חניבעל לקטר1
Member
.
כמו כל דבר במינון הנכון.
שמעתי שזה אמור להיות יותר בריא מאורז רגיל. כאילו, אם אורז רגיל זה לא מזיק ולא בריא, אז אורז מלא זה בריא. מנסה לברר אם זה נכון...כמו כל דבר במינון הנכון.
יש פתגם האומרשמעתי שזה אמור להיות יותר בריא מאורז רגיל. כאילו, אם אורז רגיל זה לא מזיק ולא בריא, אז אורז מלא זה בריא. מנסה לברר אם זה נכון...
אני לא מנסה להרזות. אני מנסה להגיע לגיל 102.יש פתגם האומר
תאכל פיטרוזליה ותשמין, תאכל סטייק ותרזה.
נסה ועדכן אותנואני לא מנסה להרזות. אני מנסה להגיע לגיל 102.
תאכל אצותאני לא מנסה להרזות. אני מנסה להגיע לגיל 102.
תודה לאל אני רזה משחר ילדותי, מקנא בשמנים,,,לא אוהבת רזיםאני לא מנסה להרזות. אני מנסה להגיע לגיל 102.
שמעת ולא הבנת, זה בריא יותר מהאורז הריק הפשוט, אבל פחות בריא מאורז בסמטי.שמעתי שזה אמור להיות יותר בריא מאורז רגיל. כאילו, אם אורז רגיל זה לא מזיק ולא בריא, אז אורז מלא זה בריא. מנסה לברר אם זה נכון...
אורז בסמיטי עשיר בפחמימות.שמעת ולא הבנת, זה בריא יותר מהאורז הריק הפשוט, אבל פחות בריא מאורז בסמטי.
למרות שהאורז המלא מכיל ויטמינים, מינרלים וסיבים בכמות גדולה הרבה יותר לעומת האורז הלבן, בצריכה גבוהה של אורז, ראוי לעבור לאורז בסמטי לבן, לאור כמות הארסן באורז המלא.אורז בסמיטי עשיר בפחמימות.
מה נחשב ל-"צריכה גבוהה של אורז"? אם אני אוכל אורז לדוגמה פעם אחת בשבוע? או פעמיים בשבוע?למרות שהאורז המלא מכיל ויטמינים, מינרלים וסיבים בכמות גדולה הרבה יותר לעומת האורז הלבן, בצריכה גבוהה של אורז, ראוי לעבור לאורז בסמטי לבן, לאור כמות הארסן באורז המלא.
הלך לעולמו האיש שנתן טיפים
אתה משווה אותו לארנולד שוורצנגר?הלך לעולמו האיש שנתן טיפים
לאורח חיים בריא.
![]()
"הוא מת בזרועותיי". מפתח הגוף המפורסם הלך לעולמו בגיל 30 - וואלה ספורט
ג'ו לינדנר (Joesthetics) התפרסם בטיפים שלו בנוגע לאורח חיים כמפתח גוף ותחזק חשבון אינסטגרם עם למעלה מ-8 מיליון עוקביםsports.walla.co.il
משווה אותו לביידןאתה משווה אותו לארנולד שוורצנגר?
לך על זה ...משווה אותו לביידן
מציע לך לראות את הסדרה על ארנולד בנטפליקסמשווה אותו לביידן
כמו לחם מלא.אורז מלא מכיל יותר סיבים תזונתיים מאורז "רגיל" ומכיוון שלרבים מאיתנו מחסור בסיבים, מועיל לנו לאכול אורז מלא במקום רגיל, זה מאזן את המחסור בסיבים. אורז מלא מכיל יותר קלוריות מאורז "רגיל", לכן אם המטרה היא ירידה במשקל, אורז מלא לא יעזור. למי שאוכל מספיק סיבים, לא משנה אם יאכל אורז מלא או "רגיל".
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.