או שכן או שלא

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
או שכן או שלא

פנו אליי מספר גברים נשואים וביקשו להצטרף לפורום. נדמה לי שהגברים הנשואים עדיין לא קולטים שאם יש להם בעיה, אם אמורים לפתור אותה בביתם ולא בחוץ. להצטרף לפורום פנויים אומר את כל "האני מאמין שלהם" "נכון שאני נשוי, נכון שלא טוב לי (טוב לי אבל משעממם) ואני מחפש, אבל למה לא? מגיע לי להנות מהחיים". אוקיי... יש פורומים לנשואים ונשואות ואין בעיה לחגוג שם כשיש סימטריה בסטטוס. לפורום אנשים פנויים אמורים להצטרף רק אנשים שאינם במסגרת נישואין. כי המתכונת אומרת שבדרך כלל........ אחרי כניסה ליחסים לא שיוויונים כאלה.... האישה בקשר, מקשיבה לשיר : "על הגג שבתות וחגים" והגבר חוגג בחוג משפחתו המאושרת. גם ריטה אומרת את זה יפה בשירה........ או שכן או שלא. מספיק להקשיב לשיר כדי לא לעשות את הטעות, שמרב בדידות לא מעט נשים עושות......... להכנס למערכת יחסים עם אדם שמספר "כמה לא מבינים אותי בבית, כמה שאת מושכת לעומת אשתי שכבר מזמן לא עומד לי בגללה"......הא?
או שכן או שלא ריטה את חשבת שניצלת שהעסק נגמר ששילמת על הכל וביוקר ועכשיו הוא חוזר שואל מה נשמע ואת שוב מרגישה כמו תינוקת את אוהבת אותו את שלו לתמיד אבל הוא מי יודע של מי הוא תחייכי שיגיד לך את מה שיגיד שילך הדמעות כבר יגיעו הוא אומר שהכל אפשרי הוא מבטיח את מה שצריך לשנות לתקן רק תגידי לו כן והוא שוב יכבה את האור שוב יברח וישכח לחזור ובוקר אחד תקומי פתאום עייפה מדמעות ומסליחה הוא ישמע את כל מה ששתקת עד היום כשתאמרי לו לא אוהבת אותך הוא יגיד שאת לא מבינה יבקש הזדמנות אחרונה אם תרצי יתחנן רק תגידי לו כן ישבע שתמיד הוא יאהב שאת לא יכולה בלעדיו הוא אומר שהכל אפשרי הוא מבטיח את מה שצריך לשנות לתקן רק תגידי לו כן והוא שוב יכבה את האור שוב יברח וישכח לחזור תשמעי בקולו שוב שבכי בגללו או שכן או שלא או שכן או שלא ושמישהו יקום ויגיד שזה לא נכון..........!!!!

איזה מזל

שלפני מה שקרה בשיר הצלחנו להציל את עצמנו ולהתגרש. לכן היום אנחנו עדיין חברים טובים.

magy

New member
היום שאחרי

גם אני ואקסי חברים טובים.........

למעלה