אושר

אושר

לראות אותך--זה אושר לשמוע את קולך--זה אושר לחוש את נשמתך--זה אושר לחוש בגופי את גופך--זה אושר לחוש בגופך את גופי--זה אושר לחוש את תוככי גופך--בגופי לחוש את התא הנידח ביותר בגופך ביללתו המתמסמסת לטעום את גופך לטעום את זיעתך לצנן את להט גופך--בגופי להביט אל תוך עיניך ולדעת שהאות החשמלי הנשלח ממך אלי מתלכד באות החשמלי הנשלח ממני אלייך ושני האותות מתפצחים מתלכדים משתלהבים בסינכרוניזציה מופלאה כשני קווים מקבילים אשר נפגשים

אינחדש תחת השמש.

תגידו שאני אדם רע, תצדקו, תחרימו אותי, אבל פעם אחת ולתמיד אומר את דעתי (הלגיטימית, דרך אגב. חומר למחשבה) : השירים-לא-שירים האלה, החוזרים ונשנים מכותב לכותב בשינוי לא ניכר של מלים, שכל המסר שלהם לאנושות (על צורה אני לא מדבר, כי אין) הוא ``איזה כיף להזדיין`` כבר יצאו מהאזניים, מהאף ומכל החורים. לפחות שלי. ועכשיו תרגמו אותי באבנים. לא אתוודה לפני המוות, כי אין לי על מה. מלכישוע.

דז

New member
באמת

שאם אתה שלם עם עצמך סבבה לך ,אז למה ומה מפריע לך מה אחרים עושים נו באמת ,{בדרך כלל לא הייתי מגיבה אליך אבל יוד יש לו אחלה שיר},וקראתי את השיר של יוד הוא עשה לי הרגשה נחמדה של דקדוק בראש ,אם לא לך כול הכבוד לך,אז אתה אדיש לשיר ,ובכול זאת מגיב? ,מה זה?

דז

New member
אוהבת מאד. מלא תשוקה

הזוית שהמקבילים נפגשים,קסומה כמו השיר. שם האהבה לא נגמרת והתחילה תמיד היית. נויה נהנהת מכול שיר מחדש

ביאנה

New member
שיר ממש מדהים

ומלכישוע אולי אתה לא אוהב שירה כלל אם על כל שיר שאתה רואה אתה אומר שהוא בנאלי וסתמי ומטופש האמת שעד היום לא קראתי שום שיר שלך שבאמת עשה לי משהו האמת שעד היום לא קראתי עד הסוף שום שיר שלך האמת שעד היום לא הבנתי ולו מילה אחת משום שיר שלך אולי השירים הבנאליים הם דווקא שלך

אשפיל את עצמי ואענה לך:

ריישיסכול מאד התפלאתי לדעת שמלכישוע, כך מתברר, לא אוהב שירה. שייניס- רוב השירים הנכתבים כאן, בינם כמה שירים שלי, הם בנאליים כמו הליכה לשירותים ומטופשים כמו האמירה ``אני אוהב אותך``. שלישיס- שום שיר שלי שקראת לא עשה לך משהו רק מהסיבה הפשוטה שעוד לא העליתי הנה אף שיר מנוזל שלי, ויש לי כאלה. אני מתרשם שכמספר ליטרי הנזלת בהם ספוג השיר מספר הפעמים שאת גומרת כתוצאה מקריאתו. אויסער דעם- אם לא קראת עד הסוף- מנין לך לדעת, אולי הפואנטה היתה במלה האחרונה? חבל שאתם לא יודעים רוסית. הייתי מצטט כאן שיר מ-צויין של איגור סווריאנין ששמו ``היא מותחת ביקורת``. אותו מקרה-מחלה. וחמודונתי, אם לא הבנת מלה- בהסתמך על מה, היי כה טובה ואימרי לי, את מוציאה מפיך מלה אחר מלה ביקורת עליי, כאשר כבר לזו הראשונה לא היה על מה לסמוך? ולסימסיומת אולי תסבירי לנו מהו ``בנאלי`` לפי הבנתך? יש לי רושם שפירושך למושג הוא מאד מקורי... קחי את זה בקלות, ורחמי על הכר, לא נראה לי, משוממה, שהוא מסוגל לספוג את אותה כמות דמעות שסופג חצי שיר שלך בנזלת.

דז

New member
תודות חומד

לא צרייך את ההשפלה שלך , לא אענה לך מה זה בנאלית או כול דבר אחר,כדי שלא תשפיל את עצמך לתת לי תשובת נימוסים. נויה. נו באמת

*קסנדרה

New member
מלכישוע - אני נאלצת להתערב

מלכישוע תגובתך אינה הולמת את רוח הפורום כלל וכלל. היות והינך חדש יחסית, אני מציעה לך לקרוא את הודעת מנהל הפורום ולהתייחס לבקשה המפורשת שאין להשתמש במלים בוטות, בתגובה ליצירה זו או אחרת. כמו כן אציע לך גם לקרוא את תקנון הפורום, אף בו בקשה לא להעליב או לפגוע בכותבים. הפורום נועד לכותבים חובבים מכל הרמות ושכבות הכתיבה היוצרת ולכל הגילאים.וזה בדיוק המקום הנכון, להבעת כל שיר, סיפור, הגיג או כל יצירה כתובה אחרת. אוסיף עוד, אינך חייב להגיב אם אינך מוצא לנכון, אך מאידך אם הגבת שמור על שפה המקובלת בפורום זה והיא - שפה נקייה מכל רמיזה בוטה. להבא הודעות ו/או תגובות הכוללות העלבת אחד/ת הכותבים לא תישארנה בפורום. השתדל לשמור על האוירה הנעימה השורה בפורום זה. תודה קסנדרה

קסנדרה,

את האמירות הבוטות יותר הייתי, באמת, צריך לשמור לעצמי, אבל שאלה אחד מטרידה אותי כל אימת שאני נכנס הנה ואצבעותי מתגרדות מן החשק לומר את שעל ליבי: מדוע תגובה אוהדת לגיטימית, ותגובה ביקורתית (לא בוטה, וכזאת היתה תגובתי הזכורה לטוב לטוליפ, שגררה לינץ` המוני בי) איננה לגיטימית? אבקשך לתת תשובה מניחת דעת וחפה מבבואה-דבבואה של התחמקות.

*קסנדרה

New member
קראתי את תגובתך לטוליפ

מלכישוע קראתי גם את תגובתך לטוליפ, וגם את התגובות לתגובה שלך. לא אהבתי את שנכתב שם אבל התאפקתי ולא הגבתי כדי לא לגרור בפורום תגובות נוספות, כמו השרשור הנוכחי, שאינן קשורות לשירה וספרות נטו. ומי שכותב מזה זמן יודע ששרשור כזה נמחק מיידית. היות ואתה כותב חדש יחסית, בפורום זה, לא מחקתי והחלטתי להגיב ולבקש את אשר ביקשתי. איני נוהגת להתחמק ממתן תשובות. פורום זה מוקדש לכתיבה יוצרת ותגובות לכתיבה בלבד, כל ויכוח אחר אין לו מקום פה, זאת יכול להתאפשר באי מייל. תודה על תשומת לבך והתיחסותך להודעתי. אני מקווה שתשובתי מניחה את דעתך. בברכת שבוע טוב ומבורך קסנדרה

פרח-בר

New member
היי מלכישוע, שכחת את...

סיסמתך: עשו אהבה ולא מלחמה !!! אופססס...אבל אולי הפעם לא התאים לך פן זה יסתור את הרוח הלוחמנית שלך דברי??? בחייך, תהיה עקבי !!! אגב`, איכשהו, למרות שאיני מסכימה עם הבוטות בה אתה מנסח דבריך ולא תמיד עם דיעותך, אוהבת לקרוא דבריך, ואלה בכללם. יש בהם חשיבה מעניינת, מרדנית, מחאתית המאפיינת בני-נעורים. ניכר שיש באמתחתך ידע המבסס טיעוניך ואף יותר מכך. הייתי שמחה לקרוא את היצירות שהנך מזכיר והמלהיבות אותך. וכאן אצטט את וולטר: ``איני מסכים עם דבריך אך אהרג על זכותך לומר אותם``. זאת, מלכישוע, בתנאי שתנסח דבריך כך ש...לא...ייפגעו בזולת. ואתה הרי אשף בניסוחים אז... זהו, עד כאן שיתפתי אותך במחשבותי למקרא חילופי הדברים שכאן. בברכה, אני.

פרח,

אולי את לא מכירה אותי דייך, ולכן מהיום והלאה דעי כלל גדול בי: מלכישוע+עקביות=פוליטיקאי+כנות=פיזיקאי+שירה=גוזמאות דרבה בר בר חנה. אשמח לכל שאלה והערה :))

*קסנדרה

New member
בבקשה לעצור פה !!!!!!!!!

אבקש בכל לשון של בקשה, לעצור פה את התגובות, ולא, איאלץ למחוק את כל השרשור הזה. בבקשה די !!!!!!!! תודה קסנדרה

פרח*בר

New member
הנה... ננזפנו אז... ;-)

הנה אני מפסיקה את השרשור הזה...לעת עתה. אל דאגה אשאל ואומר כל שיהיה על ליבי...הסר בעניין זה דאגה מליבך ;-) להת` על הכתב. אני.

ביאנה

New member
מלכישוע אני השפיל את עצמי ואענה לך

לא הבנתי למה התכוונת בתגובתך ואני מבקשת לשכוח מכל הוויכוח הטיפשי הזה. חילוקי דעות זה דבר נכון ובסיסי וראיתי שתגובתי לדבריך גרמה לך עוול, ועל כך אני מצטערת, ואולי יכולתי לנסח את תגובתי אחרת כך שהיא לא תפגע בך. אבל אני עדיין חושבת שקטונת מלכתוב על שיר שהוא בנאלי וטיפשי אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ותזכור: תעשה אהבה ולא מלחמה ואני דווקא כן מבינה רוסית

למעלה