או מיי...

OneOfTheGifts

New member
ליהוק נוראי...

ישראל קאטורזה כאיימוס?!!! WTF? ריקי גל כמאמא מורטון?!! WTF? מממ... אני לא אתחיל לדבר על ענייני ריטה... אבל לפחות יש כמה נקודות אור בהפקה הזאת: 1) מיה דגן!!!! 2) אהוד מנור מתרגם (אני הפכתי למעריץ של התרגומים שלו!! - אחים בדם, יוסף, שיער ועוד הרבה שלאו דווקא מחזות זמר) 3) יובל כספין מכין את התלבושות! (לא אוהב את יובל כספין כבן-אדם, אבל כמעצב תלבושות הוא גאון!)

actress

New member
אווו סוף סוף מדברים על הבובה !!!!

אין אין כמו חנה ואם תראו בתמונות באריכיון בזמנו העלתי תמונה שלה במחזמר ששיחקה עם ששי קשת וריקי גל

mike2cheeky

New member
נא לקרוא - הודעה חשובה!!

תסלחו לי על זה שאני אהיה בטוה בהודעה זו, אבל תתמודדו עם זה: לכל החכמים הגדולים שחושבים שהם מלהקים מוסמכים ומומחים גדולים למחזות זמר: תצאו מהסרט של הסרט! אני ראיתי שיקאגו 3 פעמים בלונדון ואת הסרט. כל פעם שיחק קאסט אחר לגמרי וגם ראיתי כבר רוקסי שחורה וגם וולמה שחורה. אין טייפ קאסט שנוגע לשיער, צבע, שומן וכדומה. יש טייפ קאסט כשזה נוגע למה הבן אדם משדר ויכול לעשות מבחינה מקצועית, וגם זה נתון לשיקולו של הבמאי שמחליט על אופי הגרסא. אני מסכים שריטה היא לא רוקסי ולו רק בגלל הגיל. הרי בילי פלין אומר לה כל הזמן - "Listen to me KID". אז זהו - ריטה היא לא ילדה. באשר למאמא מורטון, ראיתי שחקנית נהדרת רזה וחתיכה עושה אותה יותר טוב מכל שחקנית אחרת שעשתה אותה בעבר. מי אמר שהיא חייבת להיות שמנה? או שחורה? או whatever? ריקי גל מתאימה מאוד לתפקיד, היא חצופה, סקסית ויש עליה שנים של נסיון שמתבטא בכל מה שהיא מקרינה. גם לכו תדעו מה הגרסא הזו מנסה להעביר? הרי הסרט כל כך שונה מהגרסא הבימתית, חסר כל זכר לגרסא הנהדרת של בוב פוסי. השורה התחתונה היא: תנו צ'אנס! ואם את זה אתם לא מסוגלים לעשות - לפחות דברו לעניין!! תחשבו קצת יותר גדול, תחקרו, תחשבו על האפשרויות האדירות שיש בתיאטרון!

barmiz

New member
דבי בסרגליק

אנשים חולים לא מופיעים הרבה, והיא באמת שחקנית מוכשרת, אז בהתחשב בכך שלא נראה אותה זמן מה באיזה שואו גדול היא מדובבת בסרט "מרד החיות" שם תוכלו לשמוע אותה בתפקיד ראשי!

מייק,אני לא מסכים לחלוטין מסכים

קודם כל זו דעה אישית, דבר שני,גם אני ראיתי את שיקגו בברודוואי,ובלונדון,וראיתי קאסטים שונים,אבל בשורה התחתונה-אני עדיין חושב שריטה לא מתאימה לרוקסי,ובטח ובטח שמאיה דגן לא מתאימה לוולמה קלי,אתה בטוח מכיר את ה"ביו" של כל דמות,ומאיה דגן,שהיא בוסר ממש,לא מספיק עסיסית בשביל התפקיד של וולמה קלי,-תהיה כושית,תהיה לבנה,תהיה אדומת עור-בשורה התחתונה,וולמה היא כמו טבסקו,חריפה,חמה,חדה,יכולה להיות אפילו כואבת-לדעתי מאיה דגן,עם הלפסוס החמודי שלה,לא מתאימה לתפקיד וולמה קלי.וריטה,זקנה מדי בשביל הילדותיות המתבקשת של רוקסי.

ווף

New member
מסכים איתך טום..

לדעתי זה היה צריך להיות ההיפך... פשוט ריטה כנראה לא יכלה שלא להיות הכוכבת...

Cabaret

New member
תום, אני לא מסכים איתך בנוגע למיה

אני מכיר אותה אישית ואני יודע שהיא יכולה טוב מאוד להפציץ בתור וולמה עם מלא פלפל. רובכם כנראה ראה אותה בתור גברת ג'ונסטון ב"אחים בדם", בתור מיקי ב"שיר שלנו" אולי גם ב"דומינו", אבל לא בחומרים אחרים. אני שיחקתי לצידה בהצגה ואני מכיר את הצד השני השלה ולדעתי היא תהיה וולמה מצוינת. מבחינת הריקוד אני לא יודע כי לא ראיתי אותה רוקדת מעולם, וזה דבר שיכול להשפיע על דמותה של וולמה, אבל מבחינת המשחק אין לי ספק שהיא תהיה מצוינת. תום, כנראה אתה ראית אותה משחקת רק דברים עם "לפסוס חמודי" אבל זה בכלל לא מה שהיא יכולה להציע. ולגבי ריטה אני מסכים

למעלה