או קיי , שימו לב

taltallim

New member
אז...

אתה קורה את ההודעות או קורא אותן??? ארוחת בוקר??? זה פיצוי והתחנפות על ארוחת הערב - נכון? חומד... הפולניות צועדות על קיבתן גש למלאכה... תלתלים (שאוהבת חנפנים...)

תאנה

New member
רגע רגע 2

לא נתת הסבר למה לא תסתדר איתי? ומשום מה נראה לי שיותר מעניין אותך את מי אני אביא.... תאנה (שלא יודעת אם להפגע או לא)

taltallim

New member
תאנה - בוקר טוב!!!

חלאסססס... נגמרה הארוחה... נא להתכונן לזו הבאה... הבטיח שיבשל שוב - כאילו שיש לו ברירה עם כל הפולניות שוחרות האוכל שכאן. תלתלים (שאומרת: לא להפגע!!!)

תאנה

New member
היי תלתלימוש

לאוכל שנשאר יום אחרי יש טעם יותר משובח - ממש אין לי בעיה עם זה. וכבעלת גנים פולניים - התרגלתי לאכול את האוכל משבוע שעבר גם...כי לא אוכלים חדש עד שלא גומרים את האוכל של אתמול. בוקר טוב לך - שיהיה לך יום נפלא

taltallim

New member
תגידי...

מה את מגלה את כל הסודות שלנו - ככה בפרהסיה? הלך כל מומנטום ההשקעה!!!

שבור

New member
צר לי

אבל לא נשאר ולו פירור לרפואה הטבח היה פשוט גדול...

שבור

New member
תראי

משיחותייך עם גוגי ניתן להבין כי בעלת ``תיאבון`` את אולם, החלטתי להתמודד , כך שאין לך ממה להיפגע , להיפך... מצד שני אינני יודע את מי תצרפי כך שאולי מכך אני חושש? אני

תאנה

New member
שוב לא הבנתי

וסליחה על הכבדות בהבנה היום בבוקר. על אילו שיחות אתה מדבר? ועל איזה תיאבון אתה מצביע בדיוק? כי אני מכירה כמה סוגי תיאבון. טוב - החלטתי לא להפגע - אבל מבקשת שתתן אמון ותסמוך עלי בבחירת החברות.

שבור

New member
או קיי

קיבלת אמון מוחלט בבחירת החברה על אותו תיאבון בדיוק דיברתי... רק תפסיקו כבר את המשחק המקדים .... אני

taltallim

New member
חחחחחח תאנה...

נראה לי שאת מכוונת בדיוק לסוג התאבון המדובר!!!! השבור- מפחד... או שמא חושש ממשהו כמו החגיגה של באבט...

שבור

New member
חחח תלתלים

מצחיק מאוד אני (שנדרש ליצירתיות על הבוקר...)

taltallim

New member
חומד...

יצירתיות זה תמיד טוב (וחשוב) בוקר, צהרים וערב (וגם ביניהם...) אתה לא חושב?

תאנה

New member
או קיי

אני מבינה שאני צריכה להגיע שבעה! מבטיחה לא להזיק ולהתנהג יפה! כבר מתקשרת לחברה ומתאמת איתה הגעה!! תתחיל לבשל שוב! תאנה - שחוששת לחזור לבד הביתה

שבור

New member
מתולתלת

בוקר צהריים ערב לילה you name it שבור (שמתחיל לחשוש כי לא יעמוד בזה)

taltallim

New member
רק להזכירך....

למי קוראים פה השבור!!! תלתלים (שתמיד אומרת את המילה האחרונה...)

שבור

New member
מתולתלת

נכון אני שבור בל נשכח כי אני הוא הגבר בבית הזה ולכן אומר אני את המילה האחרונה : ``נכון מתולתלת`` אני

למעלה