אור נרדמה??

אור נרדמה??../images/Emo6.gif

סתם סתם מותק... שרשור סכמש
השבוע שעבר: שם לשבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: התחדשות השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו) שיר השבוע: מה השגת השבוע: השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: שיר שאתה פותח איתו את השבוע: איחולים לשבוע הבא: תמונה:(חובה!)

טוב נו יאללה אני אתחיל חחחחח

השבוע שעבר: שם לשבוע: בנלי דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי את אבא אחרי חודשיים, מצאתי לרתם שם חדש.. כוסברע! והלכתי איתה למופסע סטנדאפ, חלקו היה משעשע, וחלקו השני היה משעשע כמה שהוא היה לא מצחיק חחחח וזהו בגדול... דבר פחות טוב שקרה השבוע: נתפסו לי השירירים בידיים בצורה מחרידה, קיבליתי יומיים חופש מחלה... התחדשות השבוע: קניתי מנוי למכבי וניפרדתי מ810 ש"ח... אה וקניתי פלייסיטיישן וניפרדתי מעוד 1325 שקלים...
אדם שעשה לך את השבוע: אבא, שגיא, כוסברע ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה) "מתי נתנשק. דיברנו כל הלילה תשוקה גדולה.." ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו) הוא חכם הקופ הוא חכם!!!!
שיר השבוע:אין... מה השגת השבוע: כלום אני מניחה חחח השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: לפגוש אותו כבר רבאקקקקקקק אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: אותוווווווו שיר שאתה פותח איתו את השבוע: לודעת איחולים לשבוע הבא:שיהיה קצת יותר מעניין מהשבוע הלא מרתק הזה תמונה:(חובה!) אין תמונה מה תעשו לי? האאאאאאאאאא?

justmeandu4ever

New member
תודה בובית:]מסכמשת

אני ערה לחלוטין פשוט היתי בטיול משפחתי:] השבוע שעבר: שם לשבוע:אהבה דבר טוב:ראיתי את בובית דבר פחות טוב:לא פגשתי את חן מיום רביעי בבוקר:[ התחדשות השבוע:שומדבר,מרוששת אדם שעשה לי את השבוע:בובית וחן/tapuzforum/images/emo99.gif ציטוט מספר:אין לי אבל מומלץ לקרוא את ``סטון בוצ` בלוז`` ציטוט השבוע:``לא אמרתי לו,אתה לא מפריע,אתה מטלטל את כל קיומי.ברוך הבא`` שיר השבוע:לילות לבנים של אביב מה השגת השבוע:המונמון אהבה השבוע שבפתח- משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע:לסיים את הקעקוע אנשים שאתה מקווה לפגוש:את חנוש ומי שירצה שיר שאתה פותח איתו את השבוע:לאידעת.. איחולים:שיהיה נהדר תמונה:

justmeandu4ever

New member
‏:`(

יום שישי את יודעת,שוב בבית לבד,ואבכה כל הלילה,אין איתי אף אחד:-/

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gif

השבוע שעבר: שם לשבוע: מספיק טיפש דבר טוב שקרה השבוע: שיחה מדהימה באמצע שבוע עם בובון דבר פחות טוב שקרה השבוע: ניתוקשרים התחדשות השבוע: פנויה (אבל לא ריגשית) אדם שעשה לך את השבוע: בובון+פלבר+המפקדת שלי שאישרה לי יומיים חופש! ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה)
ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו) "סבאאבהה, חזק!" *סתירה* שיר השבוע: kelly clarkson-addicted מה השגת השבוע: השפלה השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: אולי היא לא תהיה מפגרת ותתרכך אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: בובון+פלב+ראנצ'+אנשי החטיבה שיר שאתה פותח איתו את השבוע: Alter Bridge-In Loving Memory איחולים לשבוע הבא: "פשוט כואב לי לראות שמוותרים ככה על אהבה" אולי תפסיקי לוותר?!?!?

Bi Free

New member
מסכמש

השבוע שעבר: שם לשבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: עבר מהר דבר פחות טוב שקרה השבוע: היה חםםםםם התחדשות השבוע: דיסק של התפוחים, סנדלים אדם שעשה לך את השבוע: המפקד שהביא לי עוד יום חופש אחרי הנסיעה ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו) שיר השבוע: כל אחד מהטרקים בדיסק! מה השגת השבוע: שמחה? השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: הטיסה אבל זה בטוח יקרה! אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: אנשים חמודים באיטליה וכל מי שרוצה (ויהיה באיטליה... או בדרך) שיר שאתה פותח איתו את השבוע: לאונרדו/עברי לידר- מה לא ברור למה? "בקיץ הבא הוא יהיה באירופה כי שמה לא חם והוא לא צריך לפחד מה יגידו כולם" איחולים לשבוע הבא: שבוע טוב לכולם! תמונה:(חובה!) Bרד....

אמא יש רק אחת...

השבוע שעבר: עבר דווקא בסבבה שם לשבוע: כמעט הסוף של הלימודים ו WOW... דבר טוב שקרה השבוע: שסיפרתי לאמא שלי עלי !!! דבר פחות טוב שקרה השבוע: חברה שלי הבריזה לי ולא הלכתי בסוף לקריקי בר בתל אביב שממש רציתי כי הייתה שם משהיא שממש רציתי לראות! התחדשות השבוע: אמא יודעת!!!!
אדם שעשה לך את השבוע: קרין
ציטוט השבוע(ציטוט מספר\סרט\סדרה) ALL YOU NEED IS LOVE ציטוט השבוע:(משהו שמישהו אמר ואת\ה מעוניין\ת לחלוק איתנו) ללכו אחרי לבכם אתם לא תדעו כמה הוא יפתיע אתכם.. שיר השבוע: חיכיתי לך של פבלו רוזנגברג מה השגת השבוע: ארוחת סטייק ב 1 בלילה עם חברה
השבוע שבפתח: מבחן מסכם בקורס, שיעבור אמן אמן אמן משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע:שאני יצליח במבחן!!! אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: את כל הבנות שעושות לי פרפרים בבטן ובלב.. שיר שאתה פותח איתו את השבוע: האמני יום יבוא.. איחולים לשבוע הבא: רק בריאות! ואופטימיות! תמונה:(חובה!) אני והקטנים :)

למעלה