אורחים מאשדוד

אור102

New member
מול אשדוד

חבר'ה כמה עולה היום כרטיס לחייל למשחק נגד אשדוד בשער 7 ומבוגר תודה.....שבת שלום ובהצלחה מחר הפועל אימפריההההההה

יואב ק.

New member
אורחים מאשדוד

שבת, 14:50, בלומפילד, הפועל מארחת את אשדוד למשחק ליגה במחזור ה-24. במפגשים הקודמים אשדוד נצחה 2:1 בביתה והפועל נצחה 1:0 בבלומפילד. אחרי הנצחון מול נתניה המוטיבציה גבוהה במטרה לשמור על המקום השני כשהפער מבית"ר הוא 2 נקודות בלבד. ניר לוין מתכוון לפתוח עם אותו הרכב שניצח בנתניה מה שאומר שיוסי אבוקסיס יפתח על הספסל ודני בונדר שהיה בספק יוכל לשחק. מדובר במשחק חשוב מאד ולכן חשוב שכמה שיותר אוהדים יבואו! יאללה הפועל מ ל ח מ ה ! ! !

ReDEAD

New member
מרגישים את ההתרגשות..

לא יודע איך לתאר את זה אבל אני אחרי המון המון זמן חזרה לי ההתרגשות.. ניצחון מחר ועולים למקום הראשון חזרה אחרי כולכך הרבה זמן, שלא נדבר כבר על הלחץ שזה יפעיל על בית"ר.. אני רק יכול לקוות שהאיצטדיון יהיה מפוצץ מחר והקבוצה תיתן הצגה נהדרת של איזה 1:0

FreeLancer2106

New member
מקום ראשון!!!!!!!

יש משחקים שאני שונא שהפועל מנצחת בגלל החלטות גבוליות אבל היום,שהמקום הראשון מונח על הכף... אין דבר יותר מתוק מנצחון כזה! מקוםםםםם ראשון רבותייי מקום ראשון!!!!!!!!!!!!

kyuval34

New member
לכל האוהדים הצהובים הצבועים

כמה שערים חוקיים למהדרין פסלו העונה ? (דוגמה קלאסית: להפועל פתח-תקוה נגד בית"ר ירושלים). כמה פעמים לא פסקו פנדל חוקי למהדרין ? (מי כבר אמר אשדוד נגד מכבי ונגד בית"ר). אז ... שיהיה לכולנו סוף שבוע אדום ומתוק.

על האש

New member
דוגמא טובה,וטריה יותר...

רק בשבוע שעבר לא נשרק פנדל לטובת הפועל פ"ת בדקה ה-90 מול מכבי ת"א. מה שהיה אמור לעלות לה בהפסד לפ"ת. אבל מי מתייחס לבכיינים?. אנחנו מקום ראשון,כל הכבוד ללוין,ולשחקנים שנותנים את כל מה שיש בהם.
.

petertosh

New member
האוהדים../images/Emo23.gif

זה נכון,כל אוהד של קבוצה בינונית ומעלה יגיד שהאוהדים של הקבוצה שהוא אוהד הם התומכים ביותר והטובים ביותר. בתור אוהד הפועל זה קל להגיד,הרבה זמן חשבתי כך רק לא הייתי בטוח אם זה בא בגלל שאני אדום או שזה פשוט כך. היום קיבלתי את את התשובה הסופית,יש לנו את האוהדים הטובים ביותר,התומכים ביותר,המקוריים ביותר,המאוחדים ביותר,בטוח לא הרבים ביותר,והכי חשוב מעל הכל-לא יעשו משהו שיפגע בקבוצה,טובת הקבוצה לנגד עינייהם גם אם צריך לבלוע גלולה מרה מידיי פעם. אני גאה להיות שייך למשפחה הזאת,אני רואה את הקנאה והתסכול של אוהדים אחרים ושונאי הפועל לגבי האחדות(מישהו אמר אוסישקין?)וזה רק ממחיש לי כמה זה בולט גם בעיניי אחרים. יאללה הפועל|שד|

ynyr

New member
תזכרו איך ההרגשה של מקום ראשון

זו הפעם האחרונה בשנים הקרובות... מחר בית"ר תנצח את חיפה, והאליפות בטדי. מישהו יודע איך מגיעים לחניון אוסישקין???

אוהדים של הפועל הם

הכי הכי. גם בספיגת השער עודדו והמשיכו לדחוף את השחקנים בשירה אדירה. כן כן .אני הייתי במשחק הזה. ציפורים עפו מעל המגרש. סילון לבן של מטוס עבר מעלינו. ומטוסים עברו מעל בלומפילד. ראיתי מטוס עם דגל שוויץ אדום. אמרתי לעצמי. חייב לבוא שער נצחון. ובא. אני לא יודעת אם היה שער. הייתי קרובה. זה קרה כל כך מהר. אבל השופט הקוון החליט .הוא היה בטוח במאה אחוז. אז יש. אוגבונה רץ אלינו וחיבק ילדים. ג'ון פנסטיל חייך משער הכבוד. איזה כייף לראות אותו עם חולצתו הלבנה. אלימלך הציל אותנו ואני ברקיע השביעי. איזה יופי של קהל אדום מנצנץ בשמש. נסעתי הביתה בגאווה על קבוצתי היחידה. מכינרת אחרת האדומה לעולמים חמסה חמסה שום בצל יין

סטלנרי

New member
החניון ליד אוסישקין

כל מי שמסתובב בת"א יודע איך להגיע לשם . רוקח לכיוון הירקון בדיוק ליד הירקון יש לך שם חניה אבל תמיד חונים שם חניות כפולות לא מציע לך לחנות שם .

סטלנרי

New member
כנראה

תשרף,אם זה לא היה פורום ציבורי הייתי גם מפרט איך מתי ולמה

ynyr

New member
יאללה אוהדי הפועל מלחמה

אחד בשני! אל תותרו! עד טיפת הדם האחרונה! אני, בתור אוהד בית"ר יהיה השופט הנייטרלי. תשרוף אותו, ואתה, אל תשתוק לו !!! אם מישהו צריך עזרה - אני כאן!!!

ynyr

New member
כנראה...

הם ממש מטומטמים האוהדי הפועל האלה

tanj

New member
מספר דברים

1. ניהול משחק גרוע של לוין. באדיר העייף הוחלף בנאתכו כשהיה ברור שוולינגטון הוא המתאים יותר לחילוף. הוא פיזי יותר,בעל נסיון ויכול להחזיק לבד את הקישור האחורי. דה ברונו במקום אבוטבול,עוד טעות.עקב החילוף הוסט דגו לקישור האחורי,ו...מאיבוד כדור שלו השיגה אשדוד את השויון. היה מקום להכניס את דה ברונו על חשבון דגו. הוצאתו של ברדה-טעות איומה.ברדה אומנם ניסה להבקיע במקום למסור ,אבל היה השחקן הבולט אצלנו.מהחילוף ירדה האינטינסיביות ההתקפית וורמוט היה איום ונורא. 2.עד החילופים ה"גאוניים" של לוין,הפועל הגיעו למספר הזדמנויות טובות,גם אשדוד הגיעו להזדמנויות אז המאמן המנוצח,חזן, טעה כשטען שהם היו טובים ב 4 דרגות מהפועל תל אביב ושהם הקבוצה הטובה בליגה. 3.היה מעט טעם רע בגול של טועמה,אבל כשצפיתי בהילוך החוזר בטלויזיה,ראיתי שלא היתה עבירה על אג'יי,שאג'יי לאחר השמטת הכדור שלו תפס את פאהס בצווארו ומנע ממנו להגיע לכדור,ושבהרחקה מהקו,לא ברור אם הכדור עבר את הקו או לא. אולי לא היה גול אבל פנדל היה. 4.זו הסיבה שדבריו של טועמה בסגנון "מים גנובים ימתקו" היו לא נכונים ולא היו צריכים להיאמר. ניצחנו בזכות,למרות שכפי שהתנהל המשחק בחצי השעה האחרונה,לא הגיע לנו לנצח. 5.אני חושב שדה ברונו צריך לשחק מההתחלה.הוא שחקן עם נוכחות ויש לו מסירות מעולות. כדאי לשקול לשחק עם דה ברונו כקשר ימני או במקום דגו,שמגלה חוסר יציבות.

זיגזג

New member
מה? אוהדי הפועל?

איך ההרגשה לאבד את המקום הראשון בגלל מתנות של שופטים? נשבר מהשיפוט המסריח בארץ! גם אתמול הפועל קיבלו גול במתנה, וגם עכשיו בית"ר פנדל במתנה...

למעלה