או קיי... הגיע הזמן לגלות את האלמוניות(: אז קדימה, שרשרו ניחושים(: אה ו חג שמייח!
ש שמוצה New member 30/11/02 #1 או קיי...../images/Emo137.gif../images/Emo29.gif הגיע הזמן לגלות את האלמוניות אז קדימה, שרשרו ניחושים אה ו חג שמייח!
או קיי...../images/Emo137.gif../images/Emo29.gif הגיע הזמן לגלות את האלמוניות אז קדימה, שרשרו ניחושים אה ו חג שמייח!
ש שמוצה New member 30/11/02 #2 הקפצה?../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
הקפצה?../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
N Nitsניץ New member 30/11/02 #6 אולי כל אלמונית תכין דול אחת ../images/Emo163.gif ותשרשר אותה לפה? בלי תגובות, רק ניחושים. מה דעתך שמוצה? (סליחה, אני לא יודעת איך קוראים לך)
אולי כל אלמונית תכין דול אחת ../images/Emo163.gif ותשרשר אותה לפה? בלי תגובות, רק ניחושים. מה דעתך שמוצה? (סליחה, אני לא יודעת איך קוראים לך)
ש שמוצה New member 30/11/02 #7 קוראים לי דניאל...../images/Emo29.gif ולא נראה לי שזה ילך.... אם אתן רוצות, שרשרו....
N Nitsניץ New member 30/11/02 #8 יהיה אפשר לדעת יותר ככה ../images/Emo163.gif לפי מה שאני יודעת, עוד אף אחת מהאלמוניות פרסמו דולי. וקשה מאוד לדעת בלי.
יהיה אפשר לדעת יותר ככה ../images/Emo163.gif לפי מה שאני יודעת, עוד אף אחת מהאלמוניות פרסמו דולי. וקשה מאוד לדעת בלי.