אורי חזקיה

אורי חזקיה../images/Emo168.gif

נו מה חשבתם שהוא לא יהיה ראשון? בן 24, מתל אביב,(במקור מירושלים
) סטודנט לקולנוע וטלוויזיה. השתתף בתכנית "חדשואו" עם טל ברמן בערוץ 10 וכן בתכניתם של "שי ודרור", יש לו פינה קבועה ב"טיאר ברשת", כותב ב"אקדמיה לצחוק" מופיע בשנתיים האחרונות במועדון "צוותא".
כינויים: "הסטנדאפיסט עם הגיטרה"
, "הסיינפלד הישראלי".
סיפור אמיתי: "באמצע ההופעה מישהו מהקהל עלה לבמה וזרק לי את הגיטרה". קטעים טובים במיוחד: שורת הפאנצ'ים על מרפאת השיניים (נראה כאילו הקיר מסויד במשחת שיניים
) השמנה: "היא עמדה לידי, איזה עמדה? התקהלה סביבי!
", "ראתה את התפריט אמרה-בסדר"
הדברים הקטנים בחיינו: "אתה שם משו במיקרו ורוצה לשתות ופתאום אתה נהיה במלחמה עם המיקרו...ואז! אין כוס...ואתה מזה מתבאס כי המיקרו ינצח"
(אני מתנצלת השעה גורמת לי לשכוח....אבל אם יש לכם עוד קטעים אנא שרשרו) ואיך לא...השירים! אמרו שזה גרוע אמרו שזה ענק, בכל אופן היא תמיד שם...מבצבצת לה בסוף ההופעה!
אבא בת אמא בת אריה מכפר סבא בת רק הסבתא (אין לי מושג מה בא פה) נהפכה לדו מינית"
את איטית זוועתית אז (פאק שכחתי את כל המילים)
ואני יודע שאי שם יש לב אחד שהוא שלי וטחול אחד שהוא שלי וגבה אחת שלי וחתיכת מעיים"
יאללה לדרג,לשרשר תמונות, קטעים, שירים, תגובות וכו! איום:לא תשתפו פעולה אני אשנא אותכם הרבה...
(אני השקעתי)

חח נזכרתי בעוד קטע!

נגמר הסרט... אף אחד לא יודע מה קורה
מסתכלים ימינה שמאלה, טוב הם הולכים לשם נלך אחריהם ואף אחד לא יודע לאן ללכת, כמו נמלולים הולכים, יורדים מדרגות שימו לנו גם קמיקזה בריכת כדורים נלך"
והקטע עם נסיך פרס (אי אפשר לתאר אותו במילים...)

לא רואים את התמונה../images/Emo93.gif

אגב כרגע נזכרתי, אתם זוכרים שאלתי אותכם מי זה בכלל וקראתי לו "ההוא" חחחחח נוסטלגיה

אוש7יתי

New member
וואו קולה כבוד../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

הינה מה שלא ידעת: זה התחיל ממדענים חביבים ומוכשרים שגילו זאת במהרה איך הופכים לבחורה ובמישפחה שלי אני מוכן להישבע כל אחד כבר נקבה.. אבא בת סבא בת אריה מכפק סבא בת רק הספתא שמה רונית נהפכה לדו מינית
עוד אחד: בלילה נסעתי עם חלון פתוח כשאין לך מזגן אין לי מצב רוח רציתי להגיד לך שבכל מקום את איטית זוועתית אז החלטתי לנסוע היום במוניייייית שיר עצוווווב רציתי להגיד לך שאני מוכר אותך................. אני אזכר בטח בעוד כמה עוד מעט......

sisty

New member
../images/Emo6.gifחיזקי מקבל ממני: 8.5../images/Emo70.gif--->

הוא קורע, אדיר, ובערוץ הילדים הייתי יושבת ונקרעת ממנו בכל תכנית

NimaZ

New member
הקטע האהוב עלי של אורי חזקיה:../images/Emo122.gif

במסגרת הפאנצ'ים על רופאי השיניים: "טוב אני הולך עכשיו לצלם לך את השיניים... תהיה קרינה בחדר... תהיה קרינה... ביי!..."
הוא עושה את הקטע הזה מעולהההההה פשוט לא הפסקתי לצחוק!!!!!!!!
ובהמשך...: "אם יגדל לך זנב זה לא בעיה שלי... אני רופא שיניים..."\ דיייי!!! אני לא אוהבת אותו! אבל מסתבר שהוא כן מצחיק אחרי הכל... ויש עוד משו שאני אוהבת: "יש אנשים שיודעים לנגן על גיטרה, יש אנשים שלא יודעים לנגן על גיטרה ויש כאלה שיודעים לעשות רק טאו נאו נאו נאו נאו נאו נאו נאו נאו נאו..."
והאילתור עם הטאקי שהוא עשה בהופעה היה מעולה
אורי חזקיה מקבל אצלי: 9+

Ronush14

New member
אורי חזקיה... מקבל ממני ציון...

9.5!!!
במיוחד אחרי ההופעה של האקדמיהההה!!!! הוא כ"כ מצחייייייייק!!!
ואני מוסיפה תמונה שלי עם אורי....

NimaZ

New member
פחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

הוא נראה מפחיד בתמונה
והננה האצבע שלי

NimaZ

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif

אמ... היא מוזרת היי
(
)
שימיייייייייייייי

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

NimaZ

New member
גם אותי הוא לא הצחיק בכלל../images/Emo122.gif

עד שהלכתי למופע של האקדמיה!!!
הוא באמת מעולה שם!

S™eX

New member
קשה לי להאמין ,אני לא אוהבת

את סגנון ההומור שלו

למעלה