אורי חזקיה

Ronush14

New member
קטע של אורי מההופעה של האקדמיה! ../images/Emo9.gif

"אני מתגעגע לגיל קטן... איך תמיד דאגו לנו נכון? הסיעו אותנו לגן... החזירו אותנו.... לכל אחד בגן הייתה תמגירה האישית שלו נכון? הגענו עם המזוודת אוכל כמו אנשים הייטק קטנים כאלה "ראשון בקוביות...ראשון בקוביות.." היינו אנשים חשובים... תגידו כמה זמן ביזבזנו בחיים שלנו על סתם לשיר לתוך מאורר? כמה זמן ביזבזנו על השטות הזו? ירושלייייים של זההההב.... יוצאים עם ליפה, אבל שרנו לתוך מאורר! אתם הבנות שיחקתן גומי... זוכרים תמשחק גומי? מי הגאון שהמציא את השטות הזו? כאילו מי חשב שזה יהיה להיט... כאילו הלך ברחוב ראה גומי קשור אמר לעצמו: פשששש איזה דבר זה... יאללה... אני חייב לעשות עם הגומי הזה משהו..."

SydBristow

New member
יוווווווווווווו......

אורי חזקיה = מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קרע אותי מצחוק ביום שישי!!!!!! אעין (מבטא מזרחי), אעין עליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זמצחיק זה שכל הדברים שהוא אמר היו נכונים!!!! חחחחחחחחח יווו רק לחשוב על זה קורע אותי מצחוק!

Ronush14

New member
אם תהיי בהופעה של האקדמיה..

או בכלל בהופעה שלו... לא תעיזי לתת לו ציון כזה!

יא? מי צילם את זה?../images/Emo12.gif

אני זוכרת הוא אמר שלפחות אני יכין אותו מראש ולא אתהלך כמו סטוקרית ואצלם חחח

H i L o L a

New member
אורי חזקיה-../images/Emo45.gif

זה בנאדם עם חומר טוווב
מה שמצחיק אצלו זה שהדברים כ"כ נכונים! כל הדברים הקטנים האלו שקורים לנו ואנחנו לא מקדישים אליהם מחשבה- הבנאדם מביא בצורה של סטנדאפ.. הוא מאוד מגוון וכותב קטעים חדשים ועל זה מגיע ח"ח! הבעיה אצלו הצורה שהוא מציג את הדברים-יש מקום לשיפור אבל יש דברים שעצם ההצגה שלו זה מה שמצחיק
(הנסיך הפרסייי- יווו הייתי על הריצפה
) הוא עשה חימום כשהייתי באקדמיה וצחקתי-
הייתי בהופעה ביום העצמאות שגם הוא הופיע וצחקתי מאוד-
ככה שהבנאדם בהחלט מסתמן כסטנדאפיסט טוב
הציון שהחלטתי לתת לו לבסוף זה-
8.5

H i L o L a

New member
אה וגם יש לי תמונה ../images/Emo3.gif

מטושטשת פחד
רואים את הסטיקלייט (הדבר הזוהר) שיש לו על הראש? הוא הביא לי אותו בסוף ההופעה

טוב כעת לקצת שאלות ודירוגים

הגיטרה תדאדאדם!
כן?
או לא?
ומה השיר האהוב עליכם?

Ronush14

New member
../images/Emo128.gifלאאאאאאאאא../images/Emo70.gif

אני לא אוהבת את השירים שלו...
הם פשוט תקועים כזה... ולדעתי הם די הורסים לו... כשבהופעה הוא הוציא גיטרה אני ונעמה כזה "זהו נהרס הקטע..."
בסוף זה היה רק כדי להדגים משהו....

S™eX

New member
../images/Emo128.gif לא !../images/Emo128.gif

ה-
זה מה שהכי מעצבן אצלו !

sisty

New member
../images/Emo168.gif וחיזקי=../images/Emo128.gif.

אני בכלל לא אוהבת את השירים שלו איתה. אורי, עזוב תגיטרה! אורי, עזוב תגיטרה!! אור, עזוב כבר תגיטרה!!! לא רוצה..
חחח
...

חחחח אם הילולה היתה פה:

אורי עזוב תגיטרה גטרה עזבי את סשה סשה עזוב נטשה אני בכלל נטשה אחותו של סשה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

NimaZ

New member
לאאאאאאאאאא../images/Emo128.gif../images/Emo122.gif

הוא הורס מופעים שלמים ככה
צריך לאסור עליו לגעת בגיטרות

למעלה