אורחת חדשה בפורום

לי יקירה

מתי את מגיעה לארץ הקויידש? אולי תעשו ביקור משותף שלך, של בן הרב, של המשכיל ירום הודו ושל יוני וינגרטן אהובנו? "ויקבץ נידחנו מארבע כנפות הארץ"

pinkli

New member
לייזר

הייתי מתה לבא ולפגוש את כולם. ברגע שיתנו לצאת.

pinkli

New member
בכל אופן את המפגש אפשר לעשות פה

יש לי מקום בבית ל10 שקי שינה כך שמי שרוצה תמיד Welcome (לפני שעולים למטוס לא לשכוח להודיע.)

הי לי, הגעת למקום הנכון

אז הנה, הצטרפת למשפחה. ומתי תבואי את לביקור קטן אצלנו בטיש? ותמסרי ד"ש חם למני, החבר הכי חמוד שלי.

Le Fay

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifברוכה הבאה!../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

מה הפשוש שלך יודע לעשות? התכוונת לקחת אותו לראות עולם מהמינשא? בטח תרצי לנסוע למקומות קצת יותר חמים מלונדון. מה ברשימה שלך לראות?

pinkli

New member
אז ככה

הוא יודע לחייך ולכבוש את הלב של כולם. הייתי שמחה לבקר באפריקה, מזרח הרחוק ורוסיה. בינתיים אני נשארת באנגליה ומדמיינת.. לי

Le Fay

New member
חת'כת סיפור חיים אספת לך!

לכרוך ידיים קטנות סביב הצוואר שלך כשהוא עייף, הוא גם כן יודע? דרך אגב, נורא נעים לגלגל "ג'ול" על הלשון, אז זה דוקא יצא טוב
מחזיקה לך מלאנים אצבעות, מקווה שמעכשיו יהיה רק יותר פשוט ונעים, הרבה הצלחה ואור לשניכם!

uri80

New member
תארגני לי שחרור מהצבא ומהקבע ובשמחה

אבוא איתך. הגבעות הירוקות של אירלנד וסקוטלנד קוראות לי. לשא לדבר על דרום אמריקה,טיבט וניו-זילנד שמחכות בתור.

R a c h e

New member
היי, לי../images/Emo140.gif

טוב לראות גם אותך ביננו
מקווה שתרגישי כאן ב

לילית3

New member
היי לי. יש לי בשבילך ד"ש מאח נוסף..

קודם ל ברוכה הבאה!!! הייתי אצל עודד ומירי בפילדלפיה וצילמתי את הבית המדהים שלהם. כשיהיו לי תמונות אני אשמח לשלוח לך במייל. ותחזירי לנו את מני בבבקשה!!! מקווה שהוא לא נהנה שם יותר מדי. ביי, ושוב ברוכה הבאה.

הי לי, זוכר את הקול היפה שלך

כששרת לנו לפני שנתיים בליל הסדר יחד עם אחיך. זוכר אותך קטנה וחמודה. נשמח לראותך בארץ ולעזור במידת האפשר. בני

pinkli

New member
אני מחכה כבר לפגוש אותך והחברה בהלל

איזה כיף שזכרת אותי, ליל הסדר הזה היה לי חוויה חדשה ומיוחדת. הייתי אז ממש בתחילת הדרך לא בטוחה לאיזה כיוון אני פונה. אני זוכרת לטובה שנתתם לי ללכת בקצב שלי ולא דחפתם אותי לכיוון של חזרה בשאלה. בניגוד למה ששמענו בבתי הספר החרדים שאתם משכיבים בחורות ומאכילים אותם חזיר כדי שלא תהיה להן דרך חזרה. הם היו גם אומרים שאתם מפתים את הבחורות להתקשר אליכם באמצעות מודעות עבודה מפוברקות ואז "חוטפים" אותם. לכן כשהתקשרתי אליכם בפעם הראשונה הייתי מאד מופתעת שאתם הססתם יותר ממני ולא רציתם לעזור לפני שידעתם שהדעה שלי חזקה בנושא. היום אני חושבת שחבל שלא קיבלתי את העזרה שלכם, כשהצעתם לי ללכת לבית ספר וכל שאר הדברים. אם הייתי בקשר יותר חזק עם הלל אולי הייתי היום במקום אחר לגמרי. אם יש משהו שאני אוכל לעשות בשבילכם כאן באנגליה או באופן כללי, תגיד לי ואשמח לעשות זאת. לי

למעלה