אותה המהות בדיוק

nubis

New member
אותה המהות בדיוק

במה בדיוק מאגיה היא שונה מכול מיומנות אחרת? ובמה מאג נבדל מכל אדם אחר? אם אתה בכוון שמאג מפותח רוחנית אני מכיר מספיק כאלו שלא ולא מתחילים. מי שנותן ללא תמורה קבלת ראויה, לא ראוי שהנתינה שלו תתקבל. בכול מקרה אם יש לך נקודה לדיון אני אשמח. ברכות אלמוג

Swicca

New member
אממממממ.....

....... מאגיה שונה מכל מיומנות פיזית (כי היא לא פיזית אלא מעבר לזה) . בקשר למאגים למניהם זה לא שהם שונים או יותר או פחות מאנשים אחרים הם בדיוק כמו כולם .... אנשים רק שהם (.. טוב רובם ..) עסוקים בדברים שהם יותר חשובים מחיי היומיום העסוקים של רוב האנשים הם מנסים להגיע להתפתחות רוחנית ולגרום לשינוי דרך מאגיה!!!... ואגב בקשר למאג ולשאר אנשים אם שיטות משלהם ל"פיתוח רוחני" זהו שבמאגיה המטרה היא לאמן את הרצון ובעזרת הרצון להשפיע על הסביבה .... לא הרבה אנשים הולכים בדרך זו וזה מה שמפריד בין מאג למשהו אחר!!! אור ואהבה ,שימי.

jbu

New member
אם היבנתי נכון (ד"א אחלה דיון)

אם היבנתי נכון אז הנושא הוא, במה שונה אדם העוסק במאגיה מאשר אדם העוסק בתחומים אחרים? זה באמת מענין משום שהדבר הכי בולט במאגיה היא שהיא מחברת את האדם יותר לעצמו, משום שהיא משלבת גם את העניין של חיפוש עצמי אולם יחד עם מימוש של דברים חומרנים ורוחנים, בדרך שבה אנחנו רוצים (יותר שליטה על המציאות, ולא יותר מציאות השולטת בנו), למשל אם אנחנו בודדים המאגיה יכולה לעזור לנו להתמודד עם זה בדרכים פיזים (מציאת חבר\ה),או בדרכים רוחניות (התגברות על הבדידות ללא מציאת חבר\ה),כן כול אחד הולך בדרך שהיא יותר שלו מאשר דרך שמישהוא אחר המליץ\הכתיב. בבקשה תכתוב את דעתכם

nubis

New member
לקיחת אחריות

כלומר אדם ההולך בדרך המאגיה באופן תלוי הוא אדם המחפש את עצמו? האם אפשר להפריד בין שליטת המאג על המציאות ולקחת אחריות על חייו? לגבי הבסיס הוא "לדעת את העצמי" ועליו לבנות שליטה עצמית בכח רצון, ומעל אלו באות מיומנויות הטכניקה של המאגיה. כל דרך המקימת את "לדעת את העצמי" ובונה שליטה עצמית בכוח הרצון מובילה את האדם לרוחניות. ומעל אלו הביטוי החיצוני יכול להיות למשל "לוחם" "מאג" או "שאמן". ברכות אלמוג

L e s t a t

New member
תנסה לשרשר את התגובות

אין טעם לפתוח ככה נושא חדש שרק יבלבל את מי שלא יודע לאן הוא קשור.

suki da yo

New member
זה תלוי בעיקר בדרך שאתה מגדיר

מפותח רוחנית. כי אני מאמינה שאני לא אהיה מפותחת רוחנית לפי ההגדרה שלך, ואני עדיין רואה את עצמי כמאגית רצינית ( אמנם לא סופר- מיומנת, אבל משקיעה ולומדת) למרות שהילינג, רייקי ושאר ירקות (וזו לא הבעת זלזול, אלא צורת דיבור) בד"כ לא גורמים לי ליותר מהרמת גבה מלווה בזלזול קל. אני כן חושבת מצאגיה היא מיומנות שצריך לפתחת לאט ובהשקעה, אחרת זה לא הולך, וזה לא זה. אני לא חושבת שהדרך היא משהו שמישהו יכול לבוא ולהגיד : הנה, זה ככה, 1 2 3 כי זה משהו כל כך אישי, וכל כך שונה מאדם לאד, שכם אם הדרך הזו נכונה לך, היא לא חייבת להיות כזו למישה אחר. אם כך ואם כך, אני חושבת מאגיה היא דרך קשה, ושמי שבוחר בה צריך לדעת כמה הוא ידרש להשקיע בה, אבל אני לא חושבת שזה שונה בהרבה מנגינה בכינור. זה דורש המון ( ואני מתכונת לממש המון) אימונים וחזרות, ואבל אם אתה לא אוהב את זה ורוצה את זה, זה כבר לא משנה. צריך לרצות את היכולת , ולהתאמץ להשיג אותה ביחד.

nubis

New member
טכניקה זו טכניקה

נכון לכל אחד הדרך שלו זה לא קשור למימנות כי הטכניקה היא לא "דרך" אלה הביטוי החיצוני הגישמי להליכה בדרך. הדרך היא השינוי ההתפתחות ובלי המודעות העצמית התקדמות לדוגמה: "למרות שהילינג, רייקי ושאר ירקות (וזו לא הבעת *** זלזול***, אלא צורת דיבור) בד"כ לא גורמים לי ליותר מהרמת גבה מלווה *** בזלזול *** קל. אני כן חושבת שמאגיה היא מיומנות שצריך לפתחת לאט ובהשקעה." אם רק תקחי 20% מהיכולת שלך להשקיע במיומניות המאגיות ותשקיעי במודעות ופיתוח העצמי תקבלי בחזרה מעל ומעבר למה שאם יכולה לשער (אני בפנים ממשיך לגלות כל הזמן עוד רבדים ותובנות). בברכה אלמוג

suki da yo

New member
אל תגיד לי מודעות עצמית

זו הגדרה שעושה לי רע מניסיון רע.... אני מאוד מודעת לעצמי, ואני מכירה בגבולות האמונה שלי, אחרי שהייתי צריכה ללמוד את זה בדרך הקשה. אני מבינה אנשים שמאמינים בזה, ואני חייבת להודות שאני אפילו קצת מקנאת (מקנאה? לא יודעת..) כי זה מקל על הכל. אבל אני לא יכולה לבחור להאמין- אני פשוט כן או לא. אז למדתי להכיר בגבולות האמונה שלי, ולעבוד בהם ואיתם. ואני מוצאת את העובדה שבחרתי וגיליתי את האמונה שלי בדרך היותק קשה, כגורם מחזק. אתה לא יכול להגיד לי להשקיע ככה וככה מהזמן בגילוי עצמי כשזה נוגד את עצמי. אתה כן יכול להגיד לי להשקיע בעצמי, ובללמוד את עצמי, ולעבוד עם עצמי מתוך עצמי. וזה משהו אחר

nubis

New member
מסכים עם ההגדרה

למודעות עצמית מגיעים על ידי - השקעה, למוד ועבודה עם העצמי. בכול מקרה אני לא מאמין, יש בי אמון בעצמי זה שונה. ברכות אלמוג

למעלה