אזהרה!!! אזהרה!!!!

shubi82

New member
אזהרה!!! אזהרה!!!!

בהמשך להודעה שמישהו רשם כאן לפני חודשיים-שלושה, גם אני קיבלתי היום את דף הפירוט של חברת האשראי וראיתי חיוב של 25 שקל בערך. כדי להיות מחוייב בסכום כזה צריך לצלם די הרבה, מה שלא יוצא לי לעשות.... מה שעוד יותר מדהים היה, זה שהחיוב נעשה על יום אחד ספציפי, שאותו יום היה בכלל יום שישי בזמן שהייתי בחופשה באילת בכלל!!!!!! ממש שיא החוצפה!!!! כרגע התהליך בבדיקה מול חברת האשראי, שלדברי הנציגה עליהם מוטלת האחריות להוכיח שאני העברתי את הכרטיס פיזית. הבעיה היא חמורה יותר, אלפי סטודנטים שלא שמים לב, ו/או פשוט מוותרים על התענוג להתחיל להתנגח ונותנים לאותו מפעיל להרוויח מן ההפקר רק בגלל עצלנות. אז שימו לב!!! ראו הוזהרתם! ושלא יעבדו עליכם ;) (אצבע מושטת למעלה כשהיד ב-90 מעלות לחזה:)

במפעיל מחייבים פעם בחודש את האשראי

והחודש הזה כנראה עשו זאת בשישי. בכל מקרה, לפעמים הם מחייבים על חודשיים בפעם אחת, וכל מיני כאלה. אני ממליץ לקנות כרטיס נטען במזומן.

תשובה

במפעיל מחייבים בכל 30 לחודש עבור החודש שחלף. ואכן, 30 במאי היה ביום שישי.

יש עמדה חדשה של מועצה לצרכנות בבניין האגודה.

בשבוע שעבר נפתחה העמדה הזו.. בכל יום שני בין השעות 11:00-14:00, בבניין אגודה, יש עמדה של שירותי ייעוץ והכוונה בנושאי צרכנות, זכויות הצרכן, וטיפול בתלונות. אני כבר פניתי אלהם בשבוע שעבר, וביקשתי מהם לבדוק את הסיפור הזה שעולה כל פעם מחדש. אתה יכולים לפנות למועצה לצרכנות דרך העמדה החדשה הזו, ואני מאמין שהיא תוכל לטפל בנושא הזה בצורה יותר מסודרת.. כתובת לשליחת תלונות בענייני צרכנות והצעות לפרויקטים: [email protected] אגב, ניתן לצלם בבניין האגודה ב11 אג', בכרטיס אשראי או בכרטיס נטען (עלות חד פעמית של 5 ש"ח). יש גם מכונת צילום ב10 אג' (מכונת מטבעות). המכונות האלו הם חדשות מלפני חודשיים.. לגבי הדפסות העלות היא 13 אג' (באשראי או בכרטיס נטען) - בימים אלו מחליפים תוכנה ולכן כרגע לא ניתן להשתמש במדפסות, כנראה שבמהלך השבוע זה יסתדר. שבת שלום לכולם..

shaharg3

New member
לגבי מפעיל

תתקשר לחברת האשראי ותדרוש לבצע הכחשת עסקה.תקנה כרטיס נטען ואל תעביר אף פעם יותר את כרטיס האשראי שלך במכונות של מפעיל. לי הוחזר הכסף לחשבון..

shubi82

New member
זה מה שעשיתי, אבל

אני אבדוק את הנושא הזה של ה-30 לחודש. ובמידה וזה נכון, אין לי בעיה לשלם, זה לא ה-25 שקל, זה העיקרון

shaharg3

New member
זה לא קשור ל30 לחודש

הם גובים מחירים מופקעים כי אף אחד לא באמת קורא את פירוט החשבון וגם אם כן רואים 30 שקל ולא ממש חושבים על זה.אנחנו לא הראשונים ולא היחידים שמפעיל עשו להם את זה.יש הרבה שאפילו לא יודעים שגובים מהם מחירים כאלה. יצא לי חודש שצילמתי באשראי אולי במקסימום 5 שקל וגבו ממני 30 שקל.עשו לי את זה פעמיים.בפעם הראשונה התעלמתי ולא התלוננתי(כי אמרתי חפיף זה רק 30 שקל),בפעם השניה כבר לא וויתרתי. אל תהיה פראייר "אז...שלא יעבדו עליכם..."

למעלה