|אזהרה|הפרק השבועי

pilot promo

New member
|אזהרה|הפרק השבועי

פרטים כלליים: שם הפרק:ללכת עם ליאו,Vaya Con Leos מספר הפרק:166 בסדרה,10 בעונה. בכורה עולמית:27.11.05 תסריטאי:קמרון ליטבק במאי:לוור ברטון רייטינג בארה"ב:4.34 מיליון צופים
פרטי הפרק:
מקור שם הפרק:מהביטוי הספרדי Vaya Con Dios -ללכת עם האל.
מוזיקה מהפרק:לא הושמעו שירים בפרק
תקצירים: אנגלית: The Angel of Death returns to visit the Charmed Ones but they're shocked to learn that he's there for Leo. To try to stop him from taking Leo, Piper casts a spell that backfires, making every man a Leo lookalike, forcing Piper to take drastic measures and ask the Elders and the Avatars for help. Meanwhile, Billie continues her search for the truth behind her sister's disappearance. עברית: מלאך המוות חוזר לבקר את המכושפות אך הן נדהמות לגלות שהוא בא בשביל ליאו. במטרה לעצור אותו מלקחת את ליאו מטילה פייפר לחש שמשתבש והופך את מראם של כל הגברים בעיר לליאו, דבר זה מאלץ את פייפר לזמן את האווטרים ובכירים בשביל עזרה. בו בזמן בילי ממשיכה בחיפושים אחר האמת על העלמות אחותה.
שחקנים: ליהוק קבוע: Rose McGowan
Paige Matthews Kaley Cuoco
Billie Holly Marie Combs
Piper Halliwell Brian Krause
Leo Wyatt Alyssa Milano
Phoebe Halliwell ליהוק אורח: lIvan Sergei
Henry Mitchel
Dennis Cockrum Used Car Salesman Rueben Grundy Dr. Jessup Brian Oerly Reinhardt, Regina Ramirez Waitress Denise Y. Dowse
Angel of Destiny Traci De Leon Nurse Eugene Robert Glazer Elder Broddy Andreluci Lenny Biana Chiminello Avatar Simon Templeman
Angel of Death Darren Pettie Burke
לחשים שיקויים ויצורים קסומים: לחש להסתרת ליאו: Hide him from sight, So I might fight. Ignore which leaves bereft, my husband from the Angel of Death לחש לקריאה למלאך הגורל: Power of Three we summon thee, and call to us the Angel of Destiny
יצורים קסומים: רעים: 1.Reinhardt-השד שחטף את אחותה של בילי(מת
) 2.Burke-צייד ראשים ששומר את חטופיו בתאי קירור(מת
) טובים: אין נייטרלים: 1.מלאך המוות:מלך האוסף את נשמות המתים(קיים
) 2.מלאך הגורל:מלאך אחד מבני רבים אשר אחראים על גורלם של האנשים(קיים
)
הערות,פאשלות וכו':
.כאשר ליאו הוקפא כל החבורות על פניו מהתאונה נעלמו.
.זוהי הפעם השנייה שבה מלאך גורל מופיע,בפעם זו הוא זומן על ידי המכושפות. הופעתו הראשונה של מלאך הגורל הייתה בפרק 4X22 אבל השחקן שגילם אותו הוא לא אותו אחד.
.כאשר מלאך המוות מצא את ליאו במונית ליאו שאל אותו מי הוא אך הוא והאחיות ראו אותו לפני שנה ב-7X05.
.זהו הפרק האחרון של בריאן קראוס כשחקן קבוע בסדרה.
.זוהי הפעם הראשונה שהמוסך של האחוזה נראה בסדרה.
.זוהי הופעתו השלישית של סיימון טמפלמן כמלאך המוות הופעותו הראשונה הייתה בפרק: "Death Takes a Halliwell"בעונה-3.
זהו הפרק ה-100 של רוז(פייג')בסדרה.
ציטוטים מהפרק: .Piper (to Leo): I need to lose you to save you -------------- (Phoebe's cell phone rings while they're at magic school looking for a demon) Billie: You're getting a call? Here? Phoebe: Yeah, great reception, huh? -------------- Paige: Where are you going? Piper: To cheat Death. -------------- The Angel of Destiny: Who are you to summon me? Paige: You don't look like the one that we've met before... The Angel of Destiny: There are many destinies and many angels. Piper: Do you know why we called you? The Angel of Destiny: Yes. But there is not I can do for you, this is Leo's destiny. Piper: Why? Who says? The Angel of Destiny: What do you think? -------------- Elder: It's not that we won't Piper, we can't. Avatar: Using our powers to save Leo is a path neither Elder nor Avatar can travel. Piper: Hang on a second ,are you telling me that the first time you two agree on anything is when you decide to let my husband die? I dont think so. -------------- Piper: So you're gonna go, and if I see death, I'll call ya. Paige: Fine, but if he gets you, I am never talking to you again. --------------
תוספות: טריילר הפרק:http://raincloud.warnerbros.com/thewb/us/content/aPmih6_CH810-trl_qt_300.mov תמונות מהפרק:http://www.thedemonsjumble.com/gallery/categories.php?cat_id=143&sessionid=0168bac6e34dbc3043b40791d12ee814 תסריט הפרק באנגלית(סצנות):http://www.thecharmedones.com/vcleos.htm

pilot promo

New member
כל החומר שנלקח\עובד הוא מהאתרים:

www.wiccan-ways.net users.pandora.be/charmedfans www.tv.com www.thedemonsjumble.com

סיבוש

New member
איזה פרק עצובבבב../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוףףףף אני אתגעגע לליאוווו ומסכנה פייפר איך היא בכתהההה יואווו גם אני התחלתי לבכותתתת היה פרק עצובבב מאודדדד....

ליאו!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif

אני אתגעגע אליו...
.. איזה עצוב.. כמעט בכיתי בסוף!.

אמממ....

ראיתי את הפרק, האווירה באמת הייתה עצובה, היה פרק נחמד, אבל תודו שהיו פרקים טובים מזה, ומיתות טובים מזה! לא "בכיתי" כלל! קצת מאוכזב... דעתי! לאביו אווולללל

../images/Emo7.gif

אבל באמת ציפיתי למוות יותר רציני. כאילו, מוות מתאונה? אצל המכושפות? זה לא רציני.

נו מה נהיה!?!?!?!

תפוזבללללללללללללללללללללללללללללל (בפעם השניה!) כתבתי שאני איתך, שרעיון התאונה לגמרי מגוחך! איי אם ורי ורי דיסהפוינטד!!! ושוב- תפוזבל!! חרא! מגעיל! וכ' וכ' וכ'...

למה?

זה דווקא מתאים לו למות ככה,כמו בן-אנוש...וזה גם יותר מרגש. בדיוק כשהוא רצה לראות את הבן שלו בפעם האחרונה...

כן אבל ליאו שרד הרבה יותר מזה..

הוא שרד גם שדים מאז שהוא אנושי... ופתאום תאונת דרכים? פשוט לא מסתדר. הסיטואציה אבל באמת הייתה עצובה.. כאילו, כשהוא בא להיפרד מוואייט.

jessie_chan

New member
לדעתי זה בדיוק הרעיון

שהוא לא מת בגלל שדים (שזה משהו שהבנות תמיד איכשהו הצליחו לעקוף) אלא באופן טבעי ואנושי כחלק מהמאסטר-פלאן.

pilot promo

New member
בדיוק מה שאני חושב...(בערך)

זה נכון שמה שיפה היה שהוא "מת" כבן אנוש כמו שבחר אבל איך הסקת שזה חלק מהמסטר פלאן??

L i O r K u S h

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

זה מפגר שזוהי הצורה שתיכננו להרוג אותו
אבל בסופו של דבר זה לא היה ככה...

noabethr

New member
שנים שלא הייתי פה...עצוב על ליאו

כשקראתי שליאו לא יהיה בחלק מהעונה [קראתי לפני בערך חצי שנה/שנה] לא ידעתי שזה יהיה בצורה כזאת עצובה....ידעתי שיקפיאו אותו אבל לא ידעתי שזה יבוא בצורה כזו.....עצוב לי....אני מתהההההההה על ליאו!....אוף....לא היה להם תקציב בשבילו...למה הקפיאו אותו ולא את בילי הוא הרי יותר חשוב הוא נמצא שם מאז ומתמיד והיא נמצאת כולה חצי עונה וגם ככה לא מתה עליה היא מעצבנת עם הפרצוף בובת חרסינה שלה והדיכאון התמידי שלה....בכל מקרה עצוב מאוד שליאו לא נמצא....

פרק מדהיםם

ובכלל,עונה מדהימה! קצת הרס לי שידעתי מה הולך לקרות לו,אבל זה עדיין היה מרגש. כבר הרבה זמן שלא היה פרק שריתק אותי ככה למסך... אה ובקשר לפאשלה שכשליאו הוקפא כל הפצעים נעלמו,זה לא בדיוק פאשלה, פשוט מלאכי הגורלות החליטו להכניס אותו למצב הזה,וכשמצאו פיתרון אחר הם לא היו צריכים אותו מת,אז הם החזירו אותו למצב הרגיל...כלומר הם שלטו על המצב שלו,וכשמצאו פיתרון אחר זה כבר לא היה נחוץ

מדהים איך שפייפר מצליחה לבכות ככה..

לקח קצת זמן עד שהכל הסתדר לי.. אבל הסוף שהיא במוסך מסתכלת על המכונית שלו.. היה ממש עצוב :( אגב... מישהו ראה את הפרק של אנג'ל?? היה פרק ממש אבל ממש חזקק!!

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifזה היה החלק הכי עצוב../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ואפרופו אנג'ל- ישר נזכרתי בפרק ב"באפי" שהיא נאלצת להרוג את אנג'ל

למעלה