אור בקצה המנהרה...

zs1957

New member
ניצה בשעה טובה ומוצלחת

מזל טוב לקלבלת האפוטרופסות. זהבה

ענתי44

New member
אהבתי את חיפה "האדומה"../images/Emo24.gif

ניצה יקירה טוב עשית. שהרופאה המגעילה תמשיך להגיד שהיא לא חייבת ואת תשיגי את שלך. וקידום האפוטרופסות זה העניין.הכי חשוב. מאחלת לכם שעכשיו זה יוסדר הכי מהיר ו.... שלא תצטרכו להשתמש בזה.

תודה לכולכם...

אני מקווה שבאמת באופטרופוסוט של הגוף לא אשתמש, אך ברכוש אני חייבת מהר מאוד... ולכן עשיתי את כל המאמץ הזה..נקווה שזה באמת יעזור ויזיז דברים...........

גם אני קבלתי אופטרופוס על הגוף

לא רציתי על הממון כדי לאסוף קבלות ולמסור דיווחים

ענתי היקרה, סליחה אבל

התכוונתי לחיפה "האדומה " של שנות ה- 60 ולא להפועל חיפה... אבל שמחתי שמשהו מרנן את ליבך..........

ענתי44

New member
בטח שהבנתי למה התכוונת

הרי אני מחיפה.... ויודעת איך העניינים פעלו שם.אבל אני לקחתי את זה, ברשותך, למקום קרוב לליבי.

אגסיל

New member
ענתי, שמחה לראות אותך כאן

מאתמול לא ראיתי שנכנסת לפורום וחשבתי שאולי קרה משהו. מקווה שהכל בסדר ואת איתנו שוב. שיהיה לך יום נפלא וקל. חיבוק לילי

ענתי44

New member
היו לי אורחים

האחיין שלי ושני חברים שלו שהתארחו אצלנו ונזקקו הרבה למחשב.

ענתי היקרה,

בכייף תקחי את זה להפועל, אני כבר אחרי זה.. ב"ה, בקושי ראה את מכבי בשבוע שעבר, והשבוע רק קילל אותם איזה אפסים הם! ואני בזמן שראה הייתי במחשב, בטלפון, בקיצור בכל מקום רק לא לידו, זה הישג עצום בשבילי! ויענק'לה, לך, מיילא אלמוגי, אבל אבא חושי! זה ח י פ ה ה א ד ו מ ה!!!!!!!!!! אלמוגי חיוור לידו!!!!!!!!!!! ובקיצור שבת שום לכולם!!!!!!!!!

חשבתי שנדבקתי בדימנציה...

וחיפשתי בגוגל, אבא יושי עד 1969 היה ראש העיר.... אלמוגי רק בשנות השביעים! סתם לידיעה!!!!!!!!!!!

ענתי44

New member
לא הפעם... ניצה את גוגל צודקים

אבא חושי ראש העיר האגדי, שהיה משכים קום ועוקב במכוניתו הפרטית אחרי פועלי הזבל שינקו טוב היה משנות החמישים ועד לקראת סוף שנות ה-60 ואז הגיע אלמוגי.

zs1957

New member
יענ'קלה מי קבע שאתה תמיד צודק?

אתה רוצה להיות תמיד צודק אבל כוכב צדק נמצא כה רחוק שטרם הגעת אליו. אתה עדיין במסע. זהבה

אני קבעתי שאני צודק. ומאחר שאני צודק,

אז אני צודק שאני צודק

zs1957

New member
מהיום שמך יענקלה הצודק

כך יכנו אותך כל חבריך בפורום."יענקלה הצודק". שבת מקסימה לך ולאלפי זהבה

למעלה