אתה קורה את ההודעות או קורא אותן??? ארוחת בוקר??? זה פיצוי והתחנפות על ארוחת הערב - נכון? חומד... הפולניות צועדות על קיבתן גש למלאכה... תלתלים (שאוהבת חנפנים...)
לאוכל שנשאר יום אחרי יש טעם יותר משובח - ממש אין לי בעיה עם זה. וכבעלת גנים פולניים - התרגלתי לאכול את האוכל משבוע שעבר גם...כי לא אוכלים חדש עד שלא גומרים את האוכל של אתמול. בוקר טוב לך - שיהיה לך יום נפלא
משיחותייך עם גוגי ניתן להבין כי בעלת ``תיאבון`` את אולם, החלטתי להתמודד , כך שאין לך ממה להיפגע , להיפך... מצד שני אינני יודע את מי תצרפי כך שאולי מכך אני חושש? אני
וסליחה על הכבדות בהבנה היום בבוקר. על אילו שיחות אתה מדבר? ועל איזה תיאבון אתה מצביע בדיוק? כי אני מכירה כמה סוגי תיאבון. טוב - החלטתי לא להפגע - אבל מבקשת שתתן אמון ותסמוך עלי בבחירת החברות.