או קיי,

ofirush 14

New member
או קיי,

מה שהולך כאן, פשוט לא יכול להמשיך. או קיי, השאלון של שרה משך המון מריבות (אתם יכולים להגיד שאלה היו וויכוחים, אבל זה לא נראה ככה), לוליק הזה מציף לנו ת'פורום ומנסה לעבוד עלינו או לעשות מאיתנו צחוק, כי הוא כנראה ילד משועמם שחושב שאנחנו לשכת הבידור שלו. כל פעם נכנסות כאן כל מיני מריבות, בחייאת, אי אפשר לתפקד ככה! מישהו (או מישהי, אני לא זוכרת
) אמר/ה כאן לשרה שהיא כל הזמן מכניסה קללות בתגובות שלה. בסך הכל, מי שאמר את זה צודק. שרה, בבקשה קחי לתשומת ליבך, אני כבר באמת לא יודעת מתי את צוחקת, או מתי את רצינית, אבל בכל מקרה זה ממש לא נעים. וכל הוויכוח שהיה שם על אירוסמית' והלהקה השניה שאני אפילו לא זוכרת איך קוראים לה, היה במקום, כי זה בסדר לדון בנושאים שונים, מגוונים, ומגניבים (חוץ מלד זפלין
), אבל היו שם כמה תגובות שנשמעו קצת יותר מידי כועסות ופוגעות
תראו, אני לא באה בכוונות לתקוף או משהו כזה, ואם אתם מרגישים ככה, אז סליחה
וברצינות, חייבים לפתור ת'נושא הזה.

afon

New member
יש פתרון אחד ופשוט

המנהל פשוט צריך למחוק כל שירשור שלא מתייחס לנושא הפורום בישירין או בעקיפין... אחרי כמה זמן נוכל לחזור גם לדבר על נושאים קצת שונים אבל בגלל כמות הילדים המעצבנים צריך לסנן לקצת זמן.לזה קוראים דמוקרטיה מתגוננת... או פורום מתגונן.

yoyoyud

New member
../images/Emo45.gif

אבל אני לא תמיד קורא כל הודעה וכל פסיק.. אם מישהו רואה צורך, תפנו אליי בפרטי או בICQ (יש בכרטיס שלי) ואני אמחק אשלח הודעות אדבר עם תפוז, מה שתרצו על מנת יותר מאשר להשליט פה סדר עד ה28 ליוני אני די עמוס מבחינת מתכונות, ובאמת אל תנצלו את זה אני רואה שיש פה מספיק אנשים שאכפת להם מהפורום, אז בבקשה... לוליק נחסם, לאת עתה.

s a r a h13

New member
נמנמנמ....טוב../images/Emo108.gif../images/Emo140.gif

אני מתנצלת- אבל בסך הכל גם בי פגעו אמרו לי שזה אחד השאלונים הכי דפוקים וכל מיני דברים כאלו...

ofirush 14

New member
בסדר,

אני לא באתי במטרה לתקוף אותך. רק ציינתי עובדה, ואמרתי שזה פוגע. אני לא רוצה שומדבר יותר מזה
ואם זה עוזר- אני לא חושבת שזה שאלון דפוק

jimorrison

New member
רגע

יש מנהל בפורום הזה? באמת יונתן..כיף לך להיות כחול? עכשו גם תנצל את כל האפשרויות שבאות עם הצבע הכחול ותתחיל לעשות פה סדר

yoyoyud

New member
בחייך... זה לא שאני נהנה לראות את

הפורום במצב כזה... אני פשוט קצר בזמן כמו שאתה לא מתאר לעצמך... אתה יכול לראות את העניין בטיפול.

שמיקי

New member
חח הלוליק הזה נראה לי בן 7

השיגאות כתיב פשוט משעשעות... פשוט לא להתייחס אליו... או כמו שאמרת שהמנהל יחסום אותו.. בכל מקרה רק רציתי להגיד שאני מסכימה איתך

yoyoyud

New member
בלי להעליב ואולי הוא כנראה עשה את

זה בכוונה, אבל השגיאות באמת הציקו לי יותר מאשר ההצפה...

jimorrison

New member
זה 100% בכוונה

מי כותב ככה? באמת שילד בגילו יודע איפה לחפש איך כותבים נכון

afon

New member
אולי כדאי להוסיף מנהל לפורום

אם למנהל אחד אין מספיק זמן פנוי (דבר הגיוני ויתכן מאוד, הרי רובנו תלמידים) אז אולי כדאי שיהיו 2 מנהלים שיוכלו לעשות יותר סדר בפורום.

למעלה