או פורום פאוור

powermetal1

New member
כנס

לא יודע איך להסביר יש לו סאונד מאוד מיוחד שלא שמעתי אצל אף באסיסיט, מאוד טרבלי. שירים שאני אוהב של איירון: flash of the blade no more lies the evil that man do afraid to shoot strangers brave new world aces high blood brothers haloowed be thy name בקשר לאיך שהם כותבים את השירים אני די בטוח שזה לא כך. בקשר לדרים לא שמעתי אותם כל כך הרבה אבל אני יודע שכולם שם מטורפים,כולם למדו בברקלי, ווירטואוזים. פאאק כמה דברים שאלת

בהחלט סאונד מטורף יש לו :)

כל כך לא הסאונד שמצפים לו במטאל... אבל משום מה השירים נכתבים בצורה שהסאונד בדיוק נכון, קצת יותר בסי היה הורס את זה... פשוט מדהים

Blade Of Fire

New member
עוד עתודאי לאוסף:)

גם אני אחד.. רק עתודה טכנולוגית... נו מאלו שלא היו מספיק חכמים כדי להתקבל לאקדמאית
מה אתה לומד?

נכון

מה עוד את שומעת (איזה להקות)? אל תתקעי על מאסטר, זה קרה לי בסביבות גיל 15, חבל שלא שמעתי אלבומים אחרים של מטאליקה... שמ(ע)תי את מאסטר בריפיט :O

המון מוזיקה לא קשורה...

מפאוור אני אוהבת גם את helloween וhammerfall אבל אני שומעת גם קצת גראנג' (נירוונה ולהקות פוסט גראנג') קצת רוק אלטרנטיבי (מיוז בעיקר) ועוד אלף דברים ללא הגדרות. וזה לא שאני לא שומעת עוד דברים חוץ ממאסטר. זה פשוט היחידי שיש לי מקורי... אני אוהבת גם מאוד את fade to black, one, sad but true ועוד אלף שירים. אני פשוט צריכה להתחיל לעבור קצת על האלבומים שלהם יותר. אני מכירנ אותם כל כך הרבה זמן שהתחלתי להזניח אותם. אבל עכשיו שקניתי את מאסטר אני חוזרת לשמוע אותם.
נממ, יצאה לי הודעה ארוכה. :S

למעלה