או או.......

greeneye

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!

הם כאלה מפגרייייייים!!!!! כוכב נולד הרי זו התוכנית המפגרת בעולםםםםםם פקאצות ששרות על במה ורוצות להיות מפורסמות. עד שיש תוכנית עם כל הקולוגות... הם אפילו לא נתנו לה זמן לתפוס... דאאאאאמ. וחוץ מזה...כל שבוע יש ברייטינג כתבה/ביקורת/תמונות רכילות וכל דבר אחר על משתתפי התוכנית והתוכנית עצמה. למה להיות מפגרים למה?

לוּבּה

New member
ראיתי את זה כבר../images/Emo7.gif|אנ"ה|

ראו משו בסגנון של זה בעיתון.. אבל לא חשבתי שתיגמר התוכניחת
חשבתי שתהיה עוד עונה.. מסתבר שלא

לוּבּה

New member
ייייאאאאאאאאאאאאאייייייייי!!!!!!!!!

תהיה עוד עונה!!!!!!!!!!!!!!! תראו פה!! ואני סומכת על הילדה הזאת.. תאמינו לי שיש לה מקורות..

Yuvalenko

New member
אכן, מבירור נוסף - תהיה עוד עונה

ממידע פנימי שנמסר לי, כל הסיכויים שבאמת ממשיכים, ולא כפי שפורסם. תחזיקו אצבעות. (לא את שלי!! שלי תפוסות!
)

פIלי

New member
../images/Emo46.gif

אני מאוד מאוד מאוד מקווה שהילדה של גל צודקת... איך לעזזל הם מעיזים לשים את כוכב נולד במקום ארץ נהדרת.. פשוט חרפה.

kfm

New member
ללללללמממממממההההההההההה?!?!?!

הם יודעיייייייים שארץ נהדרת זתוכנית גאונה ושמלללא אנשים אוהבים אותה.....גם ילדים וגם מבוגרים!
וגם תוכנית כזאת שמתאימה ליום שישי בערב....שהא מסכמת תשבוע ומצחיקה בטירוף....אוף! וכוכב נולד ב=כ=ל=ל לא מתאימה לשישי!!
וחוצמזה, שבכתבה שבעיתון של מעריב משבוע שעבר היה כתוב שמהתחלה קשת בנתה על התוכנית הזאת שתהיה להרבה שנים.... זתומרת שכן יש סיכוי שיהיו עוד עונות....נראה לי...אני מקווה..נורא...

למעלה