או.קיי........

• פותח הנושא m121
  • פורסם בתאריך

m121

New member
או.קיי........

יש לי די הרבה שאלות! אני חושבת לעשות את מועד פברואר לאחר שראיתי את הציון אתמול. אני צריכה לשפר בסביבות ה 50 נקודות. כדאי ללמוד לבד? אם כן איזה ספרים כדאי לקנות? או שעדיף ללכת לקורס? אני רוצה להירשם לשנת הלימודים הבאה ולפי מה ששמעתי ההרשמות לאוניברסיטאות הן בסביבות ינואר - פברואר. סמוך מאוד לפסיכומטרי. אז מה עושים? שולחים בקשות לאונ' לפני שראינו את התוצאה של הפסיכומטרי (שבטח יגיע בסביבות מרץ) או שלא שולחים כלום ? זה יהיה מאוחר מדי? אפשר בכלל לשלוח בקשות לפני שיש את הפסיכומטרי? הבנתי שיש בחינה גם ב 1.1 אבל אי אפשר לגשת אליה......... הבאה היא בפברואר. הבחינות נורא קרובות. זה לא משונה? עד מתי יהיה ניתן להירשם לבחינה? וואו, זה היה ארוך........... תודה למי שיענה.....

m121

New member
הגעתי לתחתית העמוד?

אף אחד לא יודע לענות? לשאול את פורום סטודנטים?

d a v e1

New member
../images/Emo26.gif

נתחיל מההתחלה. לאיזה סימסטר את רוצה להירשם לאוניברסיטה? לפי מה שכתבת נראה כי מדובר במועד סתיו שנת תשס"ז. ההרשמות אליו מתחילות אומנם בינואר פברואר אבל אין שום בעיה להירשם גם מאוחר יותר. רוב המקומות מקבלים לפחות את ציוני מועד אפריל. חלק ממוסדות הלימוד אפילו של יולי. הכי נכון יהיה להתקשר למוסד האקדמי בו את רוצה ללמוד ולשאול אותם. כתבת שניגשת לבחינה. איך התכוננת? עם קורס או לבד? כמה זמן השקעת לתרגול? תיכנסי לאתר של המרכז הארצי. יש שם את כל מועדי הבחינות אם למדת בקורס, כבר יש לך את החומר. אם לא למדת, כדאי שתשיגי ספרים. כן קורס לא קורס? דובר כאן רבות. קורס נותן מסגרת וכלים רבים, פסיכולגיים בעיקרם, להתמודדות עם הבחינה. אם יש לך מספיק כח רצון ואופי חזק את יכולה גם ללמוד לבד. רפרפי בפורום ותראי המלצות לסוגי ספרים ותוכניות למידה אישיות

m121

New member
התכוונתי לאוקטובר 2006 ו...

עשיתי קורס כשהייתי בצבא. תרגלתי כל יום כשחזרתי הביתה ובסופי שבוע המון! אני צריכה לשפר את החלק הכמותי! זה מה שהרס לי את המבחן!

d a v e1

New member
אז יש לך את החומר וגם את יודעת במה

להתמקד. מעולה. תחזרי על הנושאים האלו וגם יש לך מספיק זמן עד לפברואר

IdanXP

New member
תשובה

את יכולה להירשם לאן שתרצי במועדי ההרשמה בסביבות ינואר פברואר, ולעשות פסיכומטרי נוסף באפריל. זהו בד"כ המועד האחרון לפני התחלת שנת לימודים. (לפעמים יש גם אפשרות למועד יולי). אם לא תרשמי, ולא תצליחי באפריל, הדבר היחיד שתפסידי הוא את דמי ההרשמה. ככה שתנסי, אין לך מה להפסיד. ולגבי לימודים, אם היית בקורס, תחזרי על הספרים של הקורס. ואם את מעוניינת, ניתן לקנות בחנויות, ערכות לימוד עצמי של קידום או אנקורי. בהצלחה שיהיה !

m121

New member
תודה על התשובות.......

אז כדאי לחכות לאפריל? או שנחזור על הסיוט שוב בפברואר? למה המועדים של ינואר ופברואר קרובים כל כך?

m121

New member
אז....... כנראה שאני אעבור את הסיוט

עוד פעם ואגש שוב......... מה שאומר שאני לא אעזוב את הפורום בקרוב....... מישהו יודע איזשהו מספר טלפון באוניברסיטת חיפה שאפשר לשאול את השאלות ששאלתי למעלה? אם זה משנה רציתי ללמוד שם כלכלה, אולי הם יוכלו להגיד לי כמה ציון אני צריכה להוציא בדיוק?

למעלה