אורן!!! איפה המלפפון!!!

אורלי_ל

New member
אורן!!! איפה המלפפון!!!

הגזמת עכשיו, בגללך אני אוכלת את הלב (כי אין מה לאכול)

סיון b

New member
רק שאלה...

אתן אמורות להיות פולניות או רוסיות ע"ג המסך? נורא מענין אותי....

sunrise of love

New member
רק תשובה

חאנחנו פולניות. מה לא רואים?? לא שמת לב לשמלה חדשה שלי? בצבע וורוד שחיים שלי קנה לי? אוי גוטיניו. אה גיוולט....... טוף, נתניה זה לא משהו...........

סיון b

New member
וורוד? יש לי שמלה בצבע

חום עם פרחים ירוקים ומלמלה שמוישה,לה קנה לי דווקא. אבל לא בנתניה. הוא קנה לי באוזבקיסטן לםפני שנה בערך. מתנה לחתונה. מה אתן חושבות??? אפשר ללכת ככה לעבודה?

sunrise of love

New member
בחיי טק זה חולך יופי- מלמלה

תגידי לי בבקשה, חמלמלה זה מלמעלה או מלמטה?????

סיון b

New member
חמלמלה

זה בצבע בורדו, וזה נמצא כמו מנג´טים על השרוולים ובצווארון... שמלה נחדרת, לא? בחיי טק זה הולך נפלא. באתי איתה היום לעבודה, וכולם התרחקו. אני חושבת זה מקינאה. מה אתן אומרות????

sunrise of love

New member
בטח ינגאל´ה בטח........

זה חכל מקנאה....זה כל השווארצה חייס שיש שם. תתרחקי , את שומעת? שלא יתקרבו אילך...אף אחד שם לא שווה את הרגל (הקרושה) שלך..... את ...את....ממש ממש.איך להגיד את זה........נחדרת....... בורדו - איזה צבע יפה...אח.....גוטיניו....... אולי גם אני/חיימ´קה שלי נקנה איזה סט חדש בצבע בורדו???

סיון b

New member
חני מתחילה לקנא....

לא יםה שימלה כמו שמוישל´ה קנה לי. זה מזכרת ייחודית מאוזבקיסטן. לא יפה. אני להיעלב... אבל חני לחשוב ששימלה בצבע זהב חים שילוב של בורדו יכול לחיות מחמם.... תרתי משמע - לך ולחיימקוש... לתשומת ליבך הפולני...

sunrise of love

New member
סליחה יש לך טעות.......

צמד המילים "תשומת לב" אינו מוכר בג´רגון שניקרא -פולנית. אי לכך ובהתאם לזאת את מתבקשת לא להשתמש בו!!!!! שמעת????? וחוץ מיזה, את אל תדאגי לחיימ´קה שלי. אני יודעת מספיק טוב, מה צריך לעשות לו...... הההההההאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההה..................

סיון b

New member
זה קשור איכשהו

למלפפון שאורן הבטיח לשלוח???? או לעטים של הרופאים של אורלינקה???? איזה חינוך קיבלתי..... אבוי לי!!!

sunrise of love

New member
תשתי כוס תה, ינגאל´ה

אני רואה שהדם עולה לך ל...לל....ל....ראש. באמת צריך דחוף להזמין את ההורים שלך......

סיון b

New member
חחח....חחח......

חני להתחיל לחשוב שאין לי ראש פולני..... חוא לא לכאוב לי..... חים את מבינה למה הכוונה....... סיון

אורלי_ל

New member
זושקה!!! את כבר שכחת שפה של אמא?!

סיוון זה מיידלע. ינגלע אומרים לבחור. ואת לדברת על חינוך? בושה. כואב לי הגב רק מלחשוב על זה...

סיון b

New member
תגידי משהו....

למה היית חשדנית ושאלת מי זה? לא ראית את ההודעה שלי כאן???

למעלה