אורן!!! איפה המלפפון!!!

sunrise of love

New member
לא , לא ראיתי,

זה היה שלב,שנגמר תודה לאל, של עבודה בערך ל - 7.4. דקות. ברוך השם. חוץ מזה, זכותי לשאול מי זה.......

סיון b

New member
בטח שזכותך,

פשוט חשבתי שראית את ההודעה כאן, אז לא הבנתי למה שאלת בפלאפון....

אורלי_ל

New member
שלוש לכולם! גמרתי לאכול

לא היה כ"כ טעים, ולזה שמתי לב רק בביס האחרון...

סיון b

New member
רגע רגע רגע,

את קיבלת את המלפפון מאורן? כי אנחנו לא.... או שבסוף אכלת את הלב כמו שאיימת.... אני כרגע אוכלת שניצל וצ´יפס, ובטח משמינה כמו חזיר. אז מה????? סיון

אורלי_ל

New member
חזיר זה טוב...

לא מאמינה? הנה! לא קיבלתי את המלפפון מאורן, ובסהזמנות זו אני רוצה לפנות אליו מעל גלי האתר - אורן! איפה קיבלת את החינוך שלך?! בטח לא אצלי בבית. אני עדיין מחכה למלפפון. בסוף אכלתי פסטה, איך זה מעצבן שהם חוסכים בפטריות... אבל אכלתי או תא? אכלתי! בתאבון לך, אני חולה על צ´יפס. (תביאי בייייס...)

היי בנות. לא להרבה כאן אבל

היי.................................................... <מספיק עם הנקודות> אני.

סיון b

New member
קיפודיתתתתתתתתתתתתתתתתתת

נתקעה לי המקלדת או שסתם רציתי לחקות אותך???? הי גם לך. למה שלא תישארי יותר??? סיון

אורלי_ל

New member
מה ז´ההההה?!?!?!

את יודעת כמה חוטפים על עריקות?! תיכף אני שולחת אליך משטרה...

מתוקות אתן..

אבל מה לעשות? מה לעשות? לאן לפנות? פרטים וחוויות אחרות בזמן אחר. מה דעתכן על עגבניה? אדומה ובשלה? לא טוב כבר? זהו.

סיון b

New member
אז ככה....

מצחיק כי בדיוק אתמול גם אני קיבלתי במייל את הקובץ ההוא עם החזיר... וצחקתי בטירוף. אז חזיר זה מעולה, בל אני הופכת לחזיר במידות ולא באורגזמות.... (לצערי). טוב לא צריך להגזים. המידות בסדר, אבל עדין... ואני עכשיו סיימתי לאכול אז אי אפשר ביס, אבל... אורן, ראבאק, שלוש נשים יפות, פולניות וחסודות (אלק...) מחכות למלפפון שהבטחת. איה הוא???

sunrise of love

New member
אוי את גדולה!!!!

בדיוק רציתי להגיד לך לעשות את זה כי זה משהו משהו. כמה צחקתי מזה. ואני חוץ מללחוץ על כפתור של ENTER לא יודעת מה לעשות עם הדברים האלה. טוב, בסוף שבוע אני יבקש מחבן של מחנדס מחשבים ללמד אותי איך עושים זה..

sunrise of love

New member
מתככשת למילה חסודות בכל תוקף

חסידות חסודות - לא בבית ספרינו!!!!!!!!!! נורא מצחיק שההודעה של אורלי (עם קמץ....) מתנוססת לה כל היום למעלה... ועכשיו בכלל כשהוא יכנס לרשת הוא יהיה מה נבוך מההתקפה....... וקיפודיתתתתתתתתתתתתתתתתתת.............גם לי נתקע (אוווו זה טוב)))))) המקלדת.... נו, טוף

סיון b

New member
סאננננננננניייייייייייי

אופסססס. התקיעה עוברת בתורשה. (לא נורא נהניתי גם אני נורא. אבל המלפפון....)..... מה זאת אומרת חסודות לא בבית סיפרנו? מה, אנחנו לא חסודות? אני????? בושי והיכלמי לך!!! וגם אני חושבת שאור(א)לי שיחקה אותה עם ההודעה שלה.... אורן יתעלף. אני מתנדבת להציל אותו (ח....) אבל רק אם אני אזכה בסוף למלפפון ........ איך אני מדברת???

סיון b

New member
למה כוס תה????

ואם כבר אז כוס תה עם לימון, כמו פולניה מצויה... תודה.....

סיון b

New member
בואנה....

אומנם אני פולניה, אבל עם דם מרוקאי... מה ז´ה צ´ריך להיות? מי להירגע? אני? אמאשלך.... חכי אני אביא לך את אח שלי.... חכי תראי..... אלק, תירגעי היא אומרת לי.....

אורלי_ל

New member
פולניה עם דם מרוקאי?!

מצטערת, לא בבית ספרנו. איך זה יכול להיות דבר כזה? אני בשווק. אז מה, את שותה כוס תה במטבוחה? חחח...

למעלה