אור מה אתה אומר..אולי נעשה גלריה חדשה? אפשר לעשות תמונות אהובות על חברי הפורום...
J jlo9 New member 13/1/03 #1 אור מה אתה אומר..אולי נעשה גלריה חדשה? אפשר לעשות תמונות אהובות על חברי הפורום...
M Mandyִ New member 13/1/03 #2 כן זה רעיון טוב!!../images/Emo41.gif../images/Emo142.gifדרך אגב, פתחתי במסע פרסום ברחבי תפוז ופרסמתי את הפורום שלנו והוספתי את הלוגו של איתי... פורומים כמו:מוזיקה, בנות, טלוויזיה, סלסה וכו´... מקווה שזה יעשה משהו...
כן זה רעיון טוב!!../images/Emo41.gif../images/Emo142.gifדרך אגב, פתחתי במסע פרסום ברחבי תפוז ופרסמתי את הפורום שלנו והוספתי את הלוגו של איתי... פורומים כמו:מוזיקה, בנות, טלוויזיה, סלסה וכו´... מקווה שזה יעשה משהו...
א אור P New member 13/1/03 #3 אממממ... הגלריות של תפוז לא משהו אבל אפשר לנסות... תארגני שרשור של כל התמונות הכי אהובות של חברי הפורום.. למנדי - אין עלייך!!!
אממממ... הגלריות של תפוז לא משהו אבל אפשר לנסות... תארגני שרשור של כל התמונות הכי אהובות של חברי הפורום.. למנדי - אין עלייך!!!
M Mandyִ New member 13/1/03 #4 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif *מסמיקה* למי התכוונת שתארגן את השרשור? (לא היה אחד לפני כמה עמודים?)
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif *מסמיקה* למי התכוונת שתארגן את השרשור? (לא היה אחד לפני כמה עמודים?)
M Mandyִ New member 13/1/03 #5 אה ושימו ../images/Emo23.gif לזה ../images/Emo46.gif../images/Emo26.gif חוצפה...
M Mandyִ New member 13/1/03 #6 ו.......לזה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif אנשים ממש לא יודעים לפרגן..זה משהו...
T this is me then New member 13/1/03 #8 מנדי וjenni from the block mandy-את פשוט תותחית וג´ני פרום דה בלוק-איך היה הראיון?
M Mandyִ New member 13/1/03 #11 ../images/Emo51.gif איתי....אבל התגובות לא היו אוהדות במיוחד...לאנשים היו תגובות כמו:כן, התחת שלה או כל מיני הערות לא יפות כאלה...מה אכפת לי- אני לא צריכה כאלה בפורום שלנו!
../images/Emo51.gif איתי....אבל התגובות לא היו אוהדות במיוחד...לאנשים היו תגובות כמו:כן, התחת שלה או כל מיני הערות לא יפות כאלה...מה אכפת לי- אני לא צריכה כאלה בפורום שלנו!