או אלוהים אני עילגת :|

Radio Joe

New member
או אלוהים אני עילגת :|

הפתיחה המחודשת של הדל"ת [האמ] כמה דברים. 1. אתן יותר ממוזמנות לזרוק עליי קישואי חלל משומשים. 2. כל שבוע, תפתח הדל"ת החל מיום זה ^^ פעם ביום ראשון, פעם בחמישי על מנת שלא תצטרכו לחכות הרבה זמן בין פינה לפינה :] 3. כל פינה יופיעו 3 תיאורים. מפואר ומסוגננן, ילדותי ומשוגע, תרבות מסויימת/קז'ואל. כן בכל פעם תיהיה לכן בחירה :] מקווה שתיהנו! *לא להגיב עדיין.

Radio Joe

New member
מפואר ומסוגנן. [1]

שיער עד התחת, מדורג ומאודדדדדד חלק. בצבע בלונדיני לא מוגדר. כלומר, הרבה מאוד גוונים משולבים בו כך שאין לשיער צבע אחיד. שמלה עם מחשוף נדי [
] בצבע טורקיז בהיר-חלש, שנגמרת במין משולש לצד [הסבר?] נעלי עקב בצבע זהב מאוד עדינות עם שרוכים שנקשרות למעלה כמו בנעלי בלט', לא ממש גבוה. השרוכים נגמרים כמו תלתל בשיער. אין איפור, רק שפתיים מעט נוצצות. עגילים כסופים וישרים. מאוד נוצצים :] בהצלחה! 3>

א ל א ו ר

New member
מצטערת אבל.....

אני לא יודעת אם אפשר להגיב אבל יש אישור? ולא בדיוק הבנתי מה עושים...! תודה וסליחה

Radio Joe

New member
"*לא להגיב עדיין." :/

לא יכולת לחכות עד שאאשר להגיב ואז לשאול? אוף נו אני לא מבינה אתכן בנות. זו הבקשה הכי בסיסית שיש בעולם.

Radio Joe

New member
ילדותי ולא שגרתי. [2]

שיער קצר חום בהיר מאוד, עם פוני שעשוי מקבוצות שיער קטנות. השיער אסוף שני קוקיות תלתליות, אבל הן לא באותו הגובה. לכל קוקייה מחובר פונפון בצבע אחר. גופייה עם שרוולים די עבים בצבע תכלת עם כתובת כלשהי בכחול. על השרוולים והבטן יש כתמים כתמתמים[
]-חומים בהירים. מכנסיים קצרצרות [לפני הברך] בצבע ירקרק בהיר, עם פס עבה למעלה בצבע לבן עם פסים בירוק קצת יותר כהה מהמכנס עצמו. בקצה מכנס אחד יש כתם כמו בחולצה. מעל ברך אחת יש כתם סגלגל. על הברך השנייה יש 3 שריטות. התחתונה קצת מדממת XD בשוק[?] התחתון ברגל עם הסימן הסגול יש שריטה אלכסונית אדומה מעט. גרביים מקופלות בצבע ורוד. בצד זרוקות סנדלים אדומות. [מבוסס על אחותי.]

Radio Joe

New member
קז'ואל. [3]

שיער מתותל שחרחר אסוף בצדדים לאחור. גופייה שחורה חלקה ופשוטה. שרשרת עם חרוזים חומים ולבנים. חצאית כתומה-כהה ארוכהההה ארוכה לא רואים את הרגליים. בגימור [למטה] יש פרחים בצבע חום ולבן. על היד צמידים עבים מעץ, בצבעים חמים וכהים. תיק צד שחור עם פסים בצבעים לבן, חום, כתום בהיר, כתום כהה, בסדר ראנדומלי שמשתנה. [מבוסס על מישהי שנראתה פשוט מושלם <כמעט> שראיתי היום ברחוב. אני רוצהההה חצאית כזו!
] הגיבו בהמונים :]

אנבלייי

New member
הו זה כה מאגניבבבבב ../images/Emo99.gif

אני כלכך אוהבת את התיאורים של הקז'ואל והילדותי ולא שגרתי!! XDDD זה משעשע שזאת אחותך D: אווו אני עושה את שניהם!! D:

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo9.gif

סופסוף. אבל פעמיים בשבוע זה קרוב מדי,אני לא אספיק להכין דולי כ"כ מהר];

Radio Joe

New member
Oh no!

It's like, one week on Rishon and the week after it will open in Hamishi! gott it? :]

broken winges

New member
יאאאאא ^ ^ איזה כיף שהפינה

חזרה!! ועוד כפינה שבועית!! כל הכבוד לך!! עם כל התיאורים האלו!! אני עוד לא בחרתי איזה תיאור אהבתי יותר!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifדללללת../images/Emo99.gif^_^

רק אני חושבת שזה יותר מידי בחירה.. פעם פעם כשהיה רק תיאור אחד, ואפילו לא היה מתחילים [
] עשו ה-מ-ו-ן בנות, ומאז שהוסיפו מיליון ושניים תיאורים לא עושות הרבה.. אפשר לדעתי לעשות ככה: שבוע מפואר, שבוע ילדותי ושבוע תרבות ושבוע מתחילים או משו כזה
ככה כל אחת תעשה באיזה שבוע שיעניין אותה.. וגם ככה נוכל להשוות את הודליז וזה... כשזה כמה תיאורים אי אפשר להשוות כי יש יותרמידי..

8ar8ie

New member
אני ממש בעד.

זה גם נחמד לראות תדוליז כשזה ככה... כשיש מלא תאורים זה סתמי כזה... :0

למעלה