והכתבים ממש לא טורחים להוסיף לה עוד פנים לאישיות-אין לי בעיה עם זה שהיא תחפש אבל שזה יעלה על חשבונו של מישהו ועוד אחד מהמורים שלה(עיינו פרק 804)-עלק חשוב לה... את כל הבנות אהבתי וממש אהבתי את רוז הייתה מדהימה וגם הולי את אליסה לא ממש הראו בפרק וגם בסצנות שכן היא לא בלטה במיוחד במשחק שלה אבל כן אהבתי שהראו בסוף את פיבי משחקת עם הילדים-זה הראה איך היא דואגת להם ומאוד אהבתי את זה. עלילה: היה מאוד מותח ומאוד מפתיע(תודו שהקטע עם הלחש היה מעולה!)ובריאן שיחק ממש מדהים בתור הנרי(לא קל להכנס לנעליים של איבן סרגיי-אני עוד זכרתי אותו מהימים של ג'ק וג'יל). אהבתי את הרעיון של מלאך הגורל ובכלליות הפרק היה ממש יפה...-אבל לא הופתעתי מכלום-גם לא בפעם הראשונה שצפיתי בו(816 הרבה יותר ריגש אותי מזה)

מירי 20

New member
יש לי שאלה

מישהו יודע על מה דיברה זו שאחראית על הגורלות עם מה הם יצתרכו להתמווד עכשיו אם איזה כוח??????? ומתי ליאו יחזור?

MeetLofe

New member
פרק מדהים

ידעתי על כל הקטע עם ההקפאה לפני אבל לא תיארתי שזה יהיה זה חשבתי שפייפר תקפיא אותו או משהו XD הולי שיחקה פשוט נהדר במיוחד בסצינה האחרונה אליסה הייתה יפה ומדהימה כרגיל בקיצור,פרק ממש יפה ומוצלח.

buffgirl

New member
פה נמחקו הודעות עם ספוילר לא מסומן

להמשך עונה 8 בהמשך: לא כולם רוצים וצריכים לדעת שליאו חוזר בהמשך, אז בבקשה, שימו לב לזה כשאתה כותבים הודעות! וכתיבה בכותרת תביא גם לחסימה מהפורום, וחבל. הפעם זו מחיקה, פעם הבאה לא נהייה ותרנים כל כך. ואני מצטערת שלקח לי יום למחוק את ההודעה, אני לומדת לבגרות באזרחות מחר. בהצלחה למי שעושה ושימו לב לספוילרים!

R o t e m G

New member
אהההההה

אוף. רציתי להגיד תודה ושזה היה פרק עצוב. לא יותר מידי. למה "ללא נושא"?

L i O r K u S h

New member
פרק עצוב ומדהים!../images/Emo7.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

איזה באסהההה שהוא היה צריך למות
זה כזה עצובבבבב
זה גם נורא ריגש אותי איך כולם בכו בסוף
כולן פשוט שחקניות מדהימות!!

m i c k e y 15

New member
יווו אני זוכרת שראיתי את זה בסטאר

וורלד וגם בכיתי וגם עכשיו בכיתי..עצובב אני אתגעגעעעעע

למעלה