או פורום פאוור

McBlack

New member
שלום. עכשיו תציג את עצמך../images/Emo3.gif

אגב, אני מאיה, ברוך הבא

DanieLushka

New member
שלום! ../images/Emo24.gif

ועכשיו שם גיל איזה מוזיקה אוהב וכל הידה ידה הזה

טוב אני פשוט אגיב לעצמי

במקום לחשבור ת'ראש למי ממכם להגיב. אז ככה אני רעות (בן!! אני יודע- מוזר), אוהב כל מיני סוגים של מוזיקה אבל במיוחד מטאל כנראה, מטאליקה היא הלהקה שהכי משפיעה עליי והשפיעה עליי עוד מהתיכון (עכשיו אני באוניב', עתודאי. חוץ מזה עכשיו אני שומע הרבה פנטרה, סונטה, נייטויש, איירון מיידן, קצת סלייר ועוד כמה להקות שאני קצת שומע... המם, אה, אני בן 18 :), עכשיו אתם!

כן

ואני חייב לציין שהם כותבים את השירים בין היפים ששמעתי. מבחינת כתיבה (גם מוזיקה נחמדה פלוס), וחוצמזה חשבתי שהכניסה חופשית לא?

DanieLushka

New member
הממ

אני אוהבת מאוד את הליריקה שלהם, אבל המוזיקה שלהם עולה על כתיבת הליריקה שלהם, זוהי דעתי בכל אופן. והכניסה חופשית, אבל אתה אוהב מיידן, אז אתה תתקבל יפה (לפחות מהצד שלי)

DanieLushka

New member
אז מה אם זה

ב4:30 בבוקר? p: הנה עכשיו אני ערנית לגמרי, ואני עדיין חושבת אותו דבר.. מוזיקה > ליריקה. קיצר, מיידן > * (פאק אני מושפעת)

powermetal1

New member
רוצה מכות??../images/Emo46.gif

מיידן זה לא מוזיקה כזאת טובה??? הבאסיסט שלהם גאון, הוא כותב דברים כאלה מדהימים.

powermetal1

New member
תן דוגמה לבאסיסטים

סטיב גם הקים את הלהקה,גם כותב את המילים והמוסיקה של השירים הכי יפים שלהם ( לדעתי), יש לו טכניקה מטורפת,סאונד שאין לאף באסיסט, אני לא בטוח שיש הרבה באסיסטים כאלה והוא גם ביים ערך והפיק חלק מהקליפים שלהם, חח. הבנאדם פשוט מטורף.

מז"א

סאונד שאין לאף בסיסט? אגב איזה שירים שלהם אתה חושב שהכי טובים? ולפי מה שהבנתי את המוזיקה הם כותבים ביחד (קראתי את זה באיזה אתר דומה למטאל ארקייבס.. שכחתךי איך קוראים לו) ויש בסיסטים עם טכניקה הרבה יותר גבוהה משלו... למשל הבסיסט של דרים ת'יאטר (אבל שם הם כולם פסיכים).

למעלה