אורלנדו VS אטלנטה

ThEgReEnKiNg

New member
אורלנדו לא עוברים את בוסטון.

המאצא'פ שלהם מול הסלטיקס נורא ואיום. פרקינס הוא שומר מושלם להווארד, רונדו ירצח את נלסון. אלן וקרטר יבטלו אחד את השני. ולואיס וגארנט יחגגו אחד על השני , רק שגארנט יכנס פנימה ולואיס יעיף שלשות באוויר.

carmelo

New member
הווארד יכול להתמודד עם פרקינס

הכל תלוי בכך שאורלנדו תשחק עליו בפיק אנד רול, לא בידודים בפוסט. גם לא הייתי מבטל את נלסון מול רונדו, המון כוח דחוס בגוף של הננס, רונדו לא יכול לעצור אותו בדרך לסל. לשאר המאצ'-אפים אני כבר לא אתייחס כרגע, פשוט נראה לי שאתה עושה הפשטה בסיסית מדי. זה תמיד מורכב יותר מעמדה מול עמדה, וקביעה שבמאצ'-אפ מסוים השחקנים מבטלים זה את זה, ובשני חוגגים זה על זה...כמו התקפה, גם הגנה זה יותר מאחד על אחד.

reem077

New member
היה משחק נחמד בהתחלה

עד שאטלנטה הבינו שהם צריכים להפסיד והתחילו לשחק התקפות לחוצות, לגמור את השעון ולהחטיא ג'מפרים. הדבר שתפס לי את העין במשחק הזה לא היה הדאנקים של וינס קרטר או החיקוי אלון מזרחי של פיאטרוס אחרי שלשה גדולה ואפילו לא השליטה המוחלטת של דוויט בצבע אלא התמונה הזאת. זאת סיגריה?

eran113

New member
איזה אושר

המשחק היה צמוד יותר ממה שאנשים פה חשבו בהתחלה אבל זה היה דיי הגיוני אחרי ההפרש הגדול שהיה במשחק הראשון. קשה לשחזר שני משחקים ענקיים אחד אחרי השני. אנחנו בדרך לגמר אבל שום דבר לא גמור, המשחקים באטלנטה יהיו אחרת לגמרי לדעתי.

למעלה