אורלנדו VS אטלנטה

OrEl74

Well-known member
מנהל
אורלנדו VS אטלנטה

לראות או לא לראות? זאת השאלה יש שידור באחד מערוצי הספורט (לא זוכר עם זה + או לייב) ואני מתלבט אם לראות. אחרי התבוסה המוחצת שהמג'יק הנחילו להוקס במשחק הראשון ואם ניקח בחשבון שגם במהלך העונה הסדירה המאזן בין הקבוצה הוא 3:0 לאורלנדו בהפרש ממוצע של 17 נק' או משהו באיזור הזה אני לא ממש בטוח שבאמת יש פה סידרה ששווה להתאמץ בשבילה. מה דעתכם? כדאי להישאר לראות?

Executioner

New member
השידור לפי מה שידוע לי בערוץ 55 הרגיל.

אז כל מי שיש לו טלויזיה וממיר יכול לראות. אני אראה כי אני אהיה ער, אני לא ממליץ לאנשים לקום במיוחד למשחק הזה(אלא אם כן אתם אוהדי אורלנדו). אחרי מה שראיתי במשחק הקודם זה מביך שיש משחקים כ"כ חד צדדים בסיבוב השני בפלייאוף. אני עדיין מחזיק אצבעות לאטלנטה, קבוצה נורא סימפטית אבל אני לא רואה סיכוי שהם גונבים מחצית לאורך כל הסדרה. אפילו מ2 רבעים של גארבג' טיים במשחק הקודם 1 הם לא ניצחו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
האמת שחבל שלא הרחבנו קצת על הסידרה הזאת

ת'כלס מדובר בסידרה מאוד חד צדדית ולא היינו צריכים את ה-40 הפרש הזה מהמשחק הראשון כדי לדעת את זה. כפי שציינתי במהלך העונה הסדירה אורלנדו ניצו את אטלנטה 3 פעמים ובהפרשים גדולים ואיזה סיבה יש שבפלייאוף זה יראה אחרת? ההוקס אולי מסוגלים לעקוץ באיזה משחק אחד אבל לא יותר מזה. אורלנדו פשוט גדולים עלייהם והסידרה הזאת תלוי רק בהם. מה שמטריד אותי זה העובדה שאם אורלנדו מנצחים בקלילות זה אומר שלסיבוב הבא הם יגיעו רעננים ובהתחשב בזה שקליבלנד ובוסטון הולכות לסחוט אחת את השניה עד הסוף לאורלנדו יהיה יתרון משמעותי בגמר המזרח וזה יכול להיות מאוד מבאס.

Executioner

New member
שמעתי את קני סמית' אומר

שבפלייאוף ממשחק למשחק היה לו יותר כוח. מבחינה פיזיולוגית זה לא אפשרי אבל הוא עבר סדרת פלייאוף ואני לא אז מי יודע, יכול להיות ששבוע מנוחה יזיק ותהיה נפילת מתח ויכול להיות שהסדרה בין בוסטון לקליבלנד תגמר 4-1. על הסדרה- ההוקס בבית קבוצה שונה לגמרי ואולי הם יוכלו לגנוב אפילו שני משחקים בבית. בטוח שיש להם את הכשרון אולי הם צריכים את הניצחון הבודד הזה כדי להיות יותר תחרותיים.

scso

New member
כמה טוב שיש הוט מג'יק.

זה ללא ספק משחק שלא הייתי קם במיוחד בשביל לראות באמצע הלילה,אבל לקום בבוקר רענן ולשבת לראות אותו בכיף שלי,בלי הדיכאון של הפסקי-זמן השמעממים והמחצית,בלי לדעת כמובן את התוצאה זה הכי כיף. בכלל,ההוט-מג'יק הזה אשכרה מיועד במיוחד למשחקי NBA!הרי שמה לעשות,בתור תלמיד יב' אני לא יכול להרשות לעצמי להתעורר תמיד,והמגי'ק מאפשר לי להקליט כל המשחק ולראות בכיף כשאני פנוי(זה וגם מאפשר להעביר פסקי-זמן ואת המחצית,שזה גם פלוס ענק).

Guram100

New member
אורלנדו כול כך מאומנים...

אני פשוט מתפעל מהחמישיה השנייה שלה. ממש מכונה...

צריך לתת גם המון קרדיט לאוטיס סמית',

הג'נרל מנג'ר של הקבוצה. הוא עשה עבודה מצויינת בקיץ. הטרייד של הידו-וינס עדיין קצת מוטל בסימן שאלה אבל לדעתי הוא היה הדבר הנכון לעשות, בטח כשהם גם קיבלו את ראיין אנדרסון, בנוסף הם החתימו את באס (שלא מקבל דקות, אבל היה בדיוק מה שהם צריכים), ג'ייסון וויליאמס (שהיה מרכיב חשוב בשמירה על מאזן טוב כשנלסון היה פצוע), מאט בארנס (שחקן חמישייה) ואפילו ההשוואה של ההצעה על גורטאט שמבחינה כלכלית היא תמוהה, אבל היא בטוח עוזרת בדקות שהווארד נח. אפילו הבחירה בג'ייג'יי רדיק לא נראית עד כדי כך רעה עכשיו.

Executioner

New member
השיפוט לא משהו

2 שריקות לטובת הווארד שהיו אמורות להיות בכלל תוקף. אני לא יודע אם זה מתוך כבוד להווארד או חוסר כבוד לקולניס. אני יודע שזה לא בסדר.

DaboR zx6R

New member
57-49 לאטלנטה במצחצית

אטלנטה נותנים פייט לא רע לאורלנדו פתאום זה נראה כאילו זו לא אותה קבוצה ששחקה במשחק הראשון

Executioner

New member
מחצית: 57-49 ל...אטלנטה!

זה מפתיע, אבל יופי של משחק הגנה של אטלנטה. סוף סוף הבנתי את הדאבל טים על הווארד, שחקן מחכה לסיבוב בצבע בתקווה שהווארד יעשה עבירת תוקף.

Guram100

New member
איזו טחינה של שלשות ברבע הרביעי

ואני לתומי חשבתי שיהיה משחק צמוד האווארד עם 29 נק' ו-17 ריב' ויננננננננננננננננננננס קרטר רבותי...

OrEl74

Well-known member
מנהל
הסידרה הכי מיותרת בפלייאוף

אורלנדו גדולים על אטלנטה בכמה מידות ויש להם תשובה לכל דבר שההוקס ינסו לעשות. אני לא פוסל את האפשרות שההוקס ינצחו אחד בבית אבל לא רואה אותם מנצחים יותר ממשחק בודד. כפי שכבר ציינתי, כל הסידרה הזאת תלוי אך ורק במג'יק ואפילו אם ההוקס ינצחו משחק זה כנראה יהיה יותר הפס'ד של אורלנדו מניצחון של אטלנטה.

Oxycodone

New member
בנתיים הכל מיותר חוץ מהקאבס בוסטון..

פיניקס טוחנים תספרס, לייקרס את יוטה ואורלנדו תלשו לניצים את הנוצות. ואם לברון פצוע בוסטון עוברים, ואז יש לנו גמר בוסטון אורלנדו שהמאגיק לוקחים. ואז השאלה האם אורלנדו למדו משנה שעברה והפעם הם ינצחו?

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא מדוייק

אנחנו יכולים לשער שסן אנטוניו יתעוררו בבית והסידרה הזאת רחוקה מלהיות גמורה. גם במקרה של הלייקרס מול יוטה לא הייתי סוגר את הסידרה לגמרי. במקרה של אטלנטה פשוט אין להם מה למכור מול אורלנדו והסידרה הזאת תיגמר מהר מאוד.

למעלה