אורח לא רצוי

אורח לא רצוי

בבוקר יום ששי אחי לקח אותי לרשת חצי חינם , שיש שם אפשרות לקנות אוכל מוכן בגלל ידי הימנית החבושה , אז ידעתי שלא אוכל לעשות הרבה וקניתי אוכל מוכן זה היה טעות ללכת על הבוקר, שאני רעבה, כי קניתי כמות גדולה מדי אחי לא אוהב את השקיות נילון ושם בקופסת קרטון, מרים לי את הקופסה ושם על הספה ואני לאט שמה במקום , אמרתי לו רק לא קרטון שוב , אחר כך צריכה להוריד אותם לפח, לא אוהבת קרטונים לפעמים הם מחבוא לחרקים וקשה לי במדרגות לאחוז בקרטון וגם להשען על הקיר ולרדת , זה קצת קשה אז זורקת את הקרטון , ויורדת לאט . והמפחיד היה פרקתי את הקופסה איזה חיה ברחה מקופסת קרטון , ועברה לספה מהר מאד , לא ראיתי ברור מה זה מאחר ואני לא רואה טוב לא ראיתיאת התמונה ברורה אבל היא ננעצה בזכרוני , מזלי שלא הסטרית , רק צעקתי אמא זה חיה בגודל 4 ס"מ וזריזה מאד , יכול להיות גוק גדול או שממית או אפילו עכבר קטן התקשרתי לאחי הוא אמר אבל הקופסאות היו נקיות וריקות , בקיצור רצתי מהר וסגרתי דלתות בבית לבודד את החדרים שחדר השינה שלי יהיה סגור , וגם מקלחת ושירותים , מזל שהתעקשתי לא להוריד דלתות ואת החדר הגדול/סלון הזזתי את הספות ורססתי בK300 שאם זה גוק הוא ימות לבד , אבל החדר צפוף בריהוט ואני מקווה שכמו שהגיע שילך לבד , אני גם לא יודעת מה ואיך לחפש , ןלא יודעת מה לחפש , הוא זריז ממני בהרבה כל הזמן התמונה שלו מהבהבת בזכרון שלי, איך הוא מזנק מכל השקיות לדופן הקרטון ונעלם בספה מאחורה והראיה המשובשת שלי רק בעוכריי כרגע , לא יודעת מה לעשות , ואני מאד לא שקטה .

למעלה