אורחת חדשה בפורום

pinkli

New member
אורחת חדשה בפורום

היי שמעתי על הפורום מאחי שמתארח אצלי כאן בבית באנגליה. התינוק ישן, לכן מצאתי מס' דקות לכתוב. אני עזבתי את סמינר הרב וולף בבני ברק לפני כשלש שנים, לאנגליה הגעתי לאחר שנה של חרישה, זריעה וטחינת מים. עכשיו אני עם תינוק בן 11 חודש (JOEL) לבד. אני בת עשרים ושתיים ופנויה להצעות. האם מישהו רוצה ליסוע איתי סביב העולם? איזה כיף שיש עם מי לדבר. לי (אחותו של מני באני)

בן הרב

New member
ברוכה הבאה (גם ליואליש)

מממממ טיול סביב העולם נשמע מעניין יש תאריך מי מממן? בכל מקרה בואי קחי כסא
עוגיה
וגם קפה
או שוקו
מה שבא לך ואפילו יש
לג'ו הקטן, מקווה שתמצאי כאן מקום ותוכלי לשתף אותנו בחוויות שלך ומה שעובר עלייך

pinkli

New member
היי בן הרב

אז ספר לי מה קורה איתך, איפה אתה גר, מה אתה עושה ו... דרך אגב, השם של הבייבי הוא ג'ול ולא יואייליש. יצאתי מבני ברק כדי לא לשמוע שמות כאלו, מימי אנטיוכוס. (אל תיקח את זה אישי...) לי

n oy

New member
wellcome home

im noy i live in nwe york and you can come visit us here have a good life noy

דסדס

New member
ברוכה הבאה....

אוכל ושתיה בכר הציעו לך.... אז בכל מקרה את מוזמנת לכתוב ולהגיב....

pinkli

New member
לכל המגיבים

איזה כיף להרגיש כל כך קרוב... בכל העולם...
לי

../images/Emo39.gif

תרגישי בבית והתמכרות נעימה. לאנגליה הגעתי לאחר שנה של חרישה, זריעה וטחינת מים. עכשיו אני עם תינוק בן 11 חודש (JOEL) לבד. בא לך לפרט בעניין? מה עשית בשנה שלפני אנגליה מלבד חרישה, זריעה וטחינה? איך בדיוק התבצעו אותן פעולות חקלאיות? איך הגעת להיות אמא? איפה האבא? איך את מסתדרת לבד? בכמה שפות ג'ול מבין אותך (איזה גיל מדליק)? ואחותי, בקצב כזה, תצטרכי לנסוע סביב העולם רק לבקר חברים ומשפחה. >ספל חמאה בברכת ברוכה הבאה<

pinkli

New member
לכל מי שמעונין לדעת יותר...

ההורים הוציאו אותי מהבית בשעה 2 לפנות בוקר (לאחר שלבשתי חצאית גי'נס והלכתי עם אחי לקולנוע). אחרי שנה שהסתובבתי בארץ מבית של אח לאח ועבודות מזדמנות, חבר משפחה הכיר לי "איש עסקים" שבא לבקר אותי בארץ. אחרי כחודשיים של שיחות טלפון החלטתי ליסוע להכיר את המשפחה שלו. נשארתי לגור איתו בלונדון, נכנסתי להריון לא מתוכנן, התחתנתי, התינוק נולד ואז התברר שכל החיזורים ובתי המלון היפים היו רק דרך להשיג אותי כמו שאר החפצים שהוא קונה. לא היתה לי מילה בבית, אפילו על שמו של התינוק. שהוא קרה לו "יואל שלום צבי" על שם האדמו"ר מסאטמר. וזה כשבבית היינו מחללים שבת ואוכלים חזיר. עזבתי את הבית לבקר את המשפחה בישראל אך בשדה התעופה עצרו אותי שוטרים בגלל שהוא הוציא צו עיכוב יציאה מהארץ נגדי. המדינה נתנה לי בית ועוזרת מבחינה כלכלית (בגלל שהוא לא משלם כלום). מקוה לבא לארץ כשהדברים יסתדרו ולעשות ביג פארטי. לי

עובבי

New member
מזל טוב.

גם אמא שלי אומרת שאני תינוק בן 11 חודש. טפו אני לא בטוח שהיא טועה.

dbutcher

New member
שלום ../images/Emo24.gif

גם לי עשו קבלת פנים נחמדה אז אני לוקח את זה כמסורת ברוכה הבאה בצל קורתינו (אני מרגיש כמו אחד מהחבר'ה חחחח
)

מיס פטל

New member
../images/Emo24.gifכבוד הוא לנו

להכיר את אחותו של מני באני. ואיזה כייף, הנה נפתח לפורום סניף אנגלי. אני רק מקווה שתמשיכי לכתוב גם אחרי שבאני יחזור.

וואו - התרגשות

המשפוחולוגיה מתרחבת (זה אני שענה כמה פעמים לטלפון בבית של אסף עם התגובות הכּׁה מתבקשות: "הוא בעבודה", "הוא ישן"). ברוכה הבאה אלינו. מקווה שתיהני ושנראה אותך בקרוב ב'טיש'. חג שמייח (נ.ב. אני תמיד פנוי לנסיעות סביב העולם)

pinkli

New member
היי לייזר

נחמד להכיר אותך בתקשורת יותר אישית, אשמח לקרא עוד תגובות ממך. לי

למעלה