או מיי...

Hippie Jeannie

New member
או מיי...

אני צוחקת כאן כמו מטורפת... קראתי כרגע כתבה על "שיקאגו" הישראלי, ונחשו מי בפקיד מרי סאנשיין? ישראל ארנסט. לא יכולתי לחשוב על מישהו שיעשה זאת יותר טוב ממנו.

python 4

New member
ריקי גל.. בתפקיד מאמא מורטון?

לא מסתדר לי כל כך.. ששי קשת בתפקיד בילי פלין מסתדר לי הרבה יותר. אבל מי זה ישראל ארנסט, ולמה הוא משחק תפקיד של אשה?

o C r A z Y o

New member
במחזה המקורי

התפקיד של מרי סאנשיין היה של גבר המתחפש לאשה. בסרט שינו את התפקיד והפכו את מרי סאנשיין לאישה (בנוסף להמון דברים שהורידו בסרט...)

python 4

New member
אה תודה!

וואלה, פתאום נראה לי מה זה מתאים לה להיות מגולמת ע"י גבר..

barmiz

New member
ישראל ארנסט

שיחק במחזמר "שלגיה" בתפקיד ראי ראי במחזמר "גבירתי הנאווה" בתפקיד פרדי ובעוד כל מיני הצגות.

Hippie Jeannie

New member
מסכימה.

ששי קשת כבילי פלין זו בחירה מצוינת. הוא בדיוק הטיפוס השרמנטי והחלקלק בשביל הג'וב. ואילו ריקי גל כמאמא מורטון לא הכי מסתדר לי, קצת עדינה מדי ובלי מספיק בשר, בשני המובנים. צריך מישהי עם קצת יותר spice בשביל מאמא. חנה לסלאו הייתה יכולה להתאים, ועוד אישה אחת ששיחקה ב"אנני" ואני לא זוכרת את שם המשפחה שלה, אבל נדמה לי ששמה היה דינה. תום, אתה יודע על מי אני מדברת?

yaronrouach

New member
זו אותה אחת ששיחקה את

האלמנה דאגלאס ב"תום סוייר" , לא? בקשר לריקי גל...תאמיני לי, כשהיא רוצה היא יכולה להיות חזקה, עוצמתית ואפילו מלאת בשר וגסת רוח, ראי דוגמת תפקיד האם ב"רמבטיקו" של תיאטרון חיפה. ו...ישראל ארנסט, איזה תפקיד מדהים הוא עשה בתור הראי... השיר שלו היה השיר הכי יפה במחזמר לטעמי.

ריקי גל בעיני זה חרא של ליהוק.

פשוט ככה.סתיו צודקת-הכי מתאימה לתפקיד בעיני-דינה גולן. שהיא- א-מקרר,בגודלה-כמו מאמא ב-זמרת גדולה ג-שחקנית איכותית. ריקי גל אנמית בתפקיד מאמא.הילה מערבי בהערב מחזמר,עשתה את זה יותר טוב ממה שריקי תוכל לתת. תסלחו לי,ותקנו אותי אם אני טועה,אבל שיקגו מסתמן כטעות ליהוקית אחת גדולה.חוץ מששי.

וירון-לא,זו ששיחקה את האלמנה

היא דבי בסרגליק,שחקנית מאוד מוכשרת בפני עצמה,אך סבתאית מדי לתפקיד מאמא.בנוסף,לצערי הרב,אני אספר לכם שהיא מאושפזת כרגע בבית חולים,והיא חולה בסרטן.שולח לה החלמה מהירה ושלמה. אגב, שתיהן הופיעו בצלילי המוסיקה דינה גולן היתה אם המנזר(כל הר וגבע,..) דבי בסרגליק היתה נזירה

python 4

New member
חנה לסלאו באמת היתה מתאימה..

אני לא מבין את הליהוק הזה, וגם לא את ריטה בתפקיד רוקסי.. וולמה כל כך תפורה עליה.. אבל אולי אנחנו נופתע לטובה? אני חושב שאנחנו מושפעים מהסרט, ובגלל זה אנחנו מצפים שיביאו לנו קווין לטיפה בתפקיד מאמא מורטון, ואחת עדינה וחמודה כמו רנה זלווגר לתפקיד רוקסי..

שגיא ק

New member
דינה גולן היא באמת ליהוק טוב למאמא.

וגם חנה לסלאו יכולה להתאים... אבל כיוון שהקאסט כבר נקבע - בואו נשלים עם זה ונראה מה יצא מזה. תדעו לפרגן קצת!!

פייתון,זו בדיוק הנקודה-הסרט מלוהק

מושלם. מכיר את המושג TYPE CASTING?-אז רוקסי היא בדיוק מה שעשו מרנה זלווגר. וריטה,היא בדיוק לא-נהפוך,היא בדיוק וולמה,מבחינת השיער והלוק הכללי. למרות,שאני מודה ומתוודה,אני לא אוהב את ריטה.לא אוהב זו מחמאה.בקיצור,צריך להתפלל. מעניין מי עוד מלוהק.בקורוס וכאלה.

Cabaret

New member
הכורוס מעניין אתכם? אז הנה הוא :)

נתנאל בלאיש, נאוה יעקובי, יונתן סוטרוב, לולה פישביין, אנוש אברהם, הילה ברייר, יניב טולדנו, מורן ליאני, שרון צור, עופר רגירר, קרן רמי, עומר שיש ו... דניאל אפרת.

פרטים על הכורוס

נתנאל בלאיש, נאוה יעקובי, יונתן סוטרוב ולולה פישביין - מעידו תדמור. מורן ליאני - שחקנית. אנוש אברהם - בוגר תלמה (מחול) ובית צבי, זמר, רקדן ועוד. הילה ברייר - זמרת. עופר רגירר - שנה ג בבית צבי. דניאל אפרת - שחקן. בוגר תלמה ובית צבי. עומר שיש - בוגר תלמה ויוצא להקת חיל האוויר. קרן רמי - כוריאורגרפית ושחקנית, משתתפת ב"מרי-לו". מי השאר: יניב טולדנו? שרון צור - זה זה מערוץ הילדים?

ויניב טולדנו...

ויניב טולדנו הוא רקדן מוכשר וכריזמטי להפליא, שהשתתף לאחרונה בהפקה של "קברט" בתאטרון הספריה. וגם מורן ליאני בוגרת בית צבי, שכחתם להזכיר. סיימה שנה לפניי. (2002)

Nir5L

New member
מורן ליאני אם אני לא טועה...

שיחקה את טינקרבל בהפקה של "פיטר פן" עם גיל ססובר והיתה חלק מהמהקלה ב"תום סוייר..." בתקופת פורים (בחנוכה היא לא היתה)

שגיא ק

New member
כן נכון.. והיא גם משחקת ב....

הפקה הגרועה של "בגדי המלך החדשים" של התיאטרון שלנו.

למעלה