אורחת לרגע

אורחת לרגע

אני בדכ כותבת בקומונה השכנה אבל נראה לי שהפעם יותר מתאים לפורום הזה.
עוד שבועיים וחצי אנחנו עוברים לפיירבנקס אלסקה ואני מחפשת מעיל. צריך להספיק לטמפ של בין 20- -40- פרנהייט (כלומר סביב ה 40- צלזיוס), לסידורים ו 15 דקות טיול כלבות. מתוכנן להילבש מעל שכבה תחתונה +פליז.
כבר הבנתי שזה הולך להיות סיפור יקר השאלה אם שווה להשקיע 650$ בקנדה גוס או ש 400$ פרקה של נורת' פייס יהיה מספיק. אנחנו עוברים ממרילנד אז אני מכירה טמפ של עד 15- בערך ולא יודעת למה לצפות.
הצעות ומיידע על מעילים או טיפים כלליים יתקבלו בשמחה!
שובי.

ברור!

אני אחרי מחקר מעמיק שכלל את גוגל, פורומים והאתר של REI.
קראתי את השירשור שצירפת אבל עושה רושם שהדיעות חלוקות לגבי האווז הקנדי. אני חושבת שכרגע הפרקה הארקטי של נורת' פייס מוביל מבחינתי.

הי שובידובי. נחמד לראות אותך כאן.. בבלי לקרוא תגובות קודמות:

לא יצא לי להיות באלסקה. אבל כן יצא לי להיות במרילאנד. ויודעת את ההבדלים.
לדעתי מה שאתם צריכים , זו תקופת הסתגלות לפני השקעה ענקית באביזרים מעילים וכדומה.
מה שאתם צריכים זה מעילים אטומים לקור לרוח ולרטיבות. עם הקפדה ברוכסנים, בחיבור לכובעים, (של המעיל) בשרוולים. ובמכנסים במקרה של מכנסי שלג.
החוק אומר, כיסוי ראש ואיטום הגוף עם כפפות ומגפים עמידות לקור של עד 40 מינוס. אם לבוש שכבות יהיה לכם קל לדעת אם אתם יכולים להסתפק במעילים פחות יקרים מהעילית של הקנדה גוס.

בטוחה שבאיזה שהוא מקום באלסקה גם מוכרים מעילים. נסי להעלות תמונות של השכונות בהן תגורו של בתי הספר, תראי מה הילדים לובשים.

מקווה שעזרתי קצת ואם לא לפחות נתנה לי להגיד מה ששלא הספקתי שם.. בהצלחה וח"ח על האומץ הגבורה והעמידה במשימות.
נשיקות

שלום שלום

אין בעיה להשיג מעיל באלסקה (וכרגע גם לא קר מידי) אבל הכל שם קצת יותר יקר ולכן אני מעדיפה לקנות פה. כפי שאמרתי אני חושבת שאלך על המעיל של נורת' פייס. יש עליו ביקורות טובות והוא עולה סביב ה -300.

לדעתי, מבין שניהם נורת פייס. אבל...

אם כבר השוואה אז תבדקי את מרמוט.
יש להם מעילים בחזית הטכנולוגיה והעיצוב החדשני.
מילוי קל במיוחד עם יכולות בידוד ודחיית מים מדהימה. כיס לסלולרי עם תעלת אוזניה פנימית בכובע, כיסים לחימומיות בשרוול, טבעות לעיגון כפפות ועוד פיצ׳רים.

פורטי40

New member
כמה זמן את מתכננת לשהות בחוץ בימים הקרים ביותר?

בשביל הליכה לעבודה, ולצאת ברגל לקניות לשעה בתוך העיר (במיוחד עם מקומות מחסה רבים), אין צורך במשובח בשבמשובח. מספיק מעיל במחיר בינוני.
אם את מתכננת לצאת החוצה בשיא הקור לשהייה של שעות, אז את צריכה את המשובח ביותר.

למעלה