העור היחיד שאני מאד מאד אוהבת הוא עור של עוף צלוי. לטעמי
עוף ללא עור מתייבש באפייה. כיסוי נראה לי מיותר כאן ואף עלול לפגום בפריכות
הנחשקת. אין צורך בהשחמה כי הכול נאפה מבפנים מספיק ואין צורך ביותר מכך.
אני אוהבת טעמים טבעיים של אוכל, כולל טעמו הנהדר של שומשום, ולא רוצה
לקלקלו בתבלינים שיאפילו על הטעם הזה. בעבר, כאשר הכנתי עם פירורי לחם, תיבלתי אותם בפפריקה מתוקה ובשום גבישי אבל השומשום טעים לי מספיק ולא חשה צורך
להוסיף תבלינים כלשהם, מה גם שהם נוטים לקבל צבע כהה באפייה ולבלבל אותי מלדעת
בדיוק מתי זה מוכן.
ההדבקה מושלמת ואין צורך בביצה שלטעמי רק פוגעת במרקם. אולי צריך כי את מורידה
את העור אבל אם הולכים לפי המתכון שהבאתי, זה מיותר לגמרי.