או קיי , שימו לב

שבור

New member
או קיי , שימו לב

ברגע זה סיימתי את ההכנות במטבח, וא. הערב מוכנה מנה ראשונה שום ירוק ברוטב עגבניות , גליל תרד בגבינה וסלמון סלט חצילים בסויה ושום מנה עיקרית פילה עגל ברוטב כבד אווז ויין דובדבנים, תפו``א בבצל,שום ורוטב בשר. קינוחים קרפ היער השחור בתיאבון מישהו רוצה לבוא?

MiToOsH

New member
תפריט מוזר....

עלתה במוחי הקטן והצנוע מחשבה לבוא... אבל מזה האוכל הבלתי ניתן לטעימה הזה? תרד ? בעעעעעעע כבד אווז ? עוד יותר בעעעעעע תפו``א ? חמישים בעעעעעעעע סלט חצילים ? פשוט בעעעעע אחד גדול... אבל, במזל, ישל במבה :) aMiT

שבור

New member
ילדונת

כשתגדלי ותהיי לגברת עם ניסיון שצברת בחיים ... אם תזכרי אותי סיון...

יערית

New member
האם תבטיחי לי קצת זמן....

בשם עצמי,ובשם יערית... ובשם..נ... אני רוצה ,צמאה,רעבה,חולמת, על ארוחה כזו.. בתנאי שהמלצרים שם מהלכים עם סינר ופפיון ;-) לגבי עמיתוש בעלת הטעם המשגע,אני יכולה להבין מי שאוכל קרקרים כל היום.... קצת קשה ללעוס בשר טוב. תהנה לך שם. יערית.

יערית

New member
שמת לב שבורקי

ששום אצלך הוא תבלין דומיננטי באוכל? אזיי זה אומר,כולסטרול נמוך, ריח רע מהפה(משוגעת על שום) ויש לו עוד כמה סגולות מרפא לא? יערית.(שאוהבת סתם לפתוח סוגריים)

MiToOsH

New member
לא נראה לי...

בפעמים היחידות שאני לא אוכלת במבה, במבה ורק במבה - זה כשאני חולה... כמו עכשיו.... ועכשיו אני אוכלת מילקי, מילקי ורק מילקי... אתה מבין ? aMiT

תאנה

New member
הריח

של השום שיוצא לך מהמטבח משכר. אפשר לבוא עם חברה?

שבור

New member
אני לא יודע

אם אסתדר רק איתך אז עוד אחת??? וואלה , אתן רעבות יאללה תגיעו , עוד שעה צריכים להגיע אלי 7 איש לארוחה המדוברת עוד שתיים לא יזיק אני

תאנה

New member
רגע רגע

מזתאומרת לא תסתדר? ומה רע בעוד אחת - אני מכירה הרבה שהיו קופצים על הרעיון. ואם יש לך בעיה עם אחת אז לא מסתדר לי ה- 7. דורשת הסבר! ואח``כ אני אגלה לך את מי אביא.

שבור

New member
רגע רגע

אם אני זורק את כל השבע אתן מגיעות? אם כן , רק תגידי והם לא פה נו , את מי את מביאה?

taltallim

New member
?????

ואני......... לא מוזמנת???? תלתלים (שמופתעת שאיננה כלולה ברשימת המוזמנים.....)

שבור

New member
את

לא צריכה לקבל הזמנה באופן די טבעי את נכללת ברשימת הסועדים... אני

taltallim

New member
ואתה...

אומר את זה עכשיו??? אחרי שכבר אכלו את כל האוכל??? תלתלים (שקמה מ`זה רעבה...)

שבור

New member
שאכין

שאכין ארוחת בוקר ? אני ממש טוב בהן... אני (שמגיב בזמן שהוא קורה את ההודעות ולא לפני...)

למעלה