חום עם פרחים ירוקים ומלמלה שמוישה,לה קנה לי דווקא. אבל לא בנתניה. הוא קנה לי באוזבקיסטן לםפני שנה בערך. מתנה לחתונה. מה אתן חושבות??? אפשר ללכת ככה לעבודה?
זה בצבע בורדו, וזה נמצא כמו מנג´טים על השרוולים ובצווארון... שמלה נחדרת, לא? בחיי טק זה הולך נפלא. באתי איתה היום לעבודה, וכולם התרחקו. אני חושבת זה מקינאה. מה אתן אומרות????
זה חכל מקנאה....זה כל השווארצה חייס שיש שם. תתרחקי , את שומעת? שלא יתקרבו אילך...אף אחד שם לא שווה את הרגל (הקרושה) שלך..... את ...את....ממש ממש.איך להגיד את זה........נחדרת....... בורדו - איזה צבע יפה...אח.....גוטיניו....... אולי גם אני/חיימ´קה שלי נקנה איזה סט חדש בצבע בורדו???
לא יםה שימלה כמו שמוישל´ה קנה לי. זה מזכרת ייחודית מאוזבקיסטן. לא יפה. אני להיעלב... אבל חני לחשוב ששימלה בצבע זהב חים שילוב של בורדו יכול לחיות מחמם.... תרתי משמע - לך ולחיימקוש... לתשומת ליבך הפולני...
צמד המילים "תשומת לב" אינו מוכר בג´רגון שניקרא -פולנית. אי לכך ובהתאם לזאת את מתבקשת לא להשתמש בו!!!!! שמעת????? וחוץ מיזה, את אל תדאגי לחיימ´קה שלי. אני יודעת מספיק טוב, מה צריך לעשות לו...... הההההההאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההה..................