ofirush 14
New member
או קיי,
מה שהולך כאן, פשוט לא יכול להמשיך. או קיי, השאלון של שרה משך המון מריבות (אתם יכולים להגיד שאלה היו וויכוחים, אבל זה לא נראה ככה), לוליק הזה מציף לנו ת'פורום ומנסה לעבוד עלינו או לעשות מאיתנו צחוק, כי הוא כנראה ילד משועמם שחושב שאנחנו לשכת הבידור שלו. כל פעם נכנסות כאן כל מיני מריבות, בחייאת, אי אפשר לתפקד ככה! מישהו (או מישהי, אני לא זוכרת
) אמר/ה כאן לשרה שהיא כל הזמן מכניסה קללות בתגובות שלה. בסך הכל, מי שאמר את זה צודק. שרה, בבקשה קחי לתשומת ליבך, אני כבר באמת לא יודעת מתי את צוחקת, או מתי את רצינית, אבל בכל מקרה זה ממש לא נעים. וכל הוויכוח שהיה שם על אירוסמית' והלהקה השניה שאני אפילו לא זוכרת איך קוראים לה, היה במקום, כי זה בסדר לדון בנושאים שונים, מגוונים, ומגניבים (חוץ מלד זפלין
), אבל היו שם כמה תגובות שנשמעו קצת יותר מידי כועסות ופוגעות
תראו, אני לא באה בכוונות לתקוף או משהו כזה, ואם אתם מרגישים ככה, אז סליחה
וברצינות, חייבים לפתור ת'נושא הזה.
מה שהולך כאן, פשוט לא יכול להמשיך. או קיי, השאלון של שרה משך המון מריבות (אתם יכולים להגיד שאלה היו וויכוחים, אבל זה לא נראה ככה), לוליק הזה מציף לנו ת'פורום ומנסה לעבוד עלינו או לעשות מאיתנו צחוק, כי הוא כנראה ילד משועמם שחושב שאנחנו לשכת הבידור שלו. כל פעם נכנסות כאן כל מיני מריבות, בחייאת, אי אפשר לתפקד ככה! מישהו (או מישהי, אני לא זוכרת