אורן!!! איפה המלפפון!!!

אורלי_ל

New member
נו, ממך אני באמת לא מצפה ../images/Emo3.gif

ליותר מדי... וגם לא מבן שלך!
30 דקות... יא אלללה...

סיון b

New member
סאניל´ה,

אני רוצה לראות מי זה חבן של מחנדס המחשבים שלך.... חתיך?????? אמא פולניה דואגת לילדים שלה.... חחחחח..... יש עליך גם שיר דרך אגב..... חחחחחחח....

sunrise of love

New member
אחחחחחח...............

שלושים דקות...............אילו הייתי חזיר............. ובובה, את שואלה אם בן שלי חתיך????? את ראית אמא שלו??????? אז הרבה יותר, ויש לו חגורה שחורה בקראטה........ אז תתחילי לדמיין את השרירים והמבנה........... ותשתי עוד כוס תה........... אההההה.......ובשביל הרקורד...ובשביל החיי טק......חוא קיבל בפסיכומטרי 723 וחני אמא גאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סיון b

New member
sunny...

חיפה בן שלך מחנדס מחשבים? אני רוצה לראות מי זה גאון של אמא שמש.... גם גאון, גם קראטה וגם מחנדס? תוהה איך חוא נראה. אם כמו אמא אז אלא איסטור... חחחחח...... צוחקת.... מתגעגעת לחזיר שהייתי איתו אתמול בלילה. אח, איזה לילה. 30 דקות. הוא היה מסכן מה עשיתי לו בסוף..... סתם, הצילווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואורן, תתעורר, תראה מה עשית כאן לאנשים?!

אורלי_ל

New member
רק הערה ../images/Emo3.gif

סיווניניו, למה הגזענות הזאת? כל בני האדם שווים! חוץ מהפולניות כמובן. פולניות זה גזע משובח. זושקה לא נחשבת, כן?! חני לא מידברת איתה. לא נאה לי. אז תגידי לה שהשמלה הוורודה שלה ראיתי ליד הבית בחצי מחיר. גוואלד! היא תתעלף... תכיני לה גם כוס מים קרים... ותגידי לה שתלווה לי חצי כוס סוכר לעוגה לשבת, חני כבר אחזיר לה שתי כוסות, שלא תתלונן...

sunrise of love

New member
רק.......רק........רק...........

לא נאה לך?????הא?????טוף, את כבר תיראי. שמלה שלי בחצי מחיר??? לא יכול להיות.... אבל טבעת שמשה קנה לי - אין לך...... לא צריך 2 כוסות סוכר, תקחי מה שאת צריכה ותלכי....קישטא...... אוי יש לי דפיקות לב......אוי ויי..........

סיון b

New member
אורלינקה,

ציפור קטנה לחשה לי שקיבלת אנטראקס.... חל תתקרבי חלינו חיום...... זה מידבק.....

אורלי_ל

New member
כן?! אז ינשוף גדול סיפר לי... ../images/Emo119.gif

שהאנתרקס שקיבלתי חזר מיד לשולח... חחח...

sunrise of love

New member
לא.........

זה אני שלחתי לה מעטפה עם אבקת סוכר לעוגה של שבת/וכל השבוע שלה. אנטרקס מיפחד מג´ניה. את לא יודעת?????

למעלה